Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Rychla pomoc
Autor Zpráva
Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 11:14
- Nahlásit

Potrebuji rychle poradit. Mam 4 mesicni fenku labradora. nevim co se stalo ale zacala hrabat nohama, tak jako by se chtěla zahrabat v pelechu, stále knuci, když nekam jde tam jde jako by ji nohy klouzaly na ledu. porad knuci a trosku se uklidni když ji hladim a vemu si ji k sobe. když ji necham tak hned utika do svého pelechu kde se snazi zahrabat, pak si lehne a knuci. nezvracela, chut k jidlu i k piti ma. porad sebou mele a knuci. poradte co mam delat. veterinare dneska nesezenu. nez se to stalo tak byla na zahrade kde není mozne něco sezrat. snad jen nejakou zdechlou mys kterou občas kocky zamorduji. pripada mi ze ji boli brisko.

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 11:15
- Nahlásit

masiruju ji brisko a zda se ze usina.

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 11:22
- Nahlásit

zda se ze je to lepsi. neklepe se ale dycha rychleji a prestava knucet ale mrci. porad masiruju.

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 11:32
- Nahlásit

asi mozna zarazene prdy. masiruju porad jeji brisko a zda se mi ze ji to tam pekne hraje. občas si prdne a masirovani ji dela dobře. uz prestava knucet a jen mrci. ale nozky hlavne zadni ji litaji porad.

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 12:16
- Nahlásit

tak uz usnula. neknuci, nemrci, dycha zrychlene. snad to budou jen ty zarazene prdy.

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 13:03
- Nahlásit

ted se vzbudila a sla se napit. uz neknuci, chodi uz normalne a sla znovu spat. vypada to dobře. uff

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 14:51
- Nahlásit

tady v nedrli na vrlikonoce je dost mrtvo, supr zeasaz briska pomohla a nasla bych si pro jistotu nejakou vet pohotovost I jen na trlefonickou konzultaci kdyby bylo priste potreba neco resit.

ste dobri, ze ste to doma rakhle zvladli, at je uz dobre

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 15:58
- Nahlásit

cernej caj
nedrli na vrlikonoce je dost mrtvo
jestli ono to nesouvisí i s tím, že zmrtvýchvstal nadbůh?

ale ať jen tak neplácám mimo téma - masáže se provádějí krouživým pohybem po směru hodinových ručiček (proč po směru jsem nikde nenašla)

Rocles
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 19:33
- Nahlásit

tak uz zase beha. je nejaka smutna. asi ji něco poradne pokroutilo ale zda se mi ze uz je skoro ve forme. uff. to se mi ulevilo.

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2015 19:41
- Nahlásit

kachna_
proč po směru jsem nikde nenašla
Protože tím směrem "jde tlusté střevo", ne?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání