| Autor |
Zpráva |
Luci1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 23:54
- Nahlásit
Omlouvam se,nejak se mi zavrela diskuze,kdyz jsem chtela podekovat za podporu a rady.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 08:46
- Nahlásit
Luci1
není zač, hlavně ať je malej v pořádku. A chtělo by to ještě asi po takovým zážitku, začít asi víc chodit do slušný psí společnosti, aby v něm nezůstal ten děs.
|
Luci1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 12:49
- Nahlásit
Tak to zkoušíme po malých krůčkách a zatím jakmile vstanu jde okamžitě za mnou nebo dokonce ještě přede mnou .Musíme trénovat...
Naučil se rychle pohybovat se bez toho očíčka,naštěstí byl dobře socializovaný,takže nená strach z jiných pejsků-narozdíl ode mě.Já jsem ho od té doby nenechala bez vodítka,jakej mám strach a to mě poslouchá. Fenka která ho kousla,tak se znali dlouho, hráli si spolu, nocovali, chodili jsme na procházky.Ten den si hráli u mě doma a do teď nevím co se stalo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 14:20
- Nahlásit
Luci1
nauč nejdříve dobře to, že dokud neřekneš, musí zůstat na tom pelíšku - klidně v tvé přítomnosti, až to bude zvládat delší dobu, vstaň, zůstaˇn tak, pak poodstup, pak poodejdi, pak vyjdi z místnosti...... rozfázuj to tak, aby to zvládal.
Je skvělý, že se se situací tak dobře vyrovnal a máte velké plus v tý socializaci. jak je to s tebou to naprosto chápu, je těžký ten strach odhodit, ale.... odhodit se musí, jinak ho časem člověk na toho psa nechtěně přenese . Bojuj, jako bojuje on
Muselo to být hrozný, co se stalo.
|
Luci1
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:58
- Nahlásit
Tak uspech je na svete.Uz zase muzu chodit do koupelny a zavrit se.
Jeste ty noci zlepsime ale to chce cas.Prepravky pomohly-dali jsme je mezi pokoje a nezavirame dvere..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:08
- Nahlásit
Luci1
Tak uspech je na svete.Uz zase muzu chodit do koupelny a zavrit se.
tak vida, prima. uvidíte, půjde to i dál. držím palce
|