| Autor |
Zpráva |
psisuchar
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:21
- Nahlásit
Ahoj , chci se zeptat co vše dávat takhle starému štěňátku (jezevčíka) kromě granulí, co mu mohu uvařit. Děkuji za odpovědi: )
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 23:13
- Nahlásit
kdyz mu davate granule, pridavat mu k nim muzete cokoliv, to je fuk.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 23:22
- Nahlásit
Marjápano, to vám snad měl říct chovatel!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 09:23
- Nahlásit
se obavam ze pokud prodal 7mi tydenni stene tak co asi tak muze poradit...
|
psisuchar
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 09:55
- Nahlásit
Všichni "chytrý",ale že by někdo poradil to ne.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:26
- Nahlásit
psisuchar
Já radil, jste to nečetl?
Tak ještě jednou teda.
Pokud krmíte 7 týdenní štěně granulemi, je fuk, co mu k tomu přidáte. Je to nyní srozumitelně?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:48
- Nahlásit
psisuchar
Všichni "chytrý"
No, my jsme aspoň natolik "chytrý", abychom věděli, že tyhle informace měl předat především chovatel, protože pokud někomu svěřil takto malé štěně, musel vědět, že jakákoliv změna ve výživě je pro něj stresující až nebezpečná.
|
psisuchar
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 13:55
- Nahlásit
zbrnd
Ano vím . Děkuji, špatně jsem to napsala.
corgi
Takže dávat štěňátku jen granule od chovatele...? Samozřejmě vím že štěně musí zpočátku dostávat granule od něj , ale neřikejte mi ,že nic jiného nesmí než granule!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:21
- Nahlásit
psisuchar
Buď věříte, že je v granulích vše potřebné v jakémsi vyváženém poměru, a pak nepotřebujete granule ničím doplňovat. Nebo nevěříte, že granule obsahují vše potřebné, pak nevidím důvod jimi krmit. Jinými slovy, ujasněte si, jak chcete svého psa krmit, zda průmyslově vyráběnou nebo doma připravenou stravou, a toho se pak držte. Experimentovat u 7 týdenního štěněte se nemusí vyplatit v žádném případě a minimálně týden by mělo být zachováno to, na co je štěně zvyklé - tedy krmivo a četnost krmení.
|