Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Problém :-((
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:38
- Nahlásit

Ahoj všichni, dneska se stala taková věc... Štěndo - 5 měsíců s námi spí v posteli a ráno, když jsem ulízela peřiny, tak jsem zjistila, že je na prostěradle u nohou kde malej spí mokré kolečko...očuchala jsem ho a budou to určitě čůránky......Nechápu, jak se to mohlo stát, protože malej už normálně chodí čůrat ven a vždycky si řekne a ani když je sám doma - 5 hodin se nepočůrá a když chce čůrat ráno, tak se taky vždycky řekne!!!! Může bý nemocný, mám jít k vetovi???? A nebo se štěndu taková "nehoda" ještě ve spánku může stát?????? Stalo se Vám to taky????? DÍKY DÍKY MOOOOC

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:40
- Nahlásit

Se může stát... né moc často.

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:51
- Nahlásit

Stavalo sa nam, ale len do 4. mesiaca. Podla mna sa to vseobecne vsak stat moze.

Niko
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:23
- Nahlásit

Díky MOC!!!!! Pokud tady má ještě někdo takovou zkušenost ať mi ji sem napíše, protože mě to strašně mocinky uklidní...

evina
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:48
- Nahlásit

Niko,našemu se stala nehoda už v dospělém věku.Přitom už nikdy více to neudělal a to se dožil 13 let.

Evicka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:12
- Nahlásit

Může být lehce prochladlý, teď je mizerné počasí a stává se i lidem, že chodí častěji nebo to prostě stoprocentně neudrží, takže může jít o obdobný problém. Zatím bych nepanikařila, držela hafíka v teple, nenechala mu po vycházce mokré bříško a sledovala ho.

Niko
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:16
- Nahlásit

Díky moc všem...ještě, že vás mám...hehe...fakt!!!

Niko
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:17
- Nahlásit

Evicka
Trochu být prochladlí může...to je pravda...je krátkosrstý a tak je to o to snadnější... Budu se držet pokynů..

Endy
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:22
- Nahlásit

Hlídej,zda se to nebude opakovat.To by ukazovalo na nachlazený močák.Ale stane se to ojediněle i u dětí a nic to neznamená.

Aida
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 16:48 - Změnil/a: Aida
- Nahlásit

Moje starší fena je kastrovaná a jediným negativem je, že když prochladne, tak se ve spánku počůrá (samozřejmě v posteli...). Nemůže za to, ale dělá to celý život. Naštěstí se to dá ohlídat tím, že je v teple, tak to není moc často - párkrát do roka.

Velvetka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 16:51
- Nahlásit

Když je to jednou tak bych z toho takovou vědu nedělala...jen kdyby se to opakovalo.To už by něco mohlo znamenat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání