| Autor |
Zpráva |
Halina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 18:52
- Nahlásit
Mám 5 měsíční štěně zl. retrívra, při venčení se z ničeho nic vztekne, běhá do kolečka a vrčí a nedá se chytit ani přivolat, prosím o radu jak ho to odnaučit.Děkuji.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 18:58
- Nahlásit
hraje si dělaj to všichni psi a je to úplně normální chování,chce aby si ho honila a hrála si s ním
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 19:00
- Nahlásit
Halina
To nic, chytá ho amok. Naše štěně to taky dělá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 19:03
- Nahlásit
Anonymní
a
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:29
- Nahlásit
to je normálka, neblázni normální šťěněcí šílenství... prostě chytlo bláznivou...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:55
- Nahlásit
Halino:mého to chytá také...občas to chtěl zpestřit i tím,že na mě vyskočil a chytl za oblečení Za skákání jsem zařvala "fuj" ale v běhání ho podporuju a ještě říkám "běhej".Teď když má náladu a já řeknu běhej,tak začne lítat na povel
|
evina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:56
- Nahlásit
Halino:mého to chytá také...občas to chtěl zpestřit i tím,že na mě vyskočil a chytl za oblečení Za skákání jsem zařvala "fuj" ale v běhání ho podporuju a ještě říkám "běhej".Teď když má náladu a já řeknu běhej,tak začne lítat na povel
|
Eva
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 01:10
- Nahlásit
To dělaji temperamentní štěňátka. Můj pejsan zase lítal jako šíleny po obyváku, podběhl křesla, vyskočil na gauč, pak se zadýchal a uklidnil. Vybíjejí si tak energii.V pelíšku zase blbnul a mručel a když jsem mu tam dala ruku tak ji kousal. Tedˇ je velký a už na to jen vzpomínáme.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 01:32
- Nahlásit
Ano,to ho přejde tak do jednoho roku a do tří let se začne chovat jako pan starosta..
|
Halina
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 06:49
- Nahlásit
Děkuji všem za odpovědi, uklidnilo mě to.Halina[img]http://www.cz-pes.cz/img/smilies/tongue.gif[/img]
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 07:14 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Mou feňuli to nepřešlo do teď a to jí jsou tři roky...
Prostě ji to občas chytne a lítá jak střelená...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 07:18
- Nahlásit
Hanna
mýmu psovi je 5 a taky hoo to nepřešlo a ani bych nechtěla aby ho to přešlo. Je aspoň vidět, že má chuť do života
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 08:00
- Nahlásit
Halina
Já to taky občas dělám. To nic.
|
Eva
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:15
- Nahlásit
Jasně, horši kdyby pejsek ležel jako mátoha, jen atˇse potvůrky vyřádí. Nás přece taky někdy chytne rapl, ne ?
|
haha
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 21:00
- Nahlásit
Halina
neboj to ho přejde tak v 15 letech mí cvočkové jsouzcela dospělí, dva z nich už mají prošedivělé houby a chytá je to pořád ,mě se to líbí ,bafám na ně a křičím huš a moje okolí si myslí že jsem blázen
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:32
- Nahlásit
Jojo, to znám taky, mám doma 7 letého dobrmana a pořád se chová ztřeštěně. Roupama kolikrát ani neví do čeho kousnout
Navíc má teď o zábavu postaráno, protože máme doma štěňátko, taky dobrmana (fenku) a ti když to spolu rozjedou tak držíme doma nábytek
|