Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěnata rozdílných ras
Autor Zpráva
Naty Karvi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 18:52
- Nahlásit

Dobrý den. Chtěla bych si v budoucnu pořizovat štěně BŠO. Bydlím ještě s rodiči a oni by si současně chtěli pořizovat také štěně, ale zlatého retrívra nebo něco podobného. Já bych s BŠO chodila na cvičák atd., starala se o něj sama, ale jejich štěně by bylo cvičeno maximálně doma a mohlo by si osvojit nějaké špatné chování nebo návyky. Nebude to mít vliv na moje BŠO? Nechtěla bych kvůli tomu mít méně poslušného psa nebo aby s ním byly nějaké podobné problémy. Děkuji za odpovědi

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 23:50 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Naty Karvi

Pokud to půjde, nepořizujte si dvě zhruba stejně stará štěňata do jedné domácnosti, nebo budete mít hodně práce. Ledaže byste dobře věděli do čeho jdete a jak s tou situací zacházet.

Jinak bych poradil s jedním štěnětem aspoň rok počkat.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2015 10:41
- Nahlásit

Naty Karvi
já sama jsem si pořídila dvě štěňata rozdílných ras zároveň, narodili se jen měsíc a půl po sobě. I když jsem si tady vyslechla, jak je to šílený nápad a kdesi cosi, nic strašného se nekonalo, mám super psy, co jsou si vzájemně parťáci a také k ostatním psům velmi tolerantní, o což jsem důsledně usilovala od samého začátku. Chodili jsme na cvičák, spíše hry, agility..Já nejsem 15letá ,,žába", ale už jsem nějakou tu zkušenost se psy měla, ale hlavně: pracuju doma, takže jsem se psy byla, dá se říct, od rána do večera a mohla se jim naplno věnovat. V tom je myslím ten hlavní rozdíl.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání