Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Hledáme kamaráda
Autor Zpráva
Zany
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:16
- Nahlásit

Hledám kamaráda-štěnátko malého plemene pro společné hrátky s 2měsíčním štěnátkem čchp z Praha Jižní město -Háje.

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:21
- Nahlásit

A já hledám,někoho u FRÝDKU-MÍSTKU (Palkovice)Kdo má boxera a mohl by se mnou obcas na procházku

monika
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:23
- Nahlásit

A já zase Frýdlantu nad Ostravicí.Mám něm.dogu a hledáme kamaráda na vyblbnutí.Malí si s náma nechcou hrát.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:29
- Nahlásit

Brno, nejlepe Reckovice! Ale potrebujeme neco vetsiho, Lumpik neni zadny drobecek...

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:31
- Nahlásit

monika

to máš asi smůlu na ty psí kamarády. Já znám jednoho pána, který má velkou fenu dogy, která si hraje s každým psem včetně těch mrňavých a ti, kteří vědí, jaká je dobračka, raději nechají hrát svou "čivavu" s touto doginou než s jinými, byť stejně velkými psy

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:33
- Nahlásit

Wami,
Giordi by šla, už to i vypadá, že faleška je fuč, aspoň teda podle nápadníků, jenže my se zas nesejdeme časově asi...!?

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:42
- Nahlásit

wami Ahoj, my jsme z Brna a máme labradorku.

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:45 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik
Aj nas by sa hral, keby ti mali chceli

Ale nastastie nie vsetci su bojazlivi.

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:00
- Nahlásit

wami
No v Řečkovicích "bydlím" a v Mokré Hoře pracuji. Kolik že aktuálně váží Tvůj drobeček?

Náhoda
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:35
- Nahlásit

Já jsem z Rokycan a také bych k sobě brala někoho s kým bych mohla venčit naší fenku. U nás téměř každý tahá psa na vodítku a každého jiného psa bere jako potencionální krvavou bestii, která hodlá zamordovat jejich miláčka. . . (
Jenže pochybuji, že je tady někdo z Rokycan a okolí.

Náhoda
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:38
- Nahlásit

Co jsem to zase napsala?????????????

krvavou bestii, mělo tam být KRVELAČNOU

monika
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:53
- Nahlásit

raději nechají hrát svou "čivavu" s touto doginou než s jinými, byť stejně velkými psy

naše Dorka má 10 měsíců a je teda děsný pošuk.Kolem jsou samí malí Alíci za plotem (bydlím na vesnici) a všichni se jí bojí.Ona je ke každému hrr a oni zdrhaj.

Helena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:14
- Nahlásit

čau, mám dvě bordo dogy a té mladší je 11měs, je to hrozný éro, venčící kamarády máme - ale spíš to jsou kámoši staršího psa (2,5let), tak bysme potřebovali někoho s podobně starou holkou, nebo klukem, hlavně aby to bylo klubko energie)
Brno a okolí

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:18
- Nahlásit

Tak to se taky pridavam, cim vic na venceni, tim lip. Mam skoro rocni fenku novofundanda a jsme z Havirova, hlasi se nekdo?

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:20
- Nahlásit

To jsem psala ja, Katka se jmenuju

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Katka
Preco ste tak dalekoooo, nas 16mesacny fundlacik by sa s nou isto rad pohral A som rada, ze je tu aj niekto iny od fundlacikov!

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:30
- Nahlásit

Musite si udelat nekdy vylet
Katka

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:34
- Nahlásit

Katka
Alebo vy k nam Akej je farby?

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:40
- Nahlásit

Cerne. Mas ICQ? Pokud jo, tady je moje 214 626 901
Katka

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:42
- Nahlásit

Heleno, tak to je velka skoda, ze jste az z Brna - my jsme Prazaci s 2,5letym bulmasem. Nebyl by nejaky molossik z Prahy?

Helena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 15:46
- Nahlásit

To teda jo všichni jsou odjinud. Já bych ani pro tu malou nepotřebovala molossa, i když, to by bylo taky dobrý, že najednou jsem zjistila, že všichni kámoši jsou výrazně starší a ti co nejsou, zase bydlí mimo Brno - prostě vyhlašujem pátrání po okoloročním kamarádovi/kamarádce, uááá

Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:13
- Nahlásit

No, my taky nehledame nutne molosska, ale kdyz na ty obri tlamouse je tak nadherny pohled, kdyz jsou pokupe...

Azoráček
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:18
- Nahlásit

Hledáme někoho z Pardubicka, Chrudimska či Čáslavska!! Plíís ozvěte se

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:21
- Nahlásit

NO a co ten boxer z Palkovic?Nikdo???

Azoráček
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:23
- Nahlásit

I když teda nemusí bejt štěněcíMy už sme dospěláckýýý

wami
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:40 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
wensday
Garfield
Helena

No vida, a ja si rikala, ze se nikdo nenajde... (Zejmena tebe, Leni, jsem uz lamala asi 2x a vzdycky bez odpovedi!
)

Ja to mam blby s odpolednema, to muzu jen uterky, dopoledne ale muzu kdykoliv mimo pondeli a patek... Tak uvidime, neco bychom mohli spachat!

Jinak kdo by jeste neznal Lumpa, jde o 10mesicni stene, aktualni vaha je 38 kg a aktualni vyska je 68 cm... Uplne aktualni foto nemam, ale par dni stare je tohle:

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 20:01
- Nahlásit

My bydlíme u Berounky (Praha-západ) a taky by nám nevadil psí kamarád...

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 21:27
- Nahlásit

Zdár Wami,
no jak jsme si psaly v mejlu... tak možná nějaký to úterý anebo zas v letním čase na Rybníčku... A určo pak můžeme na jaře na ty stopy, chodíme s jednou boxerkou a to je čuchačka a její panička i poradí!

Heleno Buritová zdravím!
Jsem vás skoro zas po delší době viděla, no skoro, protože jsem vás minula, toho 30týho..., jsem přišla až když říkali výsledky zkoušek... myslím na Rybníčku. Jak vám to dopadlo s tou výkonostní knížkou?! Rozhodčí byl naštvanej, že jste tam nezůstali do vyhlášení, ale snad teda nedělal problémy!?

Garfielde,
a ty chodíš venčit do Údolí oddechu? Já jsem teda myslela, že bydlíš někde tam? Jo a koukala jsem do galerie na Gafa a tebe, tebe jsem si představovala úplně jinak..., ale Gafa ne, toho jsem hned poznalaSluší vám to na fotkách.

Brno je zlatá loď, za pejskama z Brna choď...!

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 06:56
- Nahlásit

wami
Pane bože chudák můj pejsek. Ty máš fakt takový prase psa? No Gafátko moje chuďátko malý hubený, podvíživený.

Prosím Tě, koho jsi v tom předešlém příspěvku oslovovala "Leni"?

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 06:57
- Nahlásit

Denisa
Jo údolí oddechu je fajn na procházky, ale na čuchačku je ideální les - tedy v Bystrci Pekárna. Tu znám kámen vedle kamene, protože ji mám na koni projetou tisícekrát

wami
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 07:16 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Neni to prase... Je to mastodont...
Covece, Leni jsem asi rikala tobe, pac jsem tak nejak predpokladala, ze timto jmenem oplyvas, kdyz sis v jinem auditku tak hezky zanadavala, jak kvuli foru nic v praci neudelas a mas skoncit... Esi sem se sekla, tak pardon, ale dys me v ten okamzik prislo blby rikat ti jmenem tvyho psa...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 07:28
- Nahlásit

wami
Jo, tak to bylo na mě. Jsem Lenka, ale tady jsem tak zvyklá na Garfielda, že mi to jméno ke mně nějak nesedlo. Sem se musela podívat do občanky, jestli jsem to jako fakt já.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 07:35
- Nahlásit

Garfield
Z toho si nic nedelej, ja su taky Lenka... Jenze to jmeno uz taky neznam, na Wami jsem si zvykla mozna vic, nez je zdravo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:25
- Nahlásit

NO jo, Wami já ti taky při osobním setkání říkám Wami. Tak to jsem ráda, že to neva.Když mi od tebe došel mejl se jménem a příjmením... úplně jsem se lekla kdo mi to píše!
Jinak my si s holkama co venčíme jen občas a jinak se moc neznáme říkáme jménem psů+ová (např. já jsem Giordinová), protože asi jména psů si zapamatujeme hned... jinak samo s těma co se známe víc, tak si říkáme i jmény, dokonce!
Hezkej víkend!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:40
- Nahlásit

Denisa
A vidis, v ramci pejskareni se ja uz bezne podepisuju s prezdivkou vlozenou doprostred jmena, aby teda jako bylo jasno... (Akorat v mejlu ne, pac ten pouzivam i do skoly, a tam by se to jaxi nehodilo).

Takze klidne a spokojene zustan u Wami, ja na to fakt dobre slysim! (nemluve o tom, ze to uz pouzivam dobre 10 let...)

Tobe taky peknej vikend...

Helena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 09:08
- Nahlásit

Denýzo, no byla to katastrofa, Mirek se totiž nabubřel a rázně odešel, po cestě málem zlikvidoval pár aut, protože ten rozhodčí byl strašně rychlej, doufali jsme, že na molossíky je připravenej, ale neuměl ani přečíst rasu a byl strašně rozhozenej z toho, že se pes skládá půl minuty na "lehni". Reagoval hned, ale než se položí, tak to prostě trvá, nebo obraty, než Burrís přešel k jedný noze, rozhodčí už napráskal další dva obraty a Mirek se tam motal, chudákovi Burrísovi to dobře pokazil. K tomu přičti, že jsme ostudy a nevěděli jsme nic o složeným vodítku, o postoji s upaženýma rukama atd
hele s Blankou od Celestýna jsem se bavila, ona má za sebou dost ovčáků atd, tak budem pilovat no
jó a já mezi tím s Malvínou bavila se s holkou, co měla naprosto úžasnou boxerku!maličkou, tuším 5měs. byla fakt krásná.
My můžem hlavně odpoledne, tak počítejte taky s náma[url=][/url][url=][/url][img][/img]

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 11:40
- Nahlásit

Heleně Buritové,
jo tu holku s boxerkou žíhanou jsem poznala na mujpsovi a pak jsme se sešly už párkrát na Rybníčku... malá žížalka žíhaná je skvělá!
k těm zkouškám... to je těžký, rozhodčí ti to vždycky bude dělat podle řádu a ne podle psa a žádoucí je rychlost, přesnost, bla bla, však víš. No ale zase je to ZZO a ne nějaký ZVV3, takže se to hodnotí taky jinak samozřejmě. Tak do příště vychytáte ty složený vodítka, postoje a jiný kravinky a třeba se i zrychlíte... zkouška je od slova zkoušet ne?! Akorát se tam pak řešilo, že by vám mohl (nebo to udělal!?) zastavit (zabavit) výkonostní knížku+cosi kvůli tomu, že jste nepočkali... no a taky kdybyste počkali, tak jsme se mohli vidět, tak!
Jo, ten rozhodčí měl kdysi boxera, tak já k němu na nějakou další zkoušku půjdu, třeba bude mít pochopení pro boxeří trdlování při cvičení

Helena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 12:43
- Nahlásit

Týjo! to sem nevěděla, že to jde. Teda zlepšíme to, co sme nevěděli, co má dělat psovod(ostuda), ale nenaučím Burríse, skládat se na zem rychlejš, nebo rychlejš prdelí hejbat, totiž reaguje okamžitě,ale trvá mu ten povel. Co s tim? blbý je, že sme se neptali nikde na všechny ty řády apod, sem fakt netušila ani, že se musí čekat tak to je teda něco! Stejně to byly komický situace. Příště, než půjdu na něco takovýho, tak si zjistím víc věcí, než jen, co se po psovi chce. hůůů jsme dobrý ostudy

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:23
- Nahlásit

Heleně - no tam je pravidel co se musí a co nesmí, to si fakt přečti
Veledůležité!
Já myslím, že na ZZO se snad ve vteřině skládat nemusí... tak uvidíte... no anebo třeba na to cvičení bude akčnější Malvína.Já poradit jak zrychlit psa neumím, já mám opačný problém, jak psa zpomalit, aby nebyl tak šílenej u všeho co dělá. My jsme týden před váma dělali ZM a dobrý, ale taky mi tam přišly některý situace komický, hlavně já osobně tedy.

Azoráček
# Zasláno: 11 Lis 2005 20:23
- Nahlásit

Koukám že se tu nakonec sejdou Brnáci
A okolnáci Chrudimi,Pardubic,Čáslavi, vy jste kde

Anonymní
# Zasláno: 11 Lis 2005 21:55
- Nahlásit

Náhoda
My jsme z okolí Rokycan, že bysme se někdy domluvili? A co máš za psa? Nemáš kníra? Tak nějak matně si vzpomínam, že ses tu někdy ptala na výstavu kníračů (v Plzni)?

Anonymní
# Zasláno: 11 Lis 2005 21:59
- Nahlásit

Nejsem anonymní, ale nějak jsem asi zapomněla heslo a nemůžu se přihlásit. Musim to nějak prozkoumat, co s tím. Maja.

Náhoda
# Zasláno: 12 Lis 2005 09:47
- Nahlásit

Majo, to by bylo super!!
Mám kníračku a co máš Ty za hafana??? Odkud přesněji jsi?

Anonymní
# Zasláno: 12 Lis 2005 14:16
- Nahlásit

Náhoda
Jsem z Holoubkova, mám fenku cane corso. Maja.

Náhoda
# Zasláno: 12 Lis 2005 15:27
- Nahlásit

Majo, kolik je Tvojí fence? Neznám povahu tohoto plemene, něco málo jsem si o této rase přečetla na netu, ale nevím jak je na tom v chování k ostatním psům. Té mojí je 17 měsíců a v podstatě se větších psů trochu bojí, ale dá se "ukecat", že je to zbytečné.
Máš auto? Ptám se proto, že se můžeme střídat v návštěvách. Jednou můžeme venčit u Vás v Holoubkově a příště zase v Rokycanech.

evina
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 20:59
- Nahlásit

Náhodo:náhodou jsem objevila tvoje stránečky...čubí je nááádherná!!!

Anonymní
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:19
- Nahlásit

Náhoda

Napiš mi mejlík, pořádně to proberem a domluvíme se. Maja

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 00:35
- Nahlásit

A je tu někdo z Liberce???

Náhoda
# Zasláno: 13 Lis 2005 13:23
- Nahlásit

evino, díky za pochvalu, ta vždy potěsí.

Náhoda
# Zasláno: 13 Lis 2005 13:24
- Nahlásit

Majo, když já nevím Tvoji mailovou adresu. . .

suesie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 14:25
- Nahlásit

A co takhle někdo z okolí Ostravy, byl by?

Anonymní
# Zasláno: 13 Lis 2005 16:54
- Nahlásit

No já se prostě nemůžu přihlásit. Když zadám jméno a heslo, tak mi to nepustí, ale když jsem se zkoušela zaregistrovat znovu, tak mi to píše, že tohle jméno už je (aby nebylo, když už jsem se kdys zaregistrovala). Ach jo, ta technika.

Náhoda
Já to myslela, abys mi sem napsala mejlíka, že ti napíšu. Ale to je fuk, tak napiš ty první. Můj e-mail je m.matejovcova@seznam.cz. Maja

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:04
- Nahlásit

Brnaci
Tak jak to tak vypada, a jestli to vyjde, tak by se mohlo konat nejaky to spolecny venceni v Brne - Reckovicich, louka zvana Zamilec, zitra odpoledne!!!

Moc rada tam kohokoliv uvidim...!

Zatim me vytahla Denisa s boxerkou Giordinkou (a snad nebude vacit, ze to tu vytrubuju do sveta ), tak kdybyste se chteli nekdo pridat...

sugar
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:13
- Nahlásit

haloooo my jsem z Hájů, chodíme každý víkend na velkou louku, ale většina z nás vlastní štěněta větších plemen, občas se alen najdou i menší pejsánci!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání