| Autor |
Zpráva |
zuzkam
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:30
- Nahlásit
Dobrý den,
chtěla bychom si s rodiči pořídit štěně parson russela, ale jedna z podmínek mých rodičů je, že pes musí být venku na zahradě v boudě. Zajímalo by mně jestli by to parson russelovi nějak nevadilo. Kdyby ano byla bych ráda kdyby jste mi poradili nějakého psa střední velikosti, kterého bych si mohla pořídit a nevadilo by mu být na zahradě.
Děkuji
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:48
- Nahlásit
zuzkam
nevadilo by mu být na zahradě
Jak přesně bude vypadat obvyklý den toho psa? Parson a spousta dalších psů pobyt na zahradě i v zimě může fyzicky zvládnout, ale psychicky ho to může odrovnat...
|
zuzkam
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:00
- Nahlásit
Já na psy nejsem odborník, parson by byl můj první, ani nevím, jestli se pro začátekčníka vůbec hodí. Jsem ráda, že by to fyzicky zvládl, ale čeho se mám vyvarovat, aby se cítil psychicky dobře? Nerada bych mu ublížila.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2016 22:42
- Nahlásit
Hodí se pro začátečníky, Láďa Hruška Vám to myslím klidně potvrdí. navíc při aktuálních cenách hovězího je to i docela úspora, kdyby se specialitka nepodařila třeba hnedle napoprvé.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2016 23:59
- Nahlásit
zbrnd
žbrňdo!! nepruď...
dyk je to ještě mládě.... píše o rodičích a je z toho cítit, že kdyby mohla vezme si psisko domu do postele... ptá se zajímá se ... nechce ublížit nemůžeš to brát takhle šmahem
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 13:12 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Fajka
e kdyby mohla vezme si psisko domu do postele...
neraď, kazíš mi takltiku, teď mi neuvěří, že vypadám vlastně jako parson
|