Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / "Prdlý" pejsek
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 26 Zář 2005 10:52
- Nahlásit

Našeho půlročního pejska občas chytne "rapl". Začne hrozně rychle lítat po bytě, skákat ze sedačky na sedačku, protáčet se dokolečka a do toho si přištěkává. Většinou ho nechám vyblbnout, za chvíli ho to přejde. Nevím jestli mu v tom mám nějak bránit, také to dělají vaši "štěkové"????

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 10:52
- Nahlásit

Ale ano, hlavne vsak vonku vo vysokej trave

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 11:01
- Nahlásit

No me kdyby ta moje potvurka nelitala po byte a nehazela si s hrackama tak reknu ze je nemocna. Ji totiz chyta rapl hned jak se probudi a prechazi ji az kdyz jde spat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 11:10
- Nahlásit

Jojo taky to našeho prdlouše chytá, nejvíc asi na večer. Chytne nějakou hračku, nebo květináč nebo koště a lítá kolečka po zahradě a někdy vlítne do baráku a skočí na sedačku a dolu, je to sranda. Už sem tu taky jednou psala že ukradl manželovi slipy a jak lítal přes celou zahradu a držel je v zubech tak se mu příplácli na ksicht že ani neviděl. To sem se řezala smíchy.
A v tý vysoký trávě to ho taky chytá a nebo když se namočí tak pak lítá a skáče jak pláša.

*sara*.
# Zasláno: 26 Zář 2005 11:13
- Nahlásit

Můj má pět a půl roku a lítá taky jako šílenec. Většinou venku, tam má víc prostoru. Lítá v hrozné rychlosti kolem baráku. Po bytě lítá také. Chytne nějakou hračku a blázní.

evina
# Zasláno: 26 Zář 2005 14:42
- Nahlásit

Mě tohle dělá už třetí pejsek to samé.A nejraději po umytí nebo když přijde domů mokrý po dešti.Minule ho to chytlo i v lese,běhal kolem mě kolečka a přeskakoval pařezy.Lidi co šli okolo mysleli,že mu asi hráblo

klára
# Zasláno: 26 Zář 2005 15:10
- Nahlásit

my už máme svá místa, kde ji tohle lítání pravidelně chytá - na pejsině je vidět, že má z toho strašnou srandu, když kolem mě lítá, já na ni tleskám a povzbuzuju ji.Když to vidí náhodní chodci, určitě si říkají - praštěný pes a ještě praštěnější panička a pozorují nás z hodně uctivé vzdálenosti,ale já tuhle psí spontánost miluju

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 15:24
- Nahlásit

A ja milujem, ked sa moj metrovy pes scvrkne na 30 cm gulicku s vygulatenym chrbatikom, co tak prasi az az Aj ja tlieskam a podoprujem, alebo nahanam, no a ludia, tych vtedy naozaj nerada vidim, lebo by ich pozhadzoval ako kolky

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 20:28
- Nahlásit

zrovna dneska na procházce mi málem ukousla ruku v rámci vodní honičky. měla "šílenou", metala kozelce, skákala šipky do vody... byla úžasná a tak to má být, no ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 20:41
- Nahlásit

zrovna dneska na procházce mi málem ukousla ruku v rámci vodní honičky. měla "šílenou", metala kozelce, skákala šipky do vody... byla úžasná a tak to má být, no ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 21:34
- Nahlásit

Jo jo, nás tohleto taky chytááá všude možně, ale po koupání vždycky, to je pravidlem, jo a pak taky když udělá bobana, to lítá, jak kdyby měla hroznou radost, že se to povedlo

Evik
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2005 11:20
- Nahlásit

já mám taky rapla....miluje lítání, honičky - ještěže není sám a má zahradu, protože jinak bych měla asi z bytu kůlničku na dříví

Pinka
# Zasláno: 27 Zář 2005 12:50
- Nahlásit

jojo,Ti naši miláčkové nám občas dávají pěkně do těla.Moje ovčákovský mimino si vynucuje pozornost tím,že plechovou myskou v tlamě drnčí o železnej plot...a to je věc...je to jedna z mála jeho provokací

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání