| Autor |
Zpráva |
Kosta Dimitrov
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2014 01:37
- Nahlásit
Dobry den, za mesic si privezu stene nemeckeho ovcaka. Samozrejmne prvni tyden si vezmu volno a budu se mu venovat naplno ale co potom ? Pes bude bydlet ven na zahrade z vybehem okolo 500m2, boudu jsem mu postavil ale ted uvazuju mezi kotec nebo mam ho uvazat na retez. V kotec myslim si se bude jako v vezeni, na retez se bojim ze bude se trapit a bude agresivni. Volny vybeh kdyz bude vetsi bude jasni, predpokladam se zvykne na sva teritorie a jako velkej pes ne muze se dostat pres plot, bojim se jen kdyz bude stene proto ne chci zbytecne postavit kotec a vubec mi se nechce jako stene ho uavzat na retez, potreboval bych radu co je mensi zlo, nebo je dalsi moznost ho uzavrit v mistnost 3mx2,5m ale to bude stejne jako v byte, U mne zatim vyhrava zajistit plot a nechat volny vybeh od zacatku, posledni dny meho volna byt vic v nitr a sledovat jak bude se chovat.Omlouvam se za moji Cestinu a predem Dekuji za radu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2014 09:07
- Nahlásit
Kosta Dimitrov
No, já bych teda dvouměsíční štěně určitě nenechala bez dozoru někde na velké zahradě. Může se mu stát spousta věcí, včetně toho, že ho někdo prostě ukrade. Takže za mě bezpečný a zamčený kotec, než štěně poporoste.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2014 09:13
- Nahlásit
Za mě taky kotec, dostatečně pevný a velký - prostě postavený už pro velkého psa. V něm zateplená bouda, prostě komplet vybavení. Pejsek si včas zvykne, že tam je "doma", bude tam dostávat nažrat, bude tam mít misku s vodou, přístřeší, závětří. Žádné vězení. Samozřejmě pokud tam nebude 24 hodin denně 7 dní v týdnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2014 09:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Kosta Dimitrov
kotec fakt využiješ, třeba když ti přijde návštěva, která se bojí psů, zajíždění vyjíždění (naučit, aby pes zalezl do kotce, než se vyjede považuju za ideální, člověk má pak jistotu, že ho fakt nepřejede).
Za výhodu kotce proti místnosti považuju, že pes vidí ven
jako velkej pes ne muze se dostat pres plot
velká většina psů, pokud má dost vyžití a pozorností, to opravdu nezkouší
Jo a ještě, do toho řetězu se štěně může dost snadno zamotat .
|
Kosta Dimitrov
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2014 11:02 - Změnil/a: Kosta Dimitrov
- Nahlásit
Dekuji Vam za radi i kdyz zatim jen par ale pomohlo mi rozhodnout a uz mam to jasne. Bude kotec uz jsem zacel hledat spravna velkost atd.
|