Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / ACANNA
Autor Zpráva
ami
# Zasláno: 13 Lis 2005 12:02
- Nahlásit

mŮJ PŘÍTEL KRMÍ SVÉHO OVČÁKA POUZE GRANULEMI ACANNA(ACANA)Patří k těm levnějsím a já si myslím že aspon v prvním roce by pejsek měl dostávat něco kvalitnějšího.Někdy mu dává i granule APORT,ale myslím,že to není pro růst dostačující.Co vy na to?

Anonymní
# Zasláno: 13 Lis 2005 12:23
- Nahlásit

A které granule jsou podle tebe dostačující?

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 14:18
- Nahlásit

Na krmivu ACANA jsem odchoval nekolik stenat velkych plemen (DOB, BOM, NO) a nikdy jsem nemel zadny problem.

Anonymní
# Zasláno: 13 Lis 2005 14:42
- Nahlásit

Moji ovčáci je taky baští, starší sice ne od štěněcího věku, ale mladšího ACANOU krmim od 7 týdnů a vyhovují nám... Proč jsou podle tebe nekvalitní? Co já vim, tak ACANA má skoro stejné složení jako EUKANUBA a je prostě levnější, nemůžeš všechno brát jen podle peněz...

*sara*.
# Zasláno: 13 Lis 2005 16:01
- Nahlásit

Já krmím Acanou jehněčí, žádné problémy nejsou. Začala jsem krmit štěněčí Acanou i prcka.
Nám naopak problémy dělala Eukanuba.

shiba
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 19:52
- Nahlásit

Acanou krmím už léta všechny svoje psy, jsem naprosto spokojená. Vyzkoušenou ji mají i mí známí u velkých plemen a co vím, spokojení jsou všichni. Ona vysoká cena není vždycky zárukou kvality.

Anonymní
# Zasláno: 13 Lis 2005 20:45
- Nahlásit

my jsme od půl roku krmili acanou a všechno v pohodě, ani žádné "zrzavění,
ale co podražila, tak jsme si řekli "za stejné peníze superprémiovku" a dnes na výstavě jsme koupili ProFormance, lambku, tak vám pak dám vědět porovnání

ami
# Zasláno: 14 Lis 2005 08:42
- Nahlásit

O ProFormance taky silně uvažuji,ale v okolí Frýdku-Místku jsme nenašli žádný obchod,kde by ho měli asi musím internet,i když nevím,jak velká bude přirážka za poštovné

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:14
- Nahlásit

ami
no to je právě problém, my jsme jeli na výstavu původně koupit proplan, ale na té výstavě byli na 15 kilech o stovku dražší než "náš" obchůdek, což jsem jim řekla a oni reagovali, že to je jejich doporučená maloobchodní cena a že chtějí, aby se za tuhle cenu prodávalo i v obchodech. Tak jsem se rozloučila a vedle za výhodnou cenu koupila proformance.
Kde ho koupíme příště netuším, ale doufám, že v praze bude zas nějaká výstava, tak asi tam.

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:15
- Nahlásit

jo a ještě jednou,
možná zkusím, jestli by mi to u nás v obchůdku neobjednali, na kolik by to vyšlo, jsou ochotní, tak uvidíme

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:16
- Nahlásit

Pisatel ještě neřekl, co má proti Acaně, já s ní krmím štěndo malého plemene a i velké dospělé psy a jsem spokojená

ami
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:32
- Nahlásit

Proti Acaně nic nemám,ale už jsem asi zblblý s toho,jak každej vet.říká že plnohodnotný krmivo je od 60,-Kč vejš a bojím se něco zanedbat a používáte někdo CANUTRU?

shiba
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:43 - Změnil/a: shiba
- Nahlásit

ami
Nevím, jak "každej vet", ale moje veterinářka říká, že mám kašlat na granule a vařit psům maso Je to jediná věc, ve které ji neposlouchám... A ostatně Acana po zdražení taky už určitě stojí přes 60 Kč, ani jsem to nepočítala
Canutrou krmí můj kamarád akitu, není to výstavní ani pracovní pes, takže to stačí, ale pracovního nebo výstaváka bych tím asi nekrmila. Ale to je jen moje zkušenost s jediným psem.

Madlen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:57
- Nahlásit

My máme čtyřapůlměsíční štěně hovawarta a od narození do tří měsíců byla na granulích Royal Canin maxi baby dog pro štěňata od 2 do 5 měsíců. Ze začátku všechno ok, ale později průjmy nebo aspoň dost řídká stolice, kterou na trávníku posbírat byl fakt kumšt a přidala se i krev. Tak jsem navštívila veta a ten mi doporučil na krev odvar z dubové kůry (zabral), ale stav stolice furt stejný, tak změnit krmivo. I on je pejskař a psům vaří, ale nepřemlouval mne k tomu, prý ať si každý krmí čím chce, ale mám dávat jiné granule, hodně trpěla i plynatostí a tak mi doporučil právě Acanu! Neptal se mne, jestli mi jde o peníze nebo tak a muselo mu být jasné, že když dávám peníze do RC tak mám i na lepší, ale vždy prý byl s Acanou spokojený a má zákaznici s Hovawartama, která tím krmí delší dobu a je prý velmi spokojená. A to měl v ordinaci Hillś!!! No a tak jsme na Acaně, krev nikde, průjem nikde, prdění nikde. Máme zkrmeno asi 18 kg a zatím dobrý. Pouze chovatelce a její veterinářce se zdálo, že tím pejsu šidím a tak jsem přidala kloubní výživu, taky na radu mého veta Canvit Chondro maxi. S Alavisem prý nemá moc dobrou zkušenost. No, canvit jí chutná a žádné problémy nevidím, tak to zatím necháme tak.

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 10:13
- Nahlásit

Když tady Madlen mluvíš o RC, tenhle problém měl i můj zámý. Krmil Acanou a pak přešel na RC, že prý mu někdo doporučil že je drahý, tak i kvalitní. Jenže pes měl problémy- průjmy a hubl.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání