| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:39
- Nahlásit
Ahoj všichni. Tak jsme si dnes přivezli nové štěňátko. Držte mi palce, ať je tentokrát vše OK, protože dalšího nemocného pejska už by moje nervy asi nezvládly.
Martina[b][/b]
Tentokrát už určitě tu fotku pošlu .
|
VlastaK
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:40
- Nahlásit
No ten anonym jsem já, akorát jsem se zapomněla přihlásit
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:40
- Nahlásit
Vlasti
Tentoraz uz dufam pojde vsetko tak ako by malo. Vela stastia a krasnych chvil s novym clenom rodiny
|
VlastaK
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:42
- Nahlásit
pigie
Dík, prožívali jste to se mnou, tak jsem se chtěla podělit o radost. Už jsem to bez pejska nemohla vydržet.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:46
- Nahlásit
VlastaK
Dufam, ze nam dovolis prezivat aj zivot tohto steniatka Myslim, ze nie som jedina, koho by to zaujimalo. Velmi som to s vami prezivala a naozaj na vas myslela, ci uz ste boli u veterinara, ake boli vysledky a tak. Teraz mozem mysliet na pozitivnejsie veci, ci uz u vas bola prava mlacka, kam sa zasiel najskor pozriet a tak Vdaka za sprijemnenie sedivej pracovnej nedele (a nielen tej)
|
haha
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 16:54
- Nahlásit
tak Ať vám roste ,hlavně ať je zdravej a ať z něj máte samou radost
|
VlastaK
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 17:13
- Nahlásit
pigie
Samozřejmě budu podávat průběžně zprávy. Momentálně řešíme, jak se bude jmenovat, protože v rodném listě má Key of Happy, což se nám jeví dost komplikované
haha
Díky, po těch traumatech si to, myslím, zasloužíme. Myslela jsem, že si dám chvíli oddech, ale nedalo se to bez pejska vydržet
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 07:54
- Nahlásit
VlastaK
Tak hodně štěstí a hlavně zdraví!! a ať vám roste a máte z něj jen a jen samou radost.
Já si tu dnes stěžuji, že se nám nevyvedly zkoušky (Téma Evičko, pomóóóc!) a teď se musím úplně stydět. Co je nějaká jedna nepodařená zkouška proti tomu smutku, co jste prožili Vy.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 08:27
- Nahlásit
Ketrin
Díky. Tentokrát už to snad vyjde. Zatím se prcek zabydluje, ale celkem mu to jde. Už anektoval celou zahradu a na gauči se mu taky líbí. Zkoušky příště určite zvládnete .
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 08:44
- Nahlásit
Vlasti, to je skvělý, taková dobrá zpráva. Jupííííííí
Pořád jsem tady brouzdala a říkám si, tak kdy ta Vlasta napíše,
že už má nové štěndo. A je to tady. Vlasti, držím všechny palečky ať štěňátko roste a je to žravec nad žravce.
Děkuji, že sis vzpomněla, na fotky se budu moc těšit. A piš piš piš co ten šmudla vyvádí, jak zlobí, co vám roztrhal a tak.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 11:03
- Nahlásit
Taky si ráda přečtu vaše zážitky,protože já si jedu pro štěnátko za 10 dní.Mám k tomu,ale doma staršího pejska,tak jsem zvědavá ,jak to zvládnu,bude to asi o dost složitější,než výchova jednoho psa.Ale už se hrozně těším a ty poslední dny ubíhají hrozně pomalu.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:51
- Nahlásit
Ahoj všichni.
Tak se zatím vzájemně seznamujem. Na hraní a kousání jsou nejlepší naše ruce, je to lákavější než kousat do uzlíku či jiné hračky. Jedlík taky není zrovna njevětší. Pořád vzpomínám na našeho prvního kavalíra. to byl fakt miláček. S obrovskou chutí a radostí sežral cokoliv, co se mu předložilo. Neustále byl ve střehu u lednice nebo u skříňky se sušenkama.
Zkusim ho povzbudit tím pangaminem. U chovatelky byl prý zvyklý na Pedigree, ale s tím já nemám vůbec dobré zkušenosti. Hlavně si myslím, že to není zas taková kvalita, jak se výrobce snaží nás přesvědčit.
Takže zatím vařím kuře s rýží nebo hovězí. Asi jsem trochu paranoidní po zkušenostech s prvním štěníkem, že jsem ochotná mu dát cokoliv, jen aby žral. Bude to pěkně rozmazlenej šmejdík.
Ráno měl průjem, ale vůbec si nejsem vědomá toho, že bych mu dala něco špatného. Ale je pravda, že na zahradě žere listy, krade ořechy a skořápky a nechce mi je dát. Děti maj dneska volno, tak dostaly rozkaz zahradu vyčistit .
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 11:04
- Nahlásit
VlastaK
Ten pangamin by som zatial vynechala. Nemusi jest, lebo si pomalinky zvyka, potom sa snad rozozerie To Pedigree by som aj ja urcite vynechala. Nech sa dari a pis, pis, pis, co bude noveho
|
Maya
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 11:11
- Nahlásit
VlastaK
Hodně štěstí s novým štěníkem.
A průjem a nechutenství v prvních dnech v novém domově jsou normální, nechte ho nejdřív pár dní otrkat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 11:31
- Nahlásit
Vlasto přeju ti, aby nové štěňátko bylo žravé, prostě pejsek, kterému se říká POPELNICE. Jednoho takového mám doma a je to docela pohoda. Docela proto, že venku taky funguje jako popelnice, a to zase není nic moc.
Hodně štěstí.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:41
- Nahlásit
Tak jsem si to dnes chtěla ulehčit a předložila pejskovi konzervu a granule Eukanuba + Caesar. No klofnul do toho a začal brát zpátečku. Tak jsem vyhnala dceru s pejsou na zahradu a připravila rýži s kuřátkem. To v něm bylo během minutky. Takže teď ještě musím po dohodě s vetem přidat nějaké potravinové doplňky, aby měl všechno ke správnému vývoji. Na druhou stranu si říkám, že se nebudu rouhat a budu ráda, že žere maso s rýži. Ten první chudinka nemohl nic a já bych byla ochotná uvařit a sehnat cokoliv, jen aby to žral. Ale to asi všichni milovníci a rozmazlovači pejsků jistě dobře znáte
Díky vám všem za podporu a neutuchající zájem o našeho pejska a celou naší bláznivou rodinku.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:46
- Nahlásit
VlastaK
Tak var, kdyz muzes, pejsovi to stejne chutna vic a budete mit radost oba...
Jinak se pridavam ke gratulacim k novemu mrneti a at vam prinese v zivote jen same stastne chvilky a zadne starosti!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:54 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Vlasti, já bych teď moc neexperimentovala, toho veta se zeptej co k tomu, aby měl všechno co potřebuje, nejdřív bych ho nechala trošku rozbaštit a pak bych mu do toho masa s rýží přidávala rozmočené granule, nejdřív jen malinko pak víc. Takhle se naučí granulky baštit.
Jo a ještě jednou díky
|
VlastaK
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 08:59
- Nahlásit
Ahoj všichni,
tak máme za sebou první týden. Už jsem si ani nepamatovala, co je to starostí s takovým psím miminkem. Musím říct, že si chlapec zvykl dost rychle a všechny si nás dokonale ochočil. Zahradu miluje, lítá tam jako blázen a nechce vůbec domů. Snažíme se ho už trochu učit přivolávat, ale když má něco lepšího na práci, jako honit listí, okusovat jablka nebo hrabat hlínu, tak je mu to naprosto volný. Dokonce ani nemá čas chodit si pro odměnu, když se venku vyčůrá nebo vykadí. Rychle vykoná potřebu a fofrem letí za zábavou.
Zatím vaříme kuřecí nebo hovězí s rýží, tento týden zkusím těstoviny, a přidáváme mléčné výrobky. Granule má jako zábavu, když mu je házím a on je loví, tak má radost a zbaští je. Ale zatím ho jen zvykám na jiné chutě, jsem ráda, když baští. Jo hroznový víno mu taky mos šmakuje
Zatím čau a dejte vědět i vy, co je u vás nového a veselého s vašimi pejsky.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 10:00
- Nahlásit
Ahoj Vlasti,
to je dobře, že si pejsek tak zvykl. Tu zahradu Vám fakt závidím.
My byli v sobotu v parku, sestřenka vzala svého jorkšíra a v tom listí se proháněli do zblbnutí. Byla to sranda. Chtěla jsem něco fotit, ale to byly takový fofry, že bych tam měla jen samý
šmouhy. V neděl mi fenka celý odpoledne prozvracela. Tak jsem pitvala ty zvratky a zase byla u holek v pokojíčku a sežrala tam nějakou gumu. Dřív šmejdila pod stolama a co tam našla to bylo její, ale teď už byla tad drzá, že si vylezla na židli, ze židle na stůl a už tam slídila. Ale bohužel jsem ji dala odčervovací tabletu tak teď vůbec nevím jestli jí ji mám dát znovu, protože zřejmě všechno vyzvracela, nebo mám nějaký čas počkat. Nevíte? Nemůže ji to ublížit, když by ji tam něco zůstalo a já ji dala znovu?
|
VlastaK
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:10
- Nahlásit
Martina
Ahoj,
no já bych to raději zkonzultovala s vetem. Podle toho, jak dlouho po aplikaci tablety zvracela ti řekne, jestli už jí měla ztrávenou, nebo jestli je třeba jí dát novou .Odčervování je pěknej driák, tak bych se řídila zásadou raději méně než více. Ale fakt se raději zeptej odborníků.
Náš prcek zase žere všechno na zahradě včetně staré kůry ze stromů a slupek od ořechů. Pořád mu něco vyndavám z tlamky, teda pokud si to nechá vzít
Krásné odpoledne.
|