Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Knuceni pred dvermi
Autor Zpráva
Luci1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 23:54
- Nahlásit

Omlouvam se,nejak se mi zavrela diskuze,kdyz jsem chtela podekovat za podporu a rady.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 08:46
- Nahlásit

Luci1

není zač, hlavně ať je malej v pořádku. A chtělo by to ještě asi po takovým zážitku, začít asi víc chodit do slušný psí společnosti, aby v něm nezůstal ten děs.

Luci1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 12:49
- Nahlásit

Tak to zkoušíme po malých krůčkách a zatím jakmile vstanu jde okamžitě za mnou nebo dokonce ještě přede mnou .Musíme trénovat...
Naučil se rychle pohybovat se bez toho očíčka,naštěstí byl dobře socializovaný,takže nená strach z jiných pejsků-narozdíl ode mě.Já jsem ho od té doby nenechala bez vodítka,jakej mám strach a to mě poslouchá. Fenka která ho kousla,tak se znali dlouho, hráli si spolu, nocovali, chodili jsme na procházky.Ten den si hráli u mě doma a do teď nevím co se stalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 14:20
- Nahlásit

Luci1

nauč nejdříve dobře to, že dokud neřekneš, musí zůstat na tom pelíšku - klidně v tvé přítomnosti, až to bude zvládat delší dobu, vstaň, zůstaˇn tak, pak poodstup, pak poodejdi, pak vyjdi z místnosti...... rozfázuj to tak, aby to zvládal.

Je skvělý, že se se situací tak dobře vyrovnal a máte velké plus v tý socializaci. jak je to s tebou to naprosto chápu, je těžký ten strach odhodit, ale.... odhodit se musí, jinak ho časem člověk na toho psa nechtěně přenese . Bojuj, jako bojuje on

Muselo to být hrozný, co se stalo.

Luci1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:58
- Nahlásit

Tak uspech je na svete.Uz zase muzu chodit do koupelny a zavrit se.
Jeste ty noci zlepsime ale to chce cas.Prepravky pomohly-dali jsme je mezi pokoje a nezavirame dvere..

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:08
- Nahlásit

Luci1
Tak uspech je na svete.Uz zase muzu chodit do koupelny a zavrit se.

tak vida, prima. uvidíte, půjde to i dál. držím palce

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání