Vito
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 01:11
- Nahlásit
Dobry den, mam dotaz, vzali jsme si stene staforda, majitel nam ho dal uz v 7 tydnu. Maly byl sikovny na nove prostredi vse, alespon myslim, ale posledni dobou zacal desne knucet. Davam mu nazrat, pit, hrajeme si s nim, chodime ven, no proste cely den aby se unavil, jenze knuci a knuci. Knuci kdyz sedi, knuci kdyz ho hladim, knuci kdyz odejdu z mistnosti. uz ho mame doma skoro mesic a posledni tyden knuci. Ja uz nevim co mam delat, prezrany neni, cerviky nema a stolice je taky ok...(podle toho co ctu na internetu jestli neni nemocny). Prijde mi ze se spis rozmazlil nebo co. Nevsimam si ho nic a knuceni stupnuje. Je to zlaticko to ano ale privadi me k silenstvi prosim o rady ... jsem bezradna . dekuji !!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 09:21
- Nahlásit
Vito
Pokud kňučí i ve chvíli, kdy se mu věnuješ, tak mi to přijde hodně divné. Promysli si, jestli kňučení neodměňuješ (pozorností, nebo jestli se nesnažíš najít něco, co ho v tu chvíli zabaví). Ale i tak mi přijd, že by v tom případě nekňoural, když jsi aktivně s ním. Došla bych na veterinu na pořádnou kontrolu, protože červíci a hlad nejsou to jediné, co prckovi může být.
|