zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 00:55
- Nahlásit
Neumi
To je celkem jedno,otázka je otevřená, žádné jméno jsem nepředřadila. Tož nabízí se, že odpoví ten, jenž tuto myšlenku do debaty vnesl,ne....
No jenze ja to vnesl jako souveti, z nejz byla odcitovana jen cast a to souveti celkove vyzniva jako dotaz ci pochybnost neb to je uvezeno "to mi prijde"
kuk tu:
To mi prijde jako ze stendo je treba chranit neb dospely pes se k nemu neumi chovat a naopak az jsou psi dospeli, nema psovod do jejich vztahu co kecat.
Neb opravdu z toho, na co jsem reagoval to takto vyplyva...nebo ni?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 00:59
- Nahlásit
Wixiee
Já nevím, jestli jsem se vyjádřila špatně, či to prostě špatně je.. Ale když štěně dospěje, nelze, aby si podřídil staršího psa??? Proč? Já myslela, že si to psi prostě takhle řešej, že si daj najevo, kdo je tady kdo a ujasní si to a je pak klid, tak proč ne? Proč bych se do toho měla plést? Myslím, že se tu chytá za slovíčko, že pak psovod již nezasahuje vůbec ;) Nebo jak to tedy je?
Jasny, ze to lze, ale pokud jim nechate volne pole pusobnosti, mohou to resit dost na nase lidske pomery tvrdym ci brutalnim zpusobem. Viz treba tady popis konkretniho pripadu o neco vyse.
No chytani za slovicko .... to mate tezko ... ja vam do hlavy "nevidim" tudiz nevim, co presne temi svymi slovicky myslite, takze reaguji podle toho, jak mi prijde, to, co napisete. Ostatni to nejspis delaji podobne.
|