Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Procházky se štěnětem v dešti
Autor Zpráva
Kamca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 09:44
- Nahlásit

Mám 2,5 měsíční štěně a kvůli očkování jsme začali pravidelně venčit až teď. Jen přemýšlím, jak to budu dělat, když bude třeba celý den pršet?! Nevadí štěněti, že zmokne? (bojím se, aby nenastydl)...Nebo v dešti venčení raději omezit, případně mu dát nějakou pláštěnku? Děkuji za názory.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 09:45
- Nahlásit

No my sme vencili aj v dazdi a potom doma sme ho osusili...

JanaK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 10:05 - Změnil/a: JanaK
- Nahlásit

Mám sice hladkosrstou jezevčici která se docela dobře suší když je mokrá, jenže ona když venku prší, tak tam nechce ani vyjít natož tak tam něco udělat. To je hrozný přemlouvání a kdybych ji nehlídala klidně by se mi vyčůrala doma někde v chodbě na koberec, jen aby to nikdo neviděl. Do deště prostě chodit nechce a tak ji pořídím pláštěnku, třeba to pomůže.

Meta
# Zasláno: 13 Říj 2005 10:11
- Nahlásit

Když jsme přivezli štěně, pršelo jako naschvál prvních 14 dní v kuse. Venčili jsme normálně, po 2 hodinách ve dne v noci. Doma jsme pak štěně vyfrotýrovali ručníkem. Hlavně, že nemělo příležitost vyvenčit se doma a výsledkem je neuvěřitelná čistotnost. Docela mně to překvapilo, neboť jsem byla nachystaná na "loužičkování" a žádné se nekonalo.

Kamca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 10:19
- Nahlásit

Díky, já mám právě celkem už chlupatého westíka a jemu stačí, když vleze do trávy mokré od rosy a je mokrý, až hrůza...Ale asi to taky zkusíme normálně v dešti a až bude ještě větší zima, tak mu pořídím nějakou pláštěnku. Jen je blbé, že to stojí poměrně dost peněz a štěně z toho za chvíli vyroste...

JanaK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:41
- Nahlásit

Kamca
Je to fakt dost drahý. Ráda bych pejsovi oblečky šila sama, jenže jsem nikde nesehnala zatím žádný střih podle kterého by to alespoň trošku šlo a na ně se jen tak od oka šije dosti blbě.
Kdybych někdy nějaký sehnala tak ti pošlu návod. stačí kousek šusťákoviny a je to.

Kamca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 13:26
- Nahlásit

Dobře, díky .Já sice šit zatím neumím, ale babička je švadlena, tak by mi to spíchla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání