| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:10
- Nahlásit
Nazdárek lidičky, doufám, že vás svýma problémkama a tématama moc neotravuji... Zdá se mi, že moje malá Tessie začala mít ty prochajdy nějak moc ráda!! Ještě nedávno se zdálo, že se jí to nelíbí, celá se klepala, sedala si, nechtěla jít. No a včera mě překvapila, sama už letěla ke dveřím, jakmile jsem jí připla obojek a venku oňufává, pobíhá... No super. Dneska je pusinka moje poprvý celou pracovní dobu sama samotinká, vždycky za ní na hoďku chodila v poledne tchýně, teď dva dny nemůže. No uvidíme, co mě milého bude čekat po příchodu domů.. Jaký máte vy zkušenosti s malýma štěndama, pokud jsou samy doma, zatímco vy pracujete? Malá se zdá být v pohodě, neplače, jen nadělá děsnej bordel z novin, co tam má na čůrání..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:26
- Nahlásit
No já to měla snažší.....štěndo jsem si brala už k jednomu pejsovi, takže úplně sám vlastně nebyl doma nikdy....Ale jinak jsem to nechávání psa o samotě učila postupně, takže pejsa nebrečel, ovšem zpočátku na zahradě také likvidoval různé věci....ale to bylo z nudy....
Kámoška má čubinu, které při zůstávání sama doma mimo jiné pomohl velký plyšový pes, kterého kámoška fenečce dala už hned při jejím příchodu do nového domova. Čubí se k němu vždycky přitulila jak k mámě a byla spokojená Dneska už je ovšem čubina velká (je to GR), taže toho plyšového psa všude sebou nosí v tlamě
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:38
- Nahlásit
Za mojí Kytičkou jem chodila v poledne místo oběda asi měsíc. Nakrmit,rychle vyvenčit, ale od 3 měsíců je doma úplně sama celých 8,5 hodiny co jsem v práci. Zvládá to celkem v pohodě. Nebrečí a ani nic viditelně neničí. Upřímně jsem myslela, že to bude horší. Dám jí vždycky něco na kousání, ale asi to stejně celý prospí, protože je pak až do večera jak Energizer. Zlobí a zlobí.....
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 16:22
- Nahlásit
...normální průběh vývoje každého psa....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:38
- Nahlásit
milovnikpejsku
Já jsem se ani tak neptala na problém, jako spíš jsem jen tak konstatovala...
|