Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Psi plastenka
Autor Zpráva
Luci1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:54
- Nahlásit

Ahoj,
mam sedmi mesicni stene Kavalirka a je to jeho prvni zima.Prijde mi,ze za posledni dva mesice pribral a "zachlupatil" se.Je to stene,tak je jasne,
ze pribira,ale je mozne, ze se taky pripravuje na zimu?Ma v kohoutku 32cm a je celkem nizko u zeme,tak nevim jestli koupit nejaky svetrik nebo
plastenku?
Nekdo rika,ze je to moda a psi nikdy nic nenosili.
Kdyz se,ale vratime z "line" prochazky,tak utika do
pelisku a vleze si do deky

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:17
- Nahlásit

Luci1

Klidně bych pořídila nějakou funkční nepromokavou pláštěnku, proč ne? Pokud mu bude zima, tak ať mu máš co obléct. Zvlášť kdybyste třeba někde stáli bez pohybu, třeba při čekání na autobus apod., to i dobře nasrstěný pes prochladne.

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:30
- Nahlásit

Luci1
Já jsem taky pro, pokud je pes "bytový", tedy pobývá doma, kde je třeba 20°C, rozhodně pro něj nemusí být nijak příjemné vyjít ven při -5°C (nebo taky -20°C) Srst nesrst, pokud bude vycházka málo akční, bude se postávat, chodit spíš pomalu, navíc bude foukat vítr, pršet, sněžit, je podle mého pláštěnka vhodná. Asi ne vyloženě nezbytná, ale vhodná, to ano

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:40
- Nahlásit

Luci1
Kdyz se,ale vratime z "line" prochazky,tak utika do pelisku a vleze si do deky
určitě bych mu svetřík ale nedávala při současných teplotách, přeci jen otužit trochu by se měl a co by pak dělal až bude třeba -10? Spíš bych si nechala oblečky na teploty pod nulou

Luci1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 22:52
- Nahlásit

Delam do noci a posledni prochazku chodime kolem pul druhe rano.A minuly tyden jiz bylo par
stupnu nad nulou a v trave jiz rosa.Tak jsem premyslela,jestli jo nebo ne,a nechci to shanet
nekde na posledni chvili..
Prekvapive je docela velka nabidka :-P

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 23:05
- Nahlásit

Luci1
Delam do noci a posledni prochazku chodime kolem pul druhe rano.A minuly tyden jiz bylo par stupnu nad nulou a v trave jiz rosa.
chodíme v podobnou dobu
ale tak to zas asi štěndo nikde hodinu nepostává, aby promrzlo, ne? Na pár minutovou procházku, kdy jde hlavně o rychlé počuchání a poslední vyčurání bych byla stejně líná oblékat Pokud chodíte na dlouho, tak je to pak jiná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:24
- Nahlásit

Luci1

Bydlíme v paneláku, štěně jsem si přivezla začátkem prosince a hned od začátku jsme chodili venčit ven. V té době to pravda nebyly procházky dlouhý, jen za barák, vyčůrat, hodit bobek a domů, Po očkování už jsme vyrazili na procházky normální. A bez ničeho. Pes je krátkosrstý /vižla/ a furt v pohybu. Zima mu nebyla nikdy. Uvažuju o oblečku spíš až na stáří (a teď pro starou fenku taky o něm uvažuju). Záleží na vás, jak vaše procházky vypadají. U nás to bylo tak, že se štěně pořád pohybovalo na zimu čas nemělo.

krisikowa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 22:19
- Nahlásit

Moje Peg taky chodí kakat pozdě v nocí a budí mě kolem šesté, kdy bývá solidní chladno. No a přelom září a října byl taky chladný, tak jsem jí koupila v "levných POTRAVINÁCH" v Olomouci naproti Forty's svetřík. Klidně pošlu foto, je v něm sladká.
Samozřejmě je svetřík promokavý, ale dlouhé procházky v rose neděláme. A na zimu pořídím něco nepromokavého a asi i nějaké lehčí botky. Ona tehdy v tom září docela kašlala a kýchala, tak jsem do ní musela lít sirup. Tohle je praktičtější. Když pes vyloženě řádí, tak se zahřeje, ale jen tak na ty čurpauzy dávám svetr.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání