| Autor |
Zpráva |
JackS
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 12:25 - Změnil/a: JackS
- Nahlásit
Dobrý den,
na konci února by jsme si chtěli pořídit štěňátko jacka. doufám, že mi poradíte s pár věcmi, které mi nejsou moc jasné.
1.-bydlíme v bytě a máme už dvě morčata. Bojím se že se dohromady nedokáží přijmout.
2.- ze začátku mu budeme dávat granule, které dostaneme od chovatele, než si zvykne, že není doma s maminkou. A potom chceme přejít na domácí stravu. Chci se zeptat, jestli není velký problém namíchat ke granulím maso se zeleninou a potom postupně přidávat, než si štěndo zvykne...
Díky moc za rady
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 12:43
- Nahlásit
JackS
Odkud máte prcka vybraného?
Ad morčata - když bude zvyklý od mala, tak si myslím, že v tom nebude problém. Nicméně bez dozoru bych je nikdy nenechávala.
Granule bych s domácí stravou nemíchala. Prostě bych přestala dávat granule a začala dávat maso.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 13:21
- Nahlásit
JackS
Vyjádřím se jen k té stravě, rozhodně nemíchejte, přejděte na maso rovnou (asi máte nastudováno, předpokládám)
|
JackS
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 15:54
- Nahlásit
impact
morčata budou vždy zavřená v obýváku, aby k nim pes nemohl a on bude mít přístup do kuchyně a chodby. teprve vybíráme ale už máme favority, ale musí to být až na konci února. Protože než jsme se rozhodli jestli pejka opravdu jo, zaplatili jsme si už hory s kamarády. A ono nás je tam cca 20 a z toho spoustu malých dětí tak je nesmysl tam tahat 3 měsíčního pejska.
corgi
mám dost načteno o tom jak dávat maso se zeleninou atd., ale právě že jsem nenašla nic o tom jestli nevadí granule a maso smíchat.
Jinak moc díky za rady.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 16:39
- Nahlásit
JackS
Tak ono je to i s tím venčením lepší spíš na jaro.
Jinak za sebe bych doporučila vybírat chovatele, který nefláká zdravotní testy.. Hlavně SCA, LOA, PLL, DOV, patelly, případně lokty a kyčle. Chtít vidět výsledky, ať potom nespláčete..
A když budete chtít pokecat, přijďte nám do JRTí skupiny -> https://www.facebook.com/groups/JRT.CZ/ .
|
JackS
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 16:48
- Nahlásit
impact
Moc děkuji. Chodím ještě do školy a tak by jsme se nám to takhle na jaro hodí mnohem víc a pak na letní prázdiny si ho ,,užiju" jako ještě celkem ,,malého".
|