Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / "Chvilková" změna zdrav.stavu
Autor Zpráva
Valisek13
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:51
- Nahlásit

Zdravim,dnes jsem byla se svym 5ti měsíčnim borderákem na prochajdě v lese..vše probíhalo v pohodě.Po asi půl hod jsme se vraceli,když se najednou zastavil a až panicky se začal zubama kousat za přední packou (v podpaždí),prohlédla jsem jej a nikde nic neměl..po cca 5min. přestal tahat na vodítku naopak já pobízela jeho,že jdeme..byl najednou bez zájmu,začal být malátý až apatický..několikrát si sedl a začal si olizovat tu přední packu a nebo se jen díval před sebe do země..vůbec na nic nereagoval ani na pamlsky nebo vodu co nosíme stále sebou.Nakonec už téměř ani nechtěl jít(byl nahrbený) tak jsem jej k autu odnesla kde už si začal olizovat packy všechny.Doma během 10ti min. se jeho stav vrátil opět k normálu..pil,začal tahat hračky,snědl pár granulí prostě jakoby se vůbec nic nedělo.Jestli to vše trvalo tak půl hodiny.Mohlo by takový stav způsobit např.nějaký hmyz? I když nikde jsem nenašla žádný otok,vpich nebo něco takového. Přišlo mi to jak nějaká alergická reakce ale s docela rychlym nástupem.Nemáte někdo s takovou situací zkušenost?Máme psy několit let ale tohle jsem ještě nezažila...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 21:26
- Nahlásit

Valisek13
Mohlo ho dobnout/kousnout/stipnout cokoliv (vosa, vcela, na zmiji by mel pes jiste jinsi reakci). V lese asi nebyly nejaky rostliny, ktery dokazaly zpusobit podobnou reakci. Jestli je stene uz v poradku, tak se muzete jen dohadovat, co to bylo. Mne kdysi temer zkolabovalo stene v lese, kdyz slaplo nechtene pobliz zemniho vosiho hnizda, nastesti neopuchalo, jen bylo na omdleni. A pobliz byl potok.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:24
- Nahlásit

Valisek13
Co sametky? Nemá na těch holých místech, podpaží, břicho, tlapky, takový oranžový skvrnky?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání