Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Francouzský buldoček
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:22
- Nahlásit

Máme roztomilou osmitýdenní fenku buldočka, prosím o radu, co pomůže při odstranění hnědých cestiček pod očičkama...máme od veterináře speciální vodičku, ale ani čištění 3x denně moc nepomáhá. Je na to nějaký fígl? A ještě bychom rádi poznali nějaké majitele buldočků, jejich zkušenosti, rady, zážitky....děkuji!

suesie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2005 11:39
- Nahlásit

Už jsem ti psala včera, jiný fígl než tu vodičku neznám. My s tím problémy nemáme protože hafík je tmavý, takže to na něm nejde vidět. Taky všemožně hledám majitele buldočků, se kterými bych si psala. Jestli máš zájem, budu ráda, když mi třeba napíšeš na mail: suesie@seznam.cz Mužeš třeba poslat fotečky fenečky. Našemu Cllifovi bude 29.11. 5 měsíců. Když budeš chtít, taky ti můžu poslat nějaký fotky.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2005 11:46
- Nahlásit

prosí dejte fotky i sem, miluji boldočky. Máte je s PP? Jaké jsou barvy napište

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2005 11:58
- Nahlásit

Anonymní
Hnědé cestičky pod očima je bohužel neštěstí všech plemen s bílou srstí. Z očí teče každému psovi, některému více některému méně, jenom na těch bílých je to hrozně vidět.
Nemám sice buldočka, ale boloňáka, tudíž se s tímto problémem taky pořád potýkám. Už jsem toho vyzkoušela dost. Různé vodičky, krémy apod. Oči čistím vodou Diamant od Barona, dá se kápnout do oka i čistit srst okolo očí. Je období kdy to má lepší a kdy nic moc. Já občas tu nahnědlou srst odstříhnu, ale u buldočka to dost dobře asi nejde. Jednou jsem zadala dotaz ohledně cestiček pod očima na můj pes, napsala jsem tam, že používám tu vodu Diamant a jedna paní mi odpověděla, že se s tím mám smířit, že mi nepomůže žádná voda ani svěcená. No, taky odpověď ne?

Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 12:18
- Nahlásit

Tak to je super, hned ti napíšu mejlíka...

suesie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2005 18:35
- Nahlásit

Petra
Já mám fotky tady v galerii a na www.mujpes.cz
Mám hafíka s PP a je žíhaný
Ty máš taky buldočka?

Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 19:32
- Nahlásit

Anonymní
Přidejte se do fora francouzských buldočku na www.mujpes.cz. docela hodně lidí tam píše o těchto pejscích.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání