| Autor |
Zpráva |
Bellaix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 19:27
- Nahlásit
Ahoj všem, před dvěma měsíci jsme si pořídili štěně border kolie. Za týden j budou měsíce 4 a váží jen 6,4 kg. Hledala jsem koli by mělo takové štěně vážit, a na různých diskuzích jsem zjistila že ve třech měsících mívají už okolo 10 kg. Štěně máme bez pp, takže mám samozřejmě obavu zda je vše ok, neb jednoho takového "čistorevného bez pp" jrt už máme Rodiče jsme ale viděli, paní i bez problémů souhlasila s kupní smlouvou. Tak by mě zajímalo, jakou váhu měli, nebo mají vaše štěňátka. A ještě jedna otázka, jak je to s novými zuby? Nám začali vypadávat před cca 14 dny a už rostou nové, ale MVDr. říkala, že je to dost brzo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:13
- Nahlásit
Bellaix
Jo, váhu má tak něco přes polovinu, co v tom věku má bordera a ty zuby jí fakt padaj nějak brzo. Jestli není nějak extrémně vyhublá, tak holt budete mít zakrslíka podobného bordeře, u bezpapíráků normálka. S těma zubama nevím, to by spíš chtělo poradu u odborníka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:23
- Nahlásit
Bellaix
Mě k těm zubům napadæ, jestli není prcek starší, než vám prodávající řekl. Jestli byl tatínek třeba maličký voříšek, mohl vydávat štěňata za mladší, aby vypadala větší...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 19:15
- Nahlásit
birma
Jo, to je taky varianta, ono kupní smlouva je sice hezká věc, ale když je štěně bez čipu nebo tetování, tak je tak nějak k ničemu.
|
abbey_road
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 19:54
- Nahlásit
No naše skoro 9. týdenní štědno BOC má už teˇd 6 kilo...
|