Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Zvracení a průjem
Autor Zpráva
Kristynaaa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:28 - Změnil/a: Kristynaaa
- Nahlásit

dobrý večer, týden mám doma skoro 8týdenní štěňátko. Dnes večer měl průjem a vyzvracel granule co dostal na večeři a teď pořád zvrací ikdyž už nemá co..volali jsme veterináři, který nám řekl, že máme dát pejskovi kousek Endiaronu. Po prášku pejsek usl asi na půl hodinky a potom zase zvracel, ale už pouze žaludeční šťávu, je slabý a vůbec ne ve své kůži. Teď usnul..Jen nevím čím by to mohlo být byli jsme na procházce, potom dostal granule nad kterými se hrozně vztekal a nechtěl je ( nikdy nic podobného nedělal ) ale nakonec je snědl a potom ten průjem a zvracení... Nevím co s tím, je mi ho líto a nevím jak mu pomoct. Můžete mi někdo poradit? Budu vděčná za všechny rady.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:39
- Nahlásit

Kristynaaa
Zajet na veterinární pohotovost

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 13:33
- Nahlásit

Za prvé jet na pohotovost, za druhé změna veterináře. Endiaron na zvracení, kór u takového prcka je zhovadilost a hazard.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 00:49
- Nahlásit

za treti nekrmit granulemi

PavDrob
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:40
- Nahlásit

Endiaron je opravdu hloupost! Měli jsme podobné problémy když naší Dandy bylo půl roku. Ať sežrala co sežrala, vše vyzvracela, nebo měla průjem. Nechtěli jsme krmit syrovou potravou BARF, tak jsme na radu veterináře přešli na granule lisované za studena a kombinujeme to s jogurtem pro psy. Podle mne je to nejzdravější kombinace krmení a k veterináři chodíme jen na povinná očkování.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:43
- Nahlásit

granule lisované za studena a kombinujeme to s jogurtem pro psy.
Podle mě nic hošího psovi dát nelze. Jsem si jist, že pes tímto krmený jednou dokonce zemře.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání