Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Co to znamená?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 25 Říj 2005 08:41
- Nahlásit

Čauky. Mám 3,5 měsíční štěně a furt leze pode mě-když stojím, tak si mi stoupne mezi nohy a buď stojí nebo si sedne. Tak se chci zeptat, jestli to něco znamená nebo je to jen tak. Díky Marta

Anonymní
# Zasláno: 25 Říj 2005 08:46
- Nahlásit

Hledá u tebe oporu a důvěřuje ti. Buď ráda!

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2005 08:49
- Nahlásit

Je to normální. Moje fenka využila každou možnou chvilku, aby si mi lehla přes nárty. Třeba když jsem myla nádobí, žehlila apod. Vždycky když zjistila, že už dlouho stojím, už se mi ukládala na nohou. Docela sranda.

Petra
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:03
- Nahlásit

Já mám doma tři psy, už jsem to tu psala, dva Belgičáky a Am. buldoga, Belgičáci jsou závisláci musejí se mě pořát dotýkat a nejlépe oba naráz, oba jsou super. Feně jsou čtyři a jejímu syno. rok a půl. Am.B. je spíš samotářka a mazlí se jen když chce sama, ale poslušnost má na 1.

monika
# Zasláno: 25 Říj 2005 11:56
- Nahlásit

Já mám dogu a kokra.Kokřice je stará a má ráda klid ve svém pelíšku.Dogina zase nevynechá jedinou příležitost se na mě nalepit.Dokonce se snaží mi vylézt na klín.Je to dost síla, ale je supr ta její láska a náklonnost.

Aida
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2005 20:35
- Nahlásit

Anonymní
Moje retrievřice tohle dělá už od štěnětě, prostě se cpe lidem mezi nohy a chce se muchlovat. Ovšem s její momentální výškou a razancí, s jakou ten čumák zaboří mezi nohy už to někdy vypadá jako sexuální harašení... kdyby věděla, co to je... Jo, a její mamina to dělá taky - i když nás viděla poprvé.

Pupy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2005 20:44
- Nahlásit

moje ovčanda když přijdu domu se mi vždy mezi nohama prochází.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání