| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:38
- Nahlásit
Ahoj všichni, dneska se stala taková věc... Štěndo - 5 měsíců s námi spí v posteli a ráno, když jsem ulízela peřiny, tak jsem zjistila, že je na prostěradle u nohou kde malej spí mokré kolečko...očuchala jsem ho a budou to určitě čůránky... ...Nechápu, jak se to mohlo stát, protože malej už normálně chodí čůrat ven a vždycky si řekne a ani když je sám doma - 5 hodin se nepočůrá a když chce čůrat ráno, tak se taky vždycky řekne!!!! Může bý nemocný, mám jít k vetovi???? A nebo se štěndu taková "nehoda" ještě ve spánku může stát?????? Stalo se Vám to taky????? DÍKY DÍKY MOOOOC
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:40
- Nahlásit
Se může stát... né moc často.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:51
- Nahlásit
Stavalo sa nam, ale len do 4. mesiaca. Podla mna sa to vseobecne vsak stat moze.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:23
- Nahlásit
Díky MOC!!!!! Pokud tady má ještě někdo takovou zkušenost ať mi ji sem napíše, protože mě to strašně mocinky uklidní...
|
evina
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:48
- Nahlásit
Niko,našemu se stala nehoda už v dospělém věku.Přitom už nikdy více to neudělal a to se dožil 13 let.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:12
- Nahlásit
Může být lehce prochladlý, teď je mizerné počasí a stává se i lidem, že chodí častěji nebo to prostě stoprocentně neudrží, takže může jít o obdobný problém. Zatím bych nepanikařila, držela hafíka v teple, nenechala mu po vycházce mokré bříško a sledovala ho.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:16
- Nahlásit
Díky moc všem...ještě, že vás mám...hehe...fakt!!!
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:17
- Nahlásit
Evicka
Trochu být prochladlí může...to je pravda...je krátkosrstý a tak je to o to snadnější... Budu se držet pokynů..
|
Endy
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:22
- Nahlásit
Hlídej,zda se to nebude opakovat.To by ukazovalo na nachlazený močák.Ale stane se to ojediněle i u dětí a nic to neznamená.
|
Aida
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 16:48 - Změnil/a: Aida
- Nahlásit
Moje starší fena je kastrovaná a jediným negativem je, že když prochladne, tak se ve spánku počůrá (samozřejmě v posteli...). Nemůže za to, ale dělá to celý život. Naštěstí se to dá ohlídat tím, že je v teple, tak to není moc často - párkrát do roka.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 16:51
- Nahlásit
Když je to jednou tak bych z toho takovou vědu nedělala...jen kdyby se to opakovalo.To už by něco mohlo znamenat.
|