Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Svíčková na smetaně, houskový knedlík
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 11:55
- Nahlásit

Dávám psům svíčkovou, samozřejmě až vychladne, mají po ni průjem, tak jim jako moučník dávám nehašené vápno.
Jinak krmím barfem, nejsem žádná peecha, mám nastudované manwe.
Je svíčková dobrá pro psy?
Mmch vím, že svíčková je dobrá pro psy.
Tak co si o tom myslíte?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:21
- Nahlásit

syrová svíčková je pro psy vhodná určitě

ale klidně přiznám, že když vnoučatům zbude maso a omáčka a kolínka či rýže či knedlík... tak Night (a před ním Beta) nadšeně očekává, až dítko talíř odloží v kuchyni na zem. Ano - moje dogy jsou i zbytkožravé.

ehm... dneska navíc to byl kus rebarborového kynutého koláče s drobenkou k snídani, zbytek housky s máslem a šunkou (poctivou od kosti) ke svačině, hovězí vařené z polívky k obědu a jako moučník zbytek rozmatlaného nanuku při jeho velikosti nepodstatná část jeho jídelníčku... Vnoučata vítá mohutně - myslím, že láska k nim výrazně prochází žaludkem

a poznámka na závěr: zažívání v pohodě, žádná probiotika netřeba

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:39
- Nahlásit

Xerxová
Dík, jsem moc rád, že to dělám správně. Ještě teda já to psům vždy ty zbytky přisolím, protože jim to slanější více chutná.

Zmrzlinu milujou taky, všeho druhou, ale opět je dobrý ji přisladit, chutná jim to tak více . Akorát mám občas dilema, protože milujou i čokoládu a když dostanou každej den obojí, tak pak chyběj peníze a tak jak je chcu vidělat, nemám tolyk času na chození ven a oní se nechtěj naučit kadit do vany a choděj kadit kde se jim zamane. Nevíte, co by na to pomohlo? Kámoš to řešil bachovkama a super to zabralo kámoška z baru zas klikáním, normálně klikala v práci a psi doma v poho, prej byly na sebe napojeni. No jenže já nevím, jak to ti mí myláčky naučyt, voni maj asi separační úzkostnout poruchu. To poznám, bo se strašně krčej, vždy když jim chci novinama vysvětlit, jak se chodí do ty vany kadit!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:43
- Nahlásit

nojono - nikdo není dokonalý ve všech směrech... Ale dle mě nic se nemá přehánět. A kvalitní domácí dětská strava (málo soli a koření i málo cukru) není zdaleka největší psí zlo...

Neumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:46
- Nahlásit

z jaké smetany děláš svíčkovou?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 13:08 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Neumi
hlavně tuhle:

-je to skoro BIO kvalita
-vyvážená potravina myslím že obsahuje všechny důležité látky pro vývoj těla i osobnosti
-neničí chrup naopak stimuluje vývoj
-nezpůsobuje rakovinu prostaty
-ani mozku
-má vyvážený poměr vápníku a fosforu
-vyrábí se z té nejlepší a nejkvalitnější californské ropy přímo v USA
-co víc mohu svejm miláčkům dát?
-já je prostě miluju
-ještě musím něco našetřit a zajdeme na jedno očkování navíc..prostě jen tak for fun, ať jsou zdraví jak buci
-ať žije kynologie!

jsem zapomněl, ona není moc mastná, ale to je fajn, protože ta svíčková je už dost mastná z toho bůčku, dělám ji z bůčku, aby smečka nedostala BSE

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2015 13:14
- Nahlásit

Xerxová
- nikdo není dokonalý ve všech směrech...
To se hned pozná, že se neznáme osobně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání