| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:20
- Nahlásit
Tak se vám ještě musím svěřit. Jak jsem již psala, chodíme teď S Tessie do parku do Lužánek v Brně. Byla sranda, jen jsme to nebrali po cestičkách, Tessie se mimochodem ve spadaném listí moc líbilo, řádila tam jak opička...no ale po příchodu domů jsem zjistila, že jsem si z procházky přinesla na botách taky něco nevábně vonícího...:biglol alší den jsem šla tou stejnou trasou, no a nešlápla jsem do toho znovu? Do toho stejnýho!!!
Nenávidím pejskaře,co po svých miláčcích ve městě neuklízejí!!!Fakt bych je vraždila, já pečlivě sbírám každé nadělení a tak si občas říkám, jestli je to k něčemu,když ostatní na to tak dlabou...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
Já taky poctivě sbírám a přitom se někteří lidi rozčilujou, když chodím s pejskem kolem jejich domu a ptají se mě, jestli k jejich baráku chodím venčit Někteří lidé (hlavně důchodci) jsou fakt ujetí. A taky mě štvou lidi, co po svých miláčcích nesbírají!Jednak do toho taky někdy šlápnu a jednak to štěně docela přitahuje a aspoň si to jde očuchat.. Jenže, s tím asi nic nenaděláme
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:28
- Nahlásit
Kamca
Jo přesně. Moje malá k těm hovínkám taky hned běží a nejradši by je zblajzla... Oni si asi lidi řeknou, na chodníku to neudělal, tak na trávě to nevadí...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:30 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Ahojky, já jsem taky z Brna, z Vinohrad a sbírám poctivě taky. Taky jsem minulej týden šla na louku na Vinohradech, kam choděj pejskaři a šlápla jsem do toho hned 2x
Já když jdu se psem do lesa ( na Klajdu třeba ) a vykaká se třeba na kraj cesty, taky to uklidím.....
Taky mě rozčilujou lidi, co házej zbytky jídel z okna z paneláku nebo co se klidně vy.... za keřík v parku.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:40
- Nahlásit
wensday
Jasnačka!! Taky bych sbírala. Bydlela jsem na vesnici, v Bílovicích (to ti určo něco říká, pokud chodíš na Klajdu.. a tam už se to taky trestá pokutou, myslím na návsi. Ale lidi na to kašlou a nikdo to stejně nehlídá. Já prostě mám po kapsách pořád pytlíky..
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:12
- Nahlásit
Já už ani nepočítám, kolikrát za den do toho šlápnu. Kdyby platilo to, že to má přinášt štěstí, tak jsem asi ten nejšťastnější člověk na světě. Kolem našeho baráku je to jako minové pole. Jsme asi jediní, kteří po psovi sbíráme.
Kamca
Taky mě jednou nas...štvala paní, která stála před barákem a říká mi "Ani kolem našeho baráku nechoďte, pak tu máme samý ho..." Za prvý ten chodník není její a za druhý já po svým psovi sbírám...No s cinklýma důchodcema je zbytečný se hádat....
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:18 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Hafina
Na to už jsem taky přišla . Že se spíš nezaměří na ty, co po pejskovi nesbírají , anebo proč aspoň nepřestanou vyhazovat jídlo z okna (u nás takto dvě důchodkyně krmí z okna cizí kočky. Náš pes to pak taky samozřejmě sbírá, mnohdy jsou to pro něj nevhodné věci a když mu to včas nevyndám z tlamy, má pak po tom třeba i průjem. Jednou takto stála jiná sousedka pod oknama těchto "krmiček koček"a umývala si okno od sklepa a naráz jí za krkem přistála polévka a z ramen jí visely nudle . Ptala se té sousedky,co to na ni nechťa vylila, co dělá a ona jí řekla: "Zalévám trávník!" No co se dá na tohle říct? )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:23
- Nahlásit
To je drsný, to jsem teda ještě nezažila, aby lidi házeli kočkám krmení z oken!!! Já zas musím malou hlídat, protože v baráku máme taky kočku a ta chodí volně po baráku a lidí jí nechávají u vchodových dveří různý "pamlsky", tuhle nakrájenej salám, tuhle vmisce mlíko a malá by to samozřejmě ráda ochutnala..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:24
- Nahlásit
To jsme ale trošku odbočily, od hovínek....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:27
- Nahlásit
hehe, no tak to je zase téma na h....
mě toto lajdáctví páníčků nejvíc štve na výstavách a jiných veřejných akcích......Já sama se taky snažím sbírat všude, kde hrozí, že by do toho mohl někdo šlápnout, ale třeba v lese mezi stromy se klidně přiznám, že tam to "nadělení" (jak to tu někdo hezky nazval) nechám.
Jak tu někdo zmínil, tak někteří starší lidé mají skutečně "zajímavé názory"...... Já se jednou střetla s nějakou starou "dámou", která, když jsem kolem ní přešla se psem a plným pytlíkem "toho" v ruce, prohlásila, ať jdu od ní s tím smradlavým psem dál.....Já na to, že jsem jen jak se sluší a patří sebrala po svém psu exkrement, a ona na mě, že jsem tedy prase já, když "to beru do ruky"
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:28
- Nahlásit
Evik
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:31
- Nahlásit
Evik
No někteří jsou fakticky ujetí. Já teda uprostřed lesa bych hovínko asi taky nechala být, protože kam v lese s tím že jo... Představa, že bych si pytlík s hovínkem strčila třeba do kapsy nebo ke svačině do batohu..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:31
- Nahlásit
Evik
Minulý týden jsme se synem hrabali listí na naší obrovské zahradě. Předtím jsem poctivě vysbírala h...a, leč samozřejmě jak káže zákon schválnosti, syn když blbnul se psem, tak uklouzl a rozplácl se na tom jednom jediném zapomenutém
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:34
- Nahlásit
Ketrin
Dost dobrý... Něco vám napíšu. Naše babi má pejska, kterej je na ní docela závisláček. Babinu vždycky postihne "potřeba" na procházce v lese. Jednou si babča takhle odskočila, fenka ji věrně doprovázela a druhý den, když šly stejnou trasu, tak si to holka pamatovala a pěkně se v tém "babiččiným" vyválela... Ale to jsem odbočila od hovínek psích k lidským..
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:38 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Syska
fuj!!!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:39
- Nahlásit
Kamca
Jo, fuj. Ale aspoň jsme se jí snažili uklidnit, co jančí, vždyť je to její, cizí by bylo horší..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:45
- Nahlásit
Syska
no teda blééé Náš starouš byl takovéto prase za mlada taky.....že ho přitahovala na to vyválení i lidská lejna..... Naštěstí to nevímproč dělal jenom v letním období, takže šel okamžitě po procházce do vany, do níž chytáme dešťovku, byl vydrbán a děsně si přitom lebedil.....my už ho pak podezřívali, že se vyválí vždycky, když chce být vykoupán
Ketrin
my to s tím listím máme taky tak.....Jednou se nám to, co popisuješ povedlo v podobné situaci, když jsme káceli na zahradě na podzim starou meruňku.....Taky jsme si "všechno" pečlivě vysbírali, a když jsme měli strom podkopaný, už jen zatáhnout za provaz a strom strhnout na zem.....Tak jsme tahali - no jak v pohádce "Tahal dědek řepu".......první můj děda, za ním brácha, nakonec já......Já musela pochopitelně taky uklouznout po zapomenutém bobíku a jak jsem sebou sekla, podkopla jsem nohy bráchovy a on dědovi.....a ještě jsme u toho přervali ten provaz a strom stál dál....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:47
- Nahlásit
Evik
Jeden známý má na tyto situace trefné pořekadlo:
Na posranýho i hajzl spadne.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:48
- Nahlásit
Sorry-měla jsem to vytečkovat...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:48
- Nahlásit
Moje kamarádka si jednou na výletě do psího h....sedla...neměla nic na převlečení!!! Dovedete si to představit? Cestovala domů s převázanou mikinou kolem pasu, ale ten smrad, co se kolem ní šířil!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:54
- Nahlásit
Známej má nějakou nemoc, že když se mu chce na velkou, tak musí jít HNED, jinak se pos..e. Což se mu taky občas stane. Naštěstí má dost velkej smysl pro humor a tak to s ním zvládá. Víceméně kvůli tomu si koupil auto s vyhřívaným sedadlem a vždycky líčí, jak odněkud jel a "pekl h...o"
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:54
- Nahlásit
Syska
No teda, chudina!!! Nechtěla bych být v její kůži
Evik
Dobré zážitky
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:57
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je drsný, chudák známej.
Jinak mě se občas podaří do toho šáhnout...děravý pitlíky jsou svině...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 13:59
- Nahlásit
Ketrin
Jejda, taky mám takovýho kamaráda! Ten má vytipovanejch už asi osm míst při cestě do práce, kde by ho to mohlo chytnout a kde by to eventuelně šlo...a že nebydlíme na vesnici
|
cherry
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:01
- Nahlásit
Já taky sbírám, ale ten můj u toho pochoduje a dva metry za ním to padá.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:04
- Nahlásit
cherry
mojemu štěněti se to zas někdy nechce odlepit od zadečku, to s tím pak utíká a děsně kňučí až do té doby, než mu to buď samo "upadne" nebo než se mi to podaří z něho sundat
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:05
- Nahlásit
S našima pesanama u našich se taky zažije sranda. Náš malej jednou sežral provázek a jak kakal, tak z něho vylezl i ten provázek! Nejdřív jsem si myslela, že je to nějaká tasemnice nebo co (ikdyž hlupost, ta se odděluje po článkách) no ale ten provázek ne a ne vykakat, tak jsem mu ho přišlápla a on jen nadskočil, jak to z něj vylezlo..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:07
- Nahlásit
Ketrin
ta nemoc co má ten Tvůj známý může být např. ulcerózni colitida či cronova nemoc.......u obého se to co popisuješ může stát a občas stává.....(máme tyto nemoci v příbuzenstvu, takže občas taky slyším "zajímavé h...o historky")
Jinak, když sbírám po našem prostředním, tak ten má ve zvyku vždycky každž svůj výtvor ještě následně očuchat a jelikož na volno běhá s košíkem, tak kdykoli vidím, že "jde na věc", automaticky už sundavám košík, protože pak to mýt, to je taky chuťovka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:16
- Nahlásit
Evik
Nevím diagnózu...přivodil si to před pár lety totálním kolapsem organismu, neb je to pravý workoholik
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:24
- Nahlásit
Ketrin
hmmm, tak to je jak můj strejda - také těžký workoholik ....řekla bych, že si tu nemoc taky "uhnal" neustálým přepracováním... ten workoholismus se v poslední době čím dál víc rozmáhá, neboť pro některé lidi je to jediná možnost, jak se uživit....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:30
- Nahlásit
Evik
To není jeho případ. On prostě je takový, nesnese nečinnost, honí se až k sebezničení, buď šíleně pracuje nebo šíleně sportuje.... kamarádíme se, ale snesu ho vždycky maximálně týden... jsem totiž "normální"
|
Halina
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:49
- Nahlásit
Sbírám taky ale zřejmě mám nekvalitní pytlíky ,přetrhnou se při sběru a já mám ruce od ho...,většinou v tu chvíli mi zazvoní mobil.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 15:32
- Nahlásit
Halina
taky dobrý to taky moc dobře znám.....za celý den mi nikdo nevolá a začne zvonit, akorát když sbírám bobana Takže od jisté doby už mobil na prochajdy se psem nenosím.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:19
- Nahlásit
Na venčení ve městě mám speciální boty s hladkou podrážkou. Hádejte proč.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:29
- Nahlásit
To jsou diskuze...
Moje psice, když jsem si ji brala, tak mi sežrala obvaz na ruku, pak to z ní lezlo, ale vim to jen z popisu, protože s ní zrovna byla mamka... ještě lepší je, když se jí podaří sežrat můj vlas To pak jak blbci hledáme klacíky, abychom jí bobek mohli oddělat...
A nekvalitní pytlíky? Jednou jsme hrozně spěchala na nákup - pro rohlíky, přítul šel taky, že mi pohlída před obchodem psici. Tak sjem hučela že už musíme jít, abychom všechno stihli a tak... No a co čert nechtěl, psice se rozhodla, že bude "proměňovat" a já jak jsem to sbírala, tak sem do toho sáhla... Takže ze spěchání na nákup se stala pohodička, protože jsme se stejně museli vrátit domů
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:38
- Nahlásit
Eimy
když už je u těch nechutností, tak náš staroušek zase s oblibou žere ponožky a hadříky...prostě jak někdo zapomene nějakou textilii v jeho dosahu, tak to sežere.... Jako mladík si ty ponožky sundaval i ze šňůry, takže měl (dokud nezestárl) přezdívku "postrach fuseklí" Pochopitelně měl pak problémy to ze sebe dostat a to jsme mu museli opravdu hodně pomáhat....nejhorší to bylo v zimě, kdy mu to mrzlo přímu u pr.... Jak zestárl, tak se výše uvedené už stává zřídkakdy, ale občas někdo zase zapomene např. hadřík na boty v polici, kam on si ale dosáhne (on ty fusekle a hadry totiž cíleně vyhledává...:shame a zas se to opakuje. Ještěže má tak dobré zažívání
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:40
- Nahlásit
Evik
Dobrý téma na diskuzi k večeř
ale je to až neuvěřitelný, co všechno je schopný těma psama projít. Nějaké tetičce od tátovi manželky sežral její pes protézu (zubní ) a taky prošla
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:42
- Nahlásit
Eimy
tak zubní protéza, to už je síla.......Já znám pána, kterému pes sežral prsty, které si pán v nepozornosti ufikl na cirkulárce a náš dědek jednou sežral přímo z ucha mojí mamce náušnici vyšla nablýskaná tak, že máti prohlásila "no já mu snad dám sežrat i tu druhou"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:46
- Nahlásit
Evik
Uf, tak to musela být už docela síííla.... To mamce takhle vozobával naušnice papoušek... Když jí občas sedl na rameno při vaření a odmontoval jí tu naušnici, tak sme se do ni zakousli, prootže to plival do toho jídla.... (ještě že to nežral...)
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:56
- Nahlásit
tedy, Eimy, to jsou fakt hlody ale o papoušcích je to známé, že rádi ozobávají cokoli na hlavách svých páníčků....Můj bratranec má dvě korely ("vtipně" je pojmenoval Krůta a Slepice- ty potvůrky na to slyší:biglol a ty mu také ozobávají všechno možné. A bratranec se často zabývá likvidací ptačího trusu z klávesnice počítače
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 18:01
- Nahlásit
Evik
No to mně ten náš papoušek jednou ozobal přihlášku na tábor vedoucí měla fakt radost A ten náš papoušek se menoval Magnumák (brácha nechtěl papouška, tak ho vzal pod podmínkou, že se bude menovat Magnum a náký číslo, tak mu dokonce to jmeno nalepil na klec)
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 18:41
- Nahlásit
tedaaaa, to se nám ta diskuze dobře rozjela Je to fajn, v tomhle pošmourném podvečeru krásný světlý bod
|
VlastaK
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 22:36
- Nahlásit
Já zas přidám trochu hořkosti. My jsme dnes našemu prckovi lovili z tlamky vajgla, protože nějakej dobytek, co šel kolem naší zahrady, nám ho hodil přes plot!
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:31
- Nahlásit
VlastaK
z toho si nic nedělej.....náš starý knír si libuje kromě těch fuseklí také v odhozených papírkách a ty vajgly z toho nevyjímaje......Když jsme měli u nás zedníky, tak jsme jim striktně dopředu zakázali odhazovat vajgly na zem, ale stejně sem tam něco upadlo a psí dědek to okamžitě vyluxoval a jednou včetně prázdné krabičky.... Já nevím, zda tohle mají knírači nějak v povaze nebo co, protože moje teta měla dřív knírku, která taky žrala vajgly a ještě bufila lógr z kafe....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:46
- Nahlásit
Už jsem to tu jednou psala, Rambo jednou jako štěně sežral bouchací kuličku, kterou jsem hodila v rámci navykání na ránu-zblajzl ji, než stačila bouchnout
A Bresta jako štěně jednou rozžvejkala synovi rovnátka, které mu prý v noci vypadly z pusy (ale já myslím, že jí je schválně dal)
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:53
- Nahlásit
Ketrin
dobrý ještěže když můj bratr nosil rovnátka, jsme ještě neměli psa, protože ten by mu je dal zaručeně sežrat schválně A co Rambo...neměl po té bouchací kuličce "výbušné prdíky"?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:40
- Nahlásit
Evik
Já jsem se vyděsila, ž pes exploduje ale nestalo se vůbec nic
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:21
- Nahlásit
Ahojky..
vidím, že debata pokračuje, ikdyž už se zvrtla v jinou.. Můj děda měl kdysi psa - voříška, kterýmu když řekl TO JE MOJE, tak pes tu věc sežral a prakticky sežral všechno co našel na zemi. No a jednou se mu podařilo zblajznout takovou tu velkou jehlu a prý mysleli, že umře, ale jehla mu hladce prošla trávicím traktem!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:22
- Nahlásit
Jejdaaaaaaaa...
zapomněla jsem se přihlásit! Ten předchozí příspěvek byl ode mě...
|
VlastaK
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:26
- Nahlásit
Když jsme u těch rovnátek, tak naše dcera asi v 6ti letech přijela z tábora bez rovnátek. Někde je ztratila. No a když začal podzim, volala mi kámoška, jejíž dcerka pobývala na táboře s tou naší, že našli v holince rovnátka, jestli nejsou naše . Samozřejmě že byly, ale používat se už nedaly
|