| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:00
- Nahlásit
Docela by mě zajímalo, jak to máte doma vy, pokud vlastníte štěnisko. Naší sladké holčice říkáme velice neromanticky "Kazišuk", neboť ikdyž se zdá, že mimi sladce spinká v pelíšku a nevnímá svět, tak kdykoliv toho s manželem hodláme využít a trošičku se pomazlinkovat spolu, štěndo se zázrakem okamžitě vzbudí, sápe se do postele a dožaduje se pozornosti..
Samozřejmě že manželství to neohrožuje, neboť přeci jen malá někdy opravdu vydatně spí...
Takže by mě zajímalo, máte taky někdo takovou zkušenost?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:12
- Nahlásit
My to máme nějak podobně, jakmile se začne něco dít, tak pes který před tim vypadal že tvrdě spí, okamžitě zpozorní a začne se mezi nás cpát, strkat do nás čumákem, je to prča, vždycky s toho dostanu záchvat smíchu.
|
haha
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
my to máme taky tak a už to nejsou štěňátka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
Syska
Ale jo...
Nas mladoch se chova presne jak v tom filmu "Bajecna leta pod psa":
Rodicove, co to tady delate, vzdyt vy se mi jeste rozmnozite?!
A nacpe se mezi nas, kde spokojene usne...
Ale nepotesim te - s vekem pribyva kondicky a ubyva potreby spanku stenete...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:15
- Nahlásit
Jen si zvykejte. To máte trénink až budete mít děti.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:15
- Nahlásit
Syska
Moj priatel mu hovori "Mrdokaz", sprostak. On sice pride skontrolovat, ale ked zisti, ze tato hra nie je pre neho, tak odchadza. Obcas je fakt neodbytny, ale pritom tak podareny, ze sa proste len musime smiat
|
ami
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:16
- Nahlásit
Unás je to taky podobně ale my naší štěnuli říkáme"kazimrd"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ketrin
No jo, ale s takovou ty deti teda nebudou!
Na druhou stranu, budeme dlouho zivi a zdravi, protoze se stejne neda delat nic jineho, nez se mu zacit chechtat...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
Tak díky za odpovědi, fakt mě pobavily a vidím, že je to všude stejné. Je fakt, že se to asi nezlepší ani s přibývajícím věkem. Když jsme u našich, stačí, abychom si dali jen pusu a trošku se k sobě měli a starší fenka rodičů je okamžitě mezi náma...
|
bord
|
- Nahlásit
No jo nejste sami,co máte antikoncepčního psa a co teprve když se přidá cca 6 letý potomek,(který tvrdě spal) se slovy:Tati proč ležíš na mamince,ty nemáš svůj polštář?!
...takže tak..
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
Vidim, ze variacii na pomenovanie tychto potvor, co sa pridu pritulit v tej pravej chvili, je niekolko
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:26
- Nahlásit
bord
Pocuvaj, dam ti na zadok, ja teraz idem na pohovor a sa stavim, ze sa tam rozrehocem, ked si na toto spomeniem !!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:26
- Nahlásit
Supéééér!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:28
- Nahlásit
Máme příhodu i s pejskem, kterého měl manžel, ještě když jsme spolu chodili, teď už bohužel není mezi náma..byla to setřice, nedrala se mezi nás ale kdykoliv mělo k něčemu dojít, zvedla hlavu ze svého křesílka a koukala...fakt se na nás dívala! Byla jsem z toho strašně nervózní,ale po čase jsme si zvykla..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:30
- Nahlásit
No a ještě jedna story. Známej má pitbula, kterej je postelovej, vyloženej mazel. Takže jakmile je "po tom" a třebas dojde k malé nehodě v podobě ukápnutí na peřinu.. , tak pejsek se celý blažený do té peřiny zavrtá a fetuje a fetuje...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:37
- Nahlásit
Syska
koukám že tohle bude po tématu prdí a prdí další zajímavý a zábavný téma.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:58
- Nahlásit
ještě, že to nedělá jen náš pejsan !!!!!!! Chtěla jsem se tady na to zeptat, ale ostych mi nedovolil ...
Našemu hafanovi taky stačí jen když se s přítelem dotknem a nedejbože, když si na něj sednu a obejmu ho!!!!! To přiletí jako šídlo a skáče nám k obličeji a oblizuje nás jako blázen. Je to strašně vtipný, jako by říkal: "já k vám přeci taky patřím!!!!!!!" hohoho!!!! No, ale když chceme to....ehm...víte co, tak jelikož já bych ty jeho psí pohledy neunesla, tak musí holt počkat v kuchyni či chodbě...no, ostatně si přeci musí zvykat být sám.... A když ho pak pustíme k nám do pokoje, tak je jak zběsilej a čuchá všude možně jako blázen... co sme mu tam asi nechali!!!!!!????
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:03
- Nahlásit
my jsme jako antikoncepci měli jeden čas kočku....tu už nemáme a psi do postele ani do ložnice nesmí, takže nám toto starost nedělá Ovšem kámoš má buldočku, která nejen že je "vegetariánka", ale navíc nesnese jakoukoli kámošovu přítelkyni.....Ta čuba zatracená rozlišuje ženy jako kámošky a vážné vztahy.....Když ke kámošovi přijdu já, tak jsem její kamarádka, avšak kámošovu přítelkyni čuba nesnáší, veškeré pokusy o zblížení svého pána s jeho přítelkyní (pokud je u toho přítomna) naprosto ničí - (tahá slečnu za sukni, za nohy, rozkouše její boty apod....prostě jí dělá naschvály - takže pokud spolu chtějí ti dva něco mít, tak musí čubu prachsprostě zavřít do jiné místnosti, obklopit jí hračkami a žrádlem, a jelikož kámoš bydlí s maminkou, tak tak když přijde domů a najde pejsinu v koupelně se žrádlem a rozkousanými hračkami, hned je jí už jasné, co dělá zrovna její synátor )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:04
- Nahlásit
Niko
Dobrý!!! Rozhodně v tom nejste sami, takovejch případů je spousta, on pes má dobrý čich...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:05
- Nahlásit
Evik
Týjo, tak to má tvůj kámoš fakt blbí....ale je to vtipný....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:09
- Nahlásit
fakt dobré téma.naše doga taky čumí.a to ještě horší než dcera, která s náma spí v ložnici a v nejlepším volá, že chce napít.druhý pes už je hluchý a slepý tak tam to nehrozí.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:10
- Nahlásit
že to ty pejsky tak moc zajímá, že??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:11
- Nahlásit
Evik
Jéje, to se máme na co těšit. To naše prďole je taky buldočka...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:38
- Nahlásit
Syska
jé tak to jsem si vůbec neuvědomila, když jsem to psala......ale ta kámošova buldočka ve všem co dělá, jaká je apod. tak "trochu" vybočuje z normálu, takže se zas neboj, že by ta tvoje byla stejný pošuk jak ta popisovaná kámošova. Ona fakt vybočuje ve všech směrech. Je potrhlá, žárlí na ženský, téměř (kromě granulí) nežere maso, zato miluje ovoce a zeleninu, a navíc připomíná svou subtilní stavbou spíš bostonského teriéra než buldočka (a to je prosím s PP:biglol Taková ta tvoje určitě nebude
|
VlastaK
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:18
- Nahlásit
Na druhou stranu, někdy to není k zahození. Já jsem si díky štěndu užila pár dnů oddělené ložnice, jak to bylo zvykem v lepší společnosti . Máme domeček, ložnici v prvním patře, a tak manžel obývá ložnici a já spím pár dní v přízemí v obýváku se psím miminkem, aby mu první dny nebylo smutno.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:23
- Nahlásit
my máme teda naprosto asexuálního psa, vůbec jí to nebere, jen když se přesouváme po domě, tak chodí za námi, ale uvelebí se v křesle nebo zaleze pod postel a spí
manžel nejdřív nechtěl, aby při sexu byla s námi, ale jednou jí jaksi nikdo nestihl (nikomu se nechtělo odvést a ona to prospala, takže už má povolení
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:31
- Nahlásit
VlastaK
Souhlas, taky si občas pro změnu ustelu se psy v obýváku. Přinejmenším chrápou méně než manžel.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:39
- Nahlásit
TO mně Veverka vybrala partnera (berte s nadsázkou ) když sme chodila s jedním klukem, a chtěli sme si dat třeba pusu nebo sme si vedle sebe lehli na postel, tak mu okamžitě začla ožužlávat palec na noze a stahovat mu ponožky U nynějšího přítula to nedělá
No a haf u babičky je kapitola sama pro sebe, když sem byla ješttě o hodně mladší, měla jsem takovej vztah nevztah s klukem z JnN a s tím, když jsem byla venku a pes s náma a třeba sme se jen obejmuli, tak pes na nás začal škrabat a chtěl hladit, když sme ho začli ignorovat, začal štěkat... Tak mu pak ten kluk říkal "Žárlivec"
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:51
- Nahlásit
.. tak to jsou dobrý jobovky, až mě mrzí, že mám psi venku a přicházím o úchvatný zážitky.. no možná bych přes prodlouženej víkend mohla udělat vyjímku, psi pustiti domů a udělat menší psycho průzkum těch svých vlků.... a nebo co kdybysme z toho udělali celonárodní akci a po víkendu si pak svěřili zážitky ... to by snad bylo první pondělí, kdy bych se těšila do práce za PC
|