| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 08:38
- Nahlásit
Naše štěnisko začalo chodit ven (jak už jsem psala) a proto hledáme další štěndo, které také navštěvuje Lužánecký park na společné dovádění...S těmi velkými dospělými si moc hrát ještě nechceme...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 18:17
- Nahlásit
co máš za pejska?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:28
- Nahlásit
Francouzský buldoček..
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:57
- Nahlásit
ahoj,do lUžánek jsem chodila s pejsky asi devět let,ale ted zrovna jsem se odstěhovala,přeju ti at najdete prima kamarády.Já mámstejně veteránky,tak by si moc neužily.
H
Je mi po Lužánkách smutno.Jak to tam ted vlastně vypadá?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 12:01
- Nahlásit
Hanna
Ahojky, je to tam bezva, hodně to tam spravili. Je tam teď dokonce i jezírko s potůčkem a červený rybičky...ikdyž přes zimu je to nejspíš vypuštěný. Ale co mě tam štve docela dost, tak když vyrazíme mimo cestičky, abychom si užily listí, tak většinou šlápnu do ...ale to už jsem tu popisovala viz téma Jak jsem šlápla do... pa
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
To téma jsem nečetla..ale pamatuju si to taky..já jsem po svých fenkách bobky sbírala a někdy provokativně i po lidech,kterým se právě pes vyk..a oni to nechali,myslela jsem si ,že jim to docvakne,ale bohužel.
Většinou jsem si to taky donesla na botě,proto jsem byla ráda,když napadl sníh a bylo dobře vidět ,čemu se vyhnout..
H
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
Hanna
No tak to si přečti...bylo to vděčné téma a hodně lidí se toho chytlo a ke konci už se psalo o všem možném.. Jinak včera si pro změnu h....na botě přinesl z procházky manžel. Je to hrozný, ona malá se na chodníku nevyčůrá ani nevykaká, je zvyklá, že se to dělá mimo, třeba na travičce. No a právě ty městské trávníky, to je přímo horor...
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
tak jsem si tema přečetla,docela zajímavé,ale nejvíc mě zaujalo to jak máš mimojiné problémy s kočkami na volno v chodbě,nebydlíš nahodou ve stejným domě ,co jsem bydlela já?to byl muj letitýproblém,dokonce jsem si kvuli jedne zlomila ruku..lidi tam krmili na chodbě kočky,hlavně v zimě kdyz se všechny dveře zavřely,i na dvůr,najednou kočka neměla z chodby kam utéct a tak to tam bylo samý hov..A to mě vytočilo,když jsem pak slyšela jednu sousedkujak říká druhé,že to je určitě od našich psů.Já bych zabíjela.A k té zlomené ruce..jednou takhle jdu s fenkou RR z nádherné vycházky v parku a uz jsme skoro u dveří bytu,odepnu obojek,sundám koš a v tom u sousedčinejch dveří kočka,fenka skok ,já skok ,kočka zachráněná,ruka moje zlomená..trvalé následky..a kde se dovolám spravedlnosti?Hlavně ,že jsem zachránila cizí toulavou kočku,kterou stejně potom někdo na dvoře otrávil.
No jo..jestli to není tajný,kde bydlíš ty?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:08
- Nahlásit
Hanna
Na Cihlářské...ale to asi nebude ten stejný barák. Je tam číča jedna, taková malá, ale často se toulá, asi ji majitelé pouští na procházky... Většinou se jí akorát příšerně leknu, když odněkud vyskočí.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:15
- Nahlásit
tak ja bydlela na drobného..
z cihlářské znám jednu starší paní se starší dalmatinkou..potkala si je někdy?
|
bord
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:41
- Nahlásit
Syska
Tak jsem taky nostalgicky zavzpomínala na dobu, kdy jsem chodila venčit do Lužprc...je tam pořád tolik králíků?Kdysi to tam někdo vypustil a byla to sranda pozorovat hrabající psy a ušáky jak se jim chechtají u vedlejší nory.. Myslím,že tam musí být dost narváno - těch míst k venčení děsně ubývá.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:44
- Nahlásit
bord
Jé o králících nevím, já tam viděla vždy jen veverušky, neboť co by absolventka OA Pionýrská jsem tam měla 2x týdně tělocvik. Fuj. Byl to hnus v tom smogu a výfukových splodinách.
|
bord
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:51
- Nahlásit
Garfield
No já tam vyváděla různé kousky (coby dorost),koupali jsme se běžně v těch kašnách,nějaké sinice mi byly ukradené,řádili po parku po bunkrech a taky si dělali prču z exibicionistů..zlatý časy
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:51
- Nahlásit
Ahojte,
v Lužánkách jsem byla párkrát když ta moje byla malá, ale pro nás to není, moc málo místa na běhání. A navíc, bydlí tam kamoška (s westicí) a prý venčit navolno se může jen na té vyhrazené psí louce vzadu, jinak je tam na tabulích přesně vymezeno, kde můžou jezdit cyklisti, kde nesmí atd. a chodí tam občas měšťáci a pokutujou psy navolno...teda majitele jejich samozřejmě?!
Jé, ale jinak tam mám taky vzpomínky z raného věku, to tam ještě nebývalo tolik atrakcí, ale byli tam dřevění koníci, a taky dopravní hřiště s autíčky šlapacími, kolobrndami, tenkrát to byla bomba! A veverky jsem furt chtěla domů, do klece, černou a zrzavou, číhala jsem na ně pod stromama...
|
bord
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:54
- Nahlásit
Denisa
no koukám,že nás bláznů tam chodilo víc - na koníky taky pamatuju!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:58
- Nahlásit
Hanna
Jo, tu paní jsem tuhle předevčírem potkala!! Dalmatinka je vykastrovaná, tak paní povídala, že musí chodit často čůrat, tak 7x denně..ale moc sympatická paní. Holky se hezky očuchaly!!
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:59
- Nahlásit
Denisa
jé,taky jsem si hned vzpomnela na ty autíčka a to dopravní hřiště,to byla atrakce,na kterou jsme jezdili az z tech Bohunic..
A ty veverky byly taky super,no vidim to úplně jako by to bylo včera...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
Tak v Lužánkách byli králíci? Tak to tam už nejsou, aspoň myslím.. A co se týče toho místa, pro velké pejsky to opravdu není ideální, ale nám to stačí.. A těch pejsků na volno tam chodí opravdu hodně. Ale je to velikej park a docela to jde...ale stejně budem raději jezdit za rodiči do Bílovic, tam se vylítaj v lese...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
Bordhmmm, možná nás tam tenkrát maminy společně venčily?!
Ve starším věku jsme se tam s kamoškama taky chlámali exhiboušům... nebo sockám-násoskám... no, vtipný park.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:03
- Nahlásit
Puna
tak ty taky? Psala jsem ti něco ke coursingu na něm. boxera. Jen tak, pro info.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:07
- Nahlásit
Holky, ale vy jste mi to téma úplně změnily... Původně jsem hledala štěněcího kamaráda pro naši malou...no ale včera jsme byly za Tessinou sestřičkou, to bylo řádění!!!!
|
bord
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:15
- Nahlásit
Denisa
Protože nás tam vodili řádit už ve školce a v televizi běžel napínavý film ,,4 tankisti a pes " tak jsme se s holkama každej den porvaly kdo bude dělat Šarika , dokonce nám musely udělat učitelky pořadník.Bylo to maso,když kolem nich lítaly dětičky a řvaly co to šlo haf haf,chuděry taky s náma zkusily.
|
bord
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:18
- Nahlásit
Syska
pardon,pardon,jsem se nějak rozvášnila
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:21
- Nahlásit
bord
no já zas měla vytipnuté "své" autíčko a "svého" koníka a byla jsem trošku hrubější na děti co mi je obsadily, no to pak bylo taky maso!
Jejda, Syska, tak to se já osobně omlouvám, ale to víš, takový vzpomínky!
Tak to radši překopíruj ten svůj první příspěvek za tady ty naše vzpomínkové, ať máte šanci na hledání kamaráda! Ale já myslím, že v Lužánkách i tak postupně narazíte na spoustu kámošů, menších. tam chodí fakt hafo hafanů! Jsem tam byla nedávno venčit kámoščinu westici, tak hned měla milion nápadníků...
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:22
- Nahlásit
hlavně že se držíte témata Lužánky..zdravím všechny co tam chodí,možná si vzpomínate na mě malá blondýna s deerhoundem/no většina si myslí že vlkodav/ a jezevčíkem,a předtím místo jezevčíka to byla RR.Pa všem s kterejma sem se nepohádala a neposlala je do pr
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:30
- Nahlásit
Hanna
Já jsem Tě myslím zahlídla...taky jsem si myslela že je to vlkodav! Ale to jsme ještě pejska neměli, tak jsme do parku nechodili..
|