| Autor |
Zpráva |
Jessi westik
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2014 14:20
- Nahlásit
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jestli si mám koupit štěně šeltie nebo knírače.Chtěla bych psa,který se hodí na agility a moc nelíná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2014 14:39
- Nahlásit
Jessi westik
Chtěla bych psa,který se hodí na agility a moc nelíná.
trochu zúžený pohled. Už jsi psa měla? vychovávala? Jaké máš pro něj podmínky? Čas? Co mu můžeš nabídnout ty? Od toho by se měl výběr odvíjet, ne od toho, že nemá línat a ráda bys běhala agi.
Neber to špatně - předpokládám, že jde o prvního psa, podle položené otázky. Ono to chce se na pořízení psa dívat v trošku širším záběru. Je to živý tvor, nemělo by to být o tom co JÁ chci, ale hlavně o tom, jaké mám podmínky, co můžu tomu živému tvorovi zajistit. je to závazek na deset a víc let.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 08:13
- Nahlásit
šeltie líná a hodně jinak dost široký rozptyl knírač a šeltie!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 09:08
- Nahlásit
ono taky malej, stredni, velkej... kamoska se stredni knirackou agi beha, samo ne na profi urovni.
Jinak taky brat v potaz, ze seltie je ovcacky plemeno a knirac je lovecak
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 12:28
- Nahlásit
koukám poslední dobou velká poptávka po nelínajících psech...
což teda šeltie fakt nebude...
mmch zrovna jsem nametla lopatku plnou chlupů, zase. My teď psí chlupy snídáme, obědváme i večeříme, aspoň mi to tak přijde, jsou všuuuuude...
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 23:50
- Nahlásit
ssshhhhh
taky si říkám že požadavek na nelínání a šeltii si trošku odporuje. Já mám teď aktuálně psa v plné srsti, takže čekám, že každou chvíli přijdou tři měsíce, po kterých bude mít celý byt nádech šedivé barvy.
|