Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / štěně
Autor Zpráva
agi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 18:08
- Nahlásit

Potrebovala bych poradit od chovatele nemeckych ovcaku: zamluvila jsem si stene, oba rodice jsem videla na fotce(cistokrevny ovcak), ale majitelka stenat me rekla, ze jsou celi cerni s bilou naprsenkou. Je to normalni? prosim piste sve nazory na mail agi.08@seznam.cz dekuji

haha
# Zasláno: 19 Lis 2005 18:12
- Nahlásit

no nejsem odbornice na čistokrevné psy ale řekla bych že normální to není a radši bych si koupila psa od jinuď ,náš soused vloni na jaře přinesl štěňátko rádoby ovčáka,koupil ho za tři tisíce ,když ho přinesl nezdál se mi měl bílou pacičku a náprsenku ,soused tvrdil že to bejt může ,no a vořech z něj vyrostl hezkej ,něco mezi ovčákem a kolií

Anonymní
# Zasláno: 19 Lis 2005 19:32
- Nahlásit

agi, nejsem expert na ovčák, ale myslím, že bílé znaky nejsou povolené. Radši si kup štěndo s papírama. Dá se sehnat kolem 5 tis a to fakt nejsou velký peníze, pokud riskuješ, že si za 3 přineseš voříška. Nic proti voříškům, jen mi přijdou za 3 tis. drahý..

Kámoška měla bezpapošku, asi fakt čistokrevnou, pak jí musela dát mamince a pořídila si čubinu s papírama. Od té doby tvrdí, že chce jen s papírama. Je to nebetyčný rozdíl. V socializaci, ve vyspělosti štěněte, prostě ve všem.

Danuš
# Zasláno: 19 Lis 2005 19:34
- Nahlásit

Sorry, zapomněla jsem se podepsat

Velvetka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 19:56
- Nahlásit

Taky si myslím že by sis tohle štěně pokud chceš čistokrevného NO neměla pořizovat.To že jsi viděla fotky psů,o kterých ti chovatelka říká že jsou rodiče štěňat ještě neznamená že to tak musí být.Někdy má člověk štěstí...třeba fenka se kterou chodim ven stála 500 Kč a vyrostla z ní fakt krásná zdravá ovčanda,ale takový štěstí nemusí mít každej.Opravdu být tebou tak bych zaplatila radši těch 5 nebo 6 tisíc a pořídila si pejska s papírama

Anonymní
# Zasláno: 20 Lis 2005 20:16
- Nahlásit

Celocerny NO mivaji bily flek na prsou a to i s PP...pokud je malej tak zmizi.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání