| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 10:02
- Nahlásit
Poradí mi někdo, kdo už to zažil, jak veterinář léčí nachlazený močový měchýř u štěňátka? Ještě než půjdeme k vetovi, můžu štěndovi nějak pomoci sama? Díky Líba
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 10:15
- Nahlásit
Běžte k vetovi HNED.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 10:19
- Nahlásit
jděte hned k doktoru dostane atb. nech mu bříško a zada v teple,když jdete ven klidně mu dej na sebe dečku aby měl zada a břicho v teple
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 10:39
- Nahlásit
Jasně, že půjdem k vetovi...ale ještě, jaké mohou být příznaky?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:05
- Nahlásit
To by mě taky zajímalo, jak se to pozná... Kňučí u čůrání?
Moje štěndo čůrá nějak moc. i třikrát do hodiny. Ale většinou je to po hraní....(ne vždy). Už jsem asi jak Syska a moje štěndo nějak moc pozoruji....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:10
- Nahlásit
Verca
Cože cože? Dobrý, no. Je ale fakt, že protože je mrně moje první tak, ji asi opravdu hodně pozoruju. Taky simyslím, že nachlazený močák by případně měl štěňátko bolet u čurání ne? Jo a Verčo, jak staré máš štěndo?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:12
- Nahlásit
Moje štěndo má 2 měsíce. máme jí doma 2 týdny.
Ale já taky právě proto,že je to moje první štěně, jí moc pozoruji a pořád si dělám starosti. Bojím se, že nerozpoznám příznaky nemoci a pak bude pozdě... NO jo, jsem hysterka.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:19
- Nahlásit
Verca
Přesně tak... naší budou teď v pondělí tři měsíce a už víc jak 14 dní s ní chodíme ven. Co vy? A vydrží vám spinkat celou noc? Nás pravidelně několikrát za noc budila, kolikrát se šla i vyčůrat na noviny, ale od tý doby, co s ní jdeme ještě v deset večer ven a pak spí s náma v posteli, je klid celou noc.. Jen o víkendu si raději taky přivstanu, jdu s ní a pak si ještě zalezem do postýlky, horší je, že tak půl hodiny trvá, než se zase uklidní a usne.. JO A JAK JE TO TEDY S TÍM MOČÁKEM, JAK TU PSAL ANONYMNÍ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
Jestli to teda někdo víte...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:31
- Nahlásit
Já s ní taky chodím ven, ale jelikož nemám žádného známého psa, o kterém bych věděla, že je naočkovaný, tak jí k psům zatím nepouštím. ale všechny lidi miluje a hned by je chtěla samou radostí okousat.
V noci chodí spát ve 22 hodin a vstává s přítelem ve čtyři, pak jí přítel dá ke mě do pelechu a trvá dlouho než se uklidní a přestane mě kousat a tahat za vlasy. Takže pak do půl šesté si moc nepospím....ale když šla spát v osm večer (padla únavou), tak se vzbudila po půlnoci a pak co hodinu a půl..
Chtěla jsem se zeptat, co je na tom pravdy, že by pes neměl dlouho "šíleně" lítat, že může dostat infarkt? Když totiž známý viděl moje štěndo, jak vydrží běhat dlouhou dobu kolem stolu a poštěkávat si, tak říkal, ať si dám pozor, že to pro ní není dobré... mě to přijde jako blbost, ale radši se zeptám...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:38
- Nahlásit
Verca
No tak to s tím běháním, to si myslím, že je pěkná blbost. naše malá taky dokáže lítat jak ďas, fakt lítá z pokoje do kuchyně a nazpátek, strašně ji to baví. A jakmile se unaví, tak přestane, takže si nemyslím, že by mohla dostat infarkt..Jinak je to u nás stejný, než štěndo usne, tak jsme dokousaný, oslintaný, tahá nás taky za vlasy...a ještě strašně ráda usíná přitisknutá hlavičkou na mým krku, ale to jsem jí vždycky zatrhnu, takže ji několikrát za noc stěhuju přilepenou od krku k nohám apod..A co máte za rasu? Tady už to asi každej ví, že to naše je buldočka..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 19:52
- Nahlásit
Je to boloňský psík a je moc nádherná. Takový plyšáček.... (vím, že jsou tu lidi, co takové načančané byťáky nesnášejí, tak prosím o odpuštění... ). Nedávno jeden pán venku říkal "A to je živé?" "ono to i štěká? " Vybrala jsem si boloňáčka hlavně pro jeho povahu a taky, že nelíná. Navíc je to první pes, tak s dominancí by u tohoto plemene neměl být problém.
Je normální, když chci malé vytáhnout něco z pusy a ona se snaží bránit a zuřivě vrčí? Snad to štěňata dělají...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:06
- Nahlásit
Verca
To že se brání je určitě naprosto normální. Náš štěník (taky buldoček) to dělá taky. Při hře na nás taky štěká a vrčí a myslím, že u štěníků je to při hře normální. Hráli si tak se sourozenici.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:15
- Nahlásit
při hraní to beru, ale když jí chci něco vytáhnout z pusy? Dost zuřivě se ohání... Když jí třeba dávám mastičku do očí,tak se jí to taky nelíbí, ale nevrčí.... Vím, že jí chci ukrást kořist, ale chci vědět, jestli to nějak raději "zredukovat"? Nechci to přehánět, ale stejně jí donutím tu pusu otevřít, i když musím vynaložit dost síly a vynalézavosti. Pak uraženě zakvičí a odejde.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:32
- Nahlásit
Já mám pejska sice třetího ale taky se mi zdá,že ho moc pozoruji.To je u štěnda asi normální-alespoň doufám Možná je to prvotní nadšení a až bude starší(ne,že by člověk na psa "kašlal")tak už ho bude člověk lépe znát a pozná líp,kdy není ve své "kůži".
|
janxxh
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 20:54
- Nahlásit
Ahoj, potřebuji poradit. Moje štěně kašle, vypadá to , že to vykašle, ale spolkne to zpátky. Veterinář tvrdí, že je to nachlazení, ale antibiotika a různé sirupy zatím moc nepomáhají( lečíme to pár týdnů). Máte s tím někdo skušenosti ? Nemůže se jednat o nějakou vrozenou vadu ? A jestli ano, dá se s tím něco dělat ? Díky za odpovědi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 12:45
- Nahlásit
A srdce má v pořádku?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 12:58
- Nahlásit
Nachlazeny pes? To jde?