Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Příběh,který ještě nemá konce.
Autor Zpráva
Sheena
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 06:52
- Nahlásit

Tento příběh,který vám budu vyprávět bohužel ještě nemá konce. Jeho hlavními aktérkami jsou malé fenečky Sheena a její sestra Sheila,které jsme zachránili před smrtí.
Byli jsme na dovolené na horách na Slovensku.Užívali jsme si volného víkendu a toulali se po horách.Jednou jsme tak koukali do dáli a na protější skále ležel krásně zbarvený vlkošedý pes. Říkám si kde má pána a co tu dělá? Najednou se zvíře postavilo a já jsem ho uviděla v celé své kráse. Vypadal jako vlk,ale byl menší.Podíval se na nás a oběhl.Hrozně mě to zvíře ohromilo.Nemohl to ale být vlk.Ten by přeci nebyl tak blízko a ani bychom ho nezahlédli a navíc byl menší.Řekla jsem si,že se zeptám známého,u kterého jsme bydleli,jestli o něm něco neví a komu patří.Spěchala jsem domů,abych se co nejdřív dozvěděla pravdu.Když jsem vše známému vyprávěla,tak se jen smál a říkal že to zvíře zná.Nikdo jiný z vesnice mu neřekne jinak než Geryho VLK.Geryho Vlk se dostal do hor tím způsobem,že asi před 3 lety přijel do vesnice člověk,který držel v kleci nádherné zvíře.Nikdo neví,jestli to je československý vlčák nebo kříženec vlka s něčím,či něco podobného.Chtěl ho prodat.Nikomu neřekl kde a jak ho získal a proč se ho chce zbavit.Když mu nikdo neřekl ano na koupi,tak prostě klec otevřel,nechal Vlka vyběhnout a ujel.Vlk utekl do lesa. Týden o něm nikdo neviděl a neslyšel.Pak se Vlk přiblížil ke stavení uprostřed lesa v horách,kde bydlí starý samotář a myslivec Gery.Začal vlka přikrmovat a dnes už tam denně Vlk čeká na svou plnou misku.Žije volně uprostřed hor,ke Gerymu se přijde vždy jenom pro žrádlo a někdy ho doprovází při pochůzkách lesem.Neloví nikomu žádné ovce ani slepice a proto ho mají ostatní obyvatelé rádi.Jednou se ale stalo,že lidem co tam jezdí na chalupu utekla fenka,když hárala na procházce do lesa.Byla to jejich chyba,ale co naplat.Když přišla ještě ten den společně s vlkem ke Gerymu pro žrádlo,bylo všecehno jasné.Když se to dozvěděli majitelé,tak prohlásili,že štěňata přijdou utopit.Když se ale měli narodit.Slíbila jsem jim,že když je neutopí,tak zaplatím všechny výdaje a postarám se o to,že štěňátka se udají.Teď přišla ta chvíle,kdy musím štěňátka udat.Bohužel je nemůžu dlouho doma,takže to spěchá.Jsou to dvě holčiny.Jedna je černá se stříbrným nádechem a ta je větší a jmenuje se Sheila a druhá je menší,spíše vlkošedá se žlutým nádechem a černou maskou.Ta se jmenuje Sheila.maminka byla BO-malinois.Prosím někoho z vás,kdo by jste chtěli pomoct a získat úžasného přítele s podílem pravé vlčí krve a přitom hodného a neagresivního,tak se ozvěte.Dám obě holky zdarma.Kdyby jste mi chtěl někdo přispět na to,co musím dát majitelům,tak klidně můžete,ale jinak je daruji.Chci,aby člověk,který si vezme tohle štěňátko věděl i jejich neuvěřitelný příběh.Kdybych se toho neúčastnila,tak snad ani neuvěřím.Proto vás prosím,kdo by jste mi chtěli pomoct,tak mi pomožte sehnat dobré pány pro mé dvě holky.

Evik
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 07:09
- Nahlásit

nemůžu za nikoho rozhodovat, ale tento příběh by možná zajímala pana Rudolfa Desenského, zkus mu to napsat na http://www.psycholog-psu.com/

jinak ti držím palce, aby se holky dostaly do dobrých rukou. Já sama už bohužel pomoci nemůžu, mám doma 3 pesany a dalšího už bych nezvládla, notabene fenku (do té naší smečky nadržených úchyláků:biglol

wami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 09:23
- Nahlásit

Sheena
Ach jo, mam prepsovano a tudiz si stene nemuzu vzit ani jedno. Ale podobneho krizence, jak pises, mam doma dospeleho: krizenec NO x vlk X BOm (tam pro zmenu utekla haravka ze samoty v Beskydech za prvnimi vlky, co do Beskyd prisli)... Genetika je osidna, a tak ta tva stenatka mohou vypadat trochu jinak (nemas fotku...?), ale muj Deny vypada takhle:

Drzim palecky, at se pro obe holky najde co nejlepsi domov...!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání