Nila
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2015 10:00
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi podělit o dva problémy se kterými si nevím rady. Pořídili jsme si štěňátko kavalírka, je hrozně živá a hravá..Když jsme si ji dovezli, vyčůrala se 2x do postele a pak si to už nedovolila. Štěnátko máme teprve týden. ani se nepočůravala, jen občas jí to ujelo, ale myslela, jsem že je to snad zázrak, že by se vůbec nepočůravala. Vždycky s ní chodím jak se vyspí. Což je cca tak 2-3 hodiny.Ale najednou od včerejška, i když byla vyvenčená všechno, tak čůrá na jednom místě, třeba půl hodiny potom co dojde zvenku, prostě se vyčurá. Nechápu proč, když to začalo až teď.
A druhý problém máme, že musíme jít po víkendu oba do práce a štěňátko tady musí být aspoň těch 7hodin samo. Ale vždycky když nachvilku odejdu, strašně plače, sedí a čeká. Snažila jsem jí vždycky dávat hračky ať si hraje, a ona si hraje i sama, alekdyž někdo odejde tak jí hračky nezajímají. Tak se bojím, že to nezvládne . Mě to trhá srdce, že ji takhle slyším, ale nemůže člověk dělat nic jiného než být jen u ní. Má i jiné věci na práci. Zkouším odcházet, ale pořád stejně pláče. Děkuji prosím za rady.
|
Valda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2015 14:06
- Nahlásit
Nila
Možná to čurání začalo až teď, protože si štěně více hraje a je aktivnější, není to nic divného, že čurá doma, bude chvíli trvat než se naučí čůrat pouze venku. Na jedno místo chodí, protože tam cítí pravděpodobně svojí moč...(Jestli dělá často malinké loužičky, velikosti padesáti koruny, tak by mohla mít zánět...)
A strašně pláče každé štěňátko , chtějí pozornost a jsou zvyklá na sourozence...a teď musí být sama...Každé štěňátko si zvykne! Ale počítejte s tím, že až přijdete domů, tak tam budete mít hned několik překvapení...Hlavně je potřeba odklidit vše co by mohla spapat
|