Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Welsh Corgi Pembroke
Autor Zpráva
Lenča
# Zasláno: 4 Říj 2005 21:46
- Nahlásit

Dobrý večer, rádi bychom si pořídili štěně Welsh Corgi Pembroke. Nemáme v úmyslu s pejskem chodit na výstavy. Spíše jako společníka na dlouhé procházky, který by přes noc hlídal domek i se svými páníčky. Nevíte náhodou někdo na koho bychom se mohli obrátit? Máte-li vlastní zkušenosti s nějakým chovatelem či chovnou stanicí velmi rádi přijmeme Vaše doporučení. Předem děkujeme za názor.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 08:34
- Nahlásit

Lenča
Před časem je choval syn chovatelky, od které mám svou nejstarší fenu. Vím, že asi před 2-3 lety říkali, že to plemeno nikdo nezná a nechce a a mají potíže s odbytem štěňat, tak nevím jestli je ještě chovají. Kontakt: tel. 493 727 142 nebo mob. 737 114 954 (tedy to je kontakt na chovatele mé feny, nikoli jeho syna, kterého neznám).

haha
# Zasláno: 5 Říj 2005 08:47
- Nahlásit

Ketrin
to je divný že je nikdo nechce ,jsou to pěkní psi,je pravda že v mým okolí neznám ani jednoho

Evik
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 08:54
- Nahlásit

k nám jeden "korgík" chodí na cvičák. Už má ZZO - je dobrej Já sama bych ho nechtěla, (má láska už patří jinému plemeni) ale celkově se mi na pohled moc líbí a i povahu mají dobrou....Fakt je, že v ČR je moc lidí nemá a moc lidí je ani nezná. Jednou jsem potkala fakt hezkého "korgíka" na prochajdě se svým pejsou. Byl štíhlý, žádný vyžranec (mají k tomu sklony) a já jeho pánovi povídám. "to je ale krásný velškorgi" a on na to "vy jste to poznala? každý říká že je to kříženec s liškou" Jinak ve své vlasti jsou opěvovaní "až na půdu" protože jsou to "psi královny Alžběty"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 08:55
- Nahlásit

haha
Mně se taky líbí.

haha
# Zasláno: 5 Říj 2005 08:56
- Nahlásit

ještě víc se mi líbí cardigan /jestli se to takhle píše/ ten je úplně nádhernej

Anonymní
# Zasláno: 5 Říj 2005 23:57
- Nahlásit

Díky Ketrin, zítra zkusím brnknout. Máme doma takového kříženečka welsh corgiho a možná nějaké šeltie (nevím jak se to píše) a náš veterinář říká, že je to welsh křížený s tygrem . . . . Ale corgíci jsou fakt pěkní.

Lenča
# Zasláno: 6 Říj 2005 00:00
- Nahlásit

Ketrin
Díky Ketrin, zítra zkusím brnknout. Máme doma takového kříženečka welsh corgiho a možná nějaké šeltie (nevím jak se to píše) a náš veterinář říká, že je to welsh křížený s tygrem . . . . Ale corgíci jsou fakt pěkní.

Alča
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 18:01
- Nahlásit

Lenča
dobrý den, četla jsem Váš dotaz v diskusi, mám chovat. stanici a máme doma ještě dva pejsky korgíčků, jsou jim 3 měsíce. Váš příspěvek je již z 10/2005, tak nevím jestli Vám toto dojde. Pokud máte ještě zájem o pejska, nebo jenom informace o korgíčkách , tak zavolejte 603731639. Nashle Alena

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání