| Autor |
Zpráva |
elmiiik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 08:13
- Nahlásit
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost přepravou štěněte. Chtěla bych Biewera a paní píše že i s přepravou s PP je to 5 tis. Chce po mě adresu a nejbližší letiště jde tomu věřit nebo je to nějaký chyták. Díky za radu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 08:14
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 08:19
- Nahlásit
elmiiik nevěřila bych. Cena je nízká a tento trik se opakuje často. Peníze za zálohu nikdy neuvidíte.
A kupovat štěně "na dálku" bez znalosti chovatele je bláznovství. Ano - znám nadšence, kterým štěně přicestovalo z druhé strany světa samo letadlem - ale čekali rok pořadník, a tak, jak oni prověřovali chovatele, tak on prověřoval je... A i tak si jeli na letiště do Frankfurtu, aby mimíše nečekalo další překládání na letišti a co nejdřív bylo "na pevné zemi"
Do Itálie bych jela, kdybych to štěně opravdu chtěla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 08:28
- Nahlásit
Jsem teda v pokušení napsat štěně i s letenkou za 5 tisíc, to určitě kupte, to vám prodávající ještě doplácí a to jinde nenajdete, ale no budiž
http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2981731/po dvod
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 11:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
Xerxova
ja myslel, ze je to v Euro ta cena
a smal jsem se tomu pristupu
|
Rezavec
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2015 08:02
- Nahlásit
Já teda tenhle dotaz trochu zneužiju, abych si pomohla...
Máte někdo zkušensti s importem štěněte z Itálie? Opravdu importem, ne touhle pofidérní podivností. NA KVS napíšu, pozjišťováno mám, zajímá mě praxe.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2015 08:14
- Nahlásit
Rezavec
Z Itálie je to pokud vím jako z každé jiné EU země, malý štěně prostě čip a pas.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2015 08:18
- Nahlásit
No máme, nasednout do auta, udělat si výlet přes Alpy s přenocováním, druhý den dojet, večer posedět s chovateli (i když člověk prd rozuměl, ale to jídlo bylo boží :rolleyes a ráno s prckem zpátky
|
Rezavec
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2015 08:25 - Změnil/a: Rezavec
- Nahlásit
Maya
Vím že to tak je, ale pak taky kupříkladu vím že asi před rokem byla v Tyrolech nějaká sranda s psinkou či co a řešily to právě italský úřady, formou nějakých (snad dočasných) přitvrzení. Ale mám to "jedna paní povídala", tak mě záíjímalo jestli se někdo nedoslechl víc, neb o tom nemůžu nic najít. Toť vše, ale i tak díky za reakci.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2015 08:49
- Nahlásit
Rezavec
No i kdyby to tak bylo, tak by musela přitvrdit naše KS a o tom jsem teda neslyšela a to o pár importech za posledních pár let vím. V případě importu k nám jsou důležitý naše nařízení a ty se neměnily, co se děje v Itálii je v podstatě jedno.
|