Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěnata od paní Fejtové z Hroznětína u Ledče nad Sázavou
Autor Zpráva
petululululka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 11:30
- Nahlásit

Najde se tu někdo kdo si pořídil štěně RR od této paní? Děkuji

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 13:21
- Nahlásit

petululululka
Tak to je síla, prostě množírna. 53 inzerátů na psy bez PP, ach jo
http://uzivatel.hyperinzerce.cz/uzivatel/367819-ja na-fejtova/inzerce/

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 13:29
- Nahlásit

A ještě to má jako ofiko živnost, pane bože.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 13:44
- Nahlásit

petululululka
tak to se asi nediv, že se malá bojí a snaž se fakt teď dohnat socializaci co nejvíc, čím bude starší, tím hůř to půjde...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 16:59 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit

Mmch paní "chovatelka" inzeruje i na cz psu :/
http://www.cz-pes.cz/inzerat-78003-q-Rhodezsky-rid geback

Jede labroše, bígly a RR (vše bez PP) ve velkym. Navíc to má posvěcený živnostňákem.

Smutný.

Navíc teda když už inzeruje podvraťáky co vydává za RR, měla by si aspoň zjistit, jak se to plemeno opravdu jmenuje a píše.

pitvora
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:29
- Nahlásit

ssshhhhh
Fíha, to jí ani není blbé fotit do inzerátů totálně zahovněná štěnda? I když co by se namáhala jim aspoň vykydat, evidentně je bez problému prodá i tak...

petululululka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:34
- Nahlásit

ssshhhhh

podvraťáky?? Nemyslím si že mám doma podvraťáka!!! Ano je hnus co ta ženská provádí. Bohužel jsem na to přišla až když jsem si od ní štěndo přivezla, jsem blbka přiznávám, ale co už. Netušila jsem co je to za krá** množitelku. Až potom na webu jsem se nestačila divit kolik inzerátů má podaných ohledně prodeje štěnat Mě tvrdila že mají štěnátka poprvé. Ted se můžu jen modlit aby štěnátko ,které máme doma bylo do budoucna zdravé a nepodědilo bůh ví jaké choroby Příště opravdu vyplázu pořádný peníz za štěně S PP, ale budu mít jistotu o půvudu štěněte atd. Jsem poučená :-/

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:34
- Nahlásit

pitvora
Viď, taky jsem čuměla, no co, za bůra je střelí vždycky. Kór když papíráci jsou od dvaceti do padesáti.
Ale to pak vypadá sakra jinak.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:39
- Nahlásit

petululululka
Ale já to nemyslela zle, prostě nejsou papíry, tak je pes ofiko kříženec a nic jinýho. Božuhel.
Hlavně se zaměřtě na kvalitní stravu v prvních měsících, displazie je potvora.
Jistě, člověk se poučí, to je jasné.
Je ale zase fakt, že v telce i na netu a dokonce už i v tisku se poslední dobou o množitelech hodně píše a radí jak nenaletět.
Mě je celkem jedno kdo si pořídí jaký štěně, to není má věc, já jen vždy doufám, že alespoň matky takovejch štěňat žijí ve slušných podmínkách a nestrádají. Ale to je spíš jen sen a přání.
A jinak útulky jsou vždy plný pejsků i štěňátek co potřebují domov.

pitvora
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:44
- Nahlásit

petululululka
Nechci být nepříjemná, ale pokud má máma štěňat obě uši do vrtule (jak píšeš vedle), tak je poměrně nepravděpodobné, že je to čistokrevná RR...
No nic, stalo se, třeba se aspoň poučí někdo další, kdo to tu náhodou bude číst. Držím palce, ať je štěňula zdravá a dělá vám radost!

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:47
- Nahlásit

Navíc fenku už máte, máte ji rádi, tak fakt zamakat na tý socializaci, strach v mládí se snadno zvrhne ve strachovou agresi v dospělosti, takže chodit mezi psy, denně, mezi ostatní štěnda, každý den nový zážitek (autobus, vlak, průchod kolem stavby, na vodíku po chodníku kde jezdí hodně aut kolem, manipulace na veterině, vše řešit v klidu, odměňovat, motivovat, nelitovat, nekárat). Je dobré, když pes má co nejvíce zkušeností už za štěněčího věku, v dospělosti by ho nemělo nic překvapit. Taková chůze na volno s bojácným psem je pak dost nebezpečná. A neumím si představit RR celý život na vycházkách pouze na vodítku.
RR má být sebevědomý, k cizím odtažitý až přehlíživý, ale rozhodně ne ustrašený. Je to velice odvážné plemeno. A věrné.
Držím palce, určitě to zvládnete.

petululululka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 17:54
- Nahlásit

Musím se jen pochlubit tím, že dnes jsme byli na výletě...jeli jsme k mým rodičům do města. Byla perfektní. Prošli jsme se u rušné cesty jak tady doporučujete. Byla zvědavá a otrkaná(ocásek jako praporek ). Prostě o mnoho lepší než když jsem popisovala začátky procházek. Asi potřebuje jen o trošku víc času, ale myslím že to bude dobré

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání