| Autor |
Zpráva |
MarketaP
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 20:22
- Nahlásit
Dobrý den, již třetí den máme doma malu čivavku - fenečku bez PP skoro 10 týdnů starou (narozená 22.4). Chovatelka jí učila na plínku, což je pravda, jen mě překvapuje, že malá vydrží cca 6-8 hodin nečůrat a bobík má jen ráno a večer. Pokud to srovnám s naší první čivavkou, ta chodila cca každé 3-4 hodiny. Je možné, že je to ze stresu, nebo je to naprosto normální? Fenečka si rychle zvykla, hraje si s naší starší, granulky baští s chutí a nepozoruji na ní nic neobvyklého. Děkuji za rady. Markéta
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 20:41
- Nahlásit
MarketaP
Bych řekla, že chodí čůrat někam, kde to nevidíte. Ale za pár dní to určitě bude cítit.
|
MarketaP
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 20:47
- Nahlásit
impact
To určitě ne, štěně má vyhraněný prostor, kde je lino. Takže by to bylo určitě vidět a venku jí bedlivě sledujeme Kdyby to bylo jednou, tak si zřejmě myslím totéž, ale už je to takto třetí den..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:31
- Nahlásit
MarketaP
Ani do pelíšku?
|
MarketaP
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:49
- Nahlásit
Ne, ani do pelíšku..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:06
- Nahlásit
MarketaP
a nemůže být starší, než chovatelka tvrdila?
|
MarketaP
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:58
- Nahlásit
birma
to se mi nezdá, momentálně malá váží 600g. A když to porovnám s naší starší tak váha odpovídá. Dneska šla ráno čůrat v 6 a od té doby nic. Nevypadá nijak nemocně, hraje si a papá. Možná plaším zbytečně, každopádně mi to připadá zvláštní..
|