Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Norwich terier
Autor Zpráva
Katule
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 21:13
- Nahlásit

Dobrý den nemáte odkazy na štěnátko Norwich teriera popřípadně bez pp a hodilo by se i levně .. předem děkuji

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 21:23
- Nahlásit

pokud je ti v podstatě jedno jakého teriéra, jen musí být malý, tak pár dospělých kříženců najdeš tady (zrovna se chystám na aktualizaci, takže možná někdo přibude a někdo ubyde)

Katule
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 21:33 - Změnil/a: Katule
- Nahlásit

No jako jedno jo ale nesmí línatt .. a mělo by to být štěně .. buď cairn terier .. norwich terier .. a nebo west highland white terier .. asi z těhlech .. )

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:31
- Nahlásit

Jak už ti psali ostatní, u psa bez PP nikdy nevíš co je vlastně zač, "čistokrevní bez PP" to je prostě nesmysl na který ziskuchtiví množiči psů lakájí neznalé budoucí pejskaře.
Takže jestli je nelínání podmínka hrubosrstí teriéři nelínají (potřebují ale úpravu srsti trimováním), je však nutné aby bez byl "s papírama", jinak ti mohou podstrčit leccos co třeba může jako to které plemeno vypadat, ale to je tak vše. Opravdu doporučuji koupit psa s PP, jak už ti někdo tady psal, ono se opravdu nevyplatí koupit "zmetka" bez papírů a pak dát desetitisíce za zdravotní komplikace, které nepapíroví pejsci chovaní ve velkém prostě mají.

A mimochodem, moc se mi líbí maminky co pejska ano, ale chlupy ne.

Já si neumím už život bez chlupů na oblečení, v jídle atd ani představit. Stále mám tak kousek psa s sebou ať jdu kamkoliv

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 20:20
- Nahlásit

PŘEVZATÝ TEXT OD PANÍ CO ZACHRÁNILA DVĚ FENEČKY OD MNOŽITELKY, PROSÍM ČTĚTE, HLAVNĚ VY CO CHCETE ŠTĚNĚ BEZ PP !!!

Dvě hromádky neštěstí, dnes odvezené z množírny..

..Obě psí holčičky darovala množitelka, které se již nehodily. Z jejích keců "má sice kýlu, ale rodit může", "má početné vrhy", "po štěňatech jí sleze srst, ale brzy je zas dobrá a může zase".., se mi vážně chtělo blejt. Rušila "chov" naháčů, bohužel spoustu dalších fen (jorkšírky, brabantíci, jezevčíci, boloňáci) tam zůstávají dál, protože jsou schopné rodit. Obě psí holky, které jsme odtud odvezli, jsou odevzdané, v očích neměly ani trošku života.

Prosím, nekupujte psy od množitelů - za tím roztomilým levným štěňátkem je totiž vždy i jeho máma, která živoří celý život v kleci, bez jakékoli péče a ve chvíli, kdy již nezabřezne, je vyhozena, v horším případě usmrcena.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání