| Autor |
Zpráva |
Rocles
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2015 19:01
- Nahlásit
Ahoj lidi. Narodila se nam stenatka labradora a jedno jsem si nechal. je to 3 mesicni fenka Ejmi, které se hodne věnuju. ja se zvednu a ona me nespusti z oci. Ja zavolam a ona hned plna radosti pribehne. Od ostatních na volani skoro nereaguje. Kouka na me jako na boha
Vrta mi hlavou jedna věc. Ejmi me neolizuje. Moji pani a deti olizuje v obliceji dokonale, ale me ne. Nikdy me neolizla ani jednou. Co to muze znamenat. Nevite? Dekuju vam
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2015 12:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Rocles
nikdo nic, tak písnu alespoň já Tak u nás je to tak, že vedoucí jsem já a muž je na ,,blbiny". Berňák olízne ,,jednou za 10let" a to muže. Mě to udělal snad 2x za těch 7let, co ho máme a to bylo, když byl nějaký přešťastný Cizí lidi neolizuje vůbec, je spíše odtažitý. Samojed olizuje neustále a kohokoliv. Záleží asi na povaze psa, možná i na plemeni, také třeba na tom, koho má na to hraní....Pak mu třeba někdo i ,,chutná" míň nebo víc. Děti asi chutnat budou (já používám make up, tak bych chápala, že to chutné není) a u vás jí třeba vadí voda po holení např.
A u lidí je to stejné: vám je možná líto, že vás neolizuje, někdo by se zase zbláznil, kdyby ho pes olíznul
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2015 16:54
- Nahlásit
Rocles
No ja mam psy 3,jedna holka me muze ulizat,dostava zachvaty lasky ,jsem jeji mama i velitel,je to potrestenec takovy,hlavne me takto"miluje",kdyz se blizi jiny pes ,druha fenecka se jakoby stydi oliznout,kdyz ji chovam naznacuje liznuti,ale jakoby si netroufla,no a kluk lize kohokoli,hlavne deti nebo usi miluje,podkoleni jamky a tak. Mozna je to o tom,jak si u ni stojite,treba si to prodte netroufne,no. Namazte se treba sadlem ,jestli o lizani stojite .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2015 17:40
- Nahlásit
Rocles
jestli jsi kuřák, může jí vadit i toto.....jeden z našich psů, se kuřákům vyhejbá....asi mu prostě smrdí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2015 18:01
- Nahlásit
Rukama mě prošli tři psiska, první kokr - kluk už nežije - to byl lízal největší a olizoval hlavně v obličeji nos ústa a uši.
Druhá fenka akita...ta za celých 9 let mě v obličeji olízla snad jen dvakrát...je to dáma...vypadalo to jako kdyby se zapomněla a jen tak letmo sotva neznatelně mě olízla v obličeji. Na druhou stranu jakmile jí odhalím jakoukoliv jinou část těla, tak je to ublízanec největší a meje a meje, ruce, nohy, záda, břicho...jen toho obličeje se dotknout nechce (a ne jen mě ale i v rodině)
a třetí australák kluk tak zas pomalu nechce olíznout ani když mám ruce umatlané od masa a nastavuju mu je aby je omyl..jednou dvakrát lízne a nic..na druhou stranu , když má mazlivou a tulící tak nám olizuje obličej docela hodně ...
každej pes jiná ves... těžko říct jak to mají nastavený
|
Rocles
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 17:01
- Nahlásit
namazu si hubu nutelou a to by bylo aby mi toho hudlana nedala zena říká : ohol se. no tak sem se oholil. uz to vypadalo ze něco bude. ne nebylo nic. je fakt ze kourim el. cigaretu ale uz 0 mg. nikotinu. mozna v tom něco je co ji nevoni. jak uz jsem psal. kouka na me jako na boha. ja se hnu a ona me sleduje. je strasne zarliva, když hladim druhého psa. hned mi do rukou rve tu svoji hlavu. na zavolani reaguje velice hezky, ale jen u me. do rukou se necha vzit ale tlaci na me prednima packama ze bliz uz nechce. ale na zem taky ne. na jednu stranu jsem rad ze neskace a neoblizuje. je to dámička. no občas by se mohla zapomenout a toho hudlana mi dat.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2015 20:09
- Nahlásit
Rocles
nutelou nee,jednak je cokolada pro psy toxicka,i kdyz nepredpokladam,ze nutela je z cokolady ,je to samy tuk,ale sladky,zbytecne pro psa a za druhe to chce vybrat neco psiho,ne lidskou laskominu. Bud je to pachem,nebo ve vas vidi autoritu,ke ktere si to netroufne. Ve vzduchu se muze citit nejista,neni to pro pro psa prrozene,ma delat sama co se sebou,natoz aby libala"
|