| Autor |
Zpráva |
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:02
- Nahlásit
Zdravím,
Mám otázku na ty, kteří mají malé štěně (okolo 12ti týdnů). Jak často a kolikrát za den Vám štěně pije a čůrá? Máme podezření, že má máte štěně něco s mocakem, nebo ledvinama. Chodí pít snad co dvacet minut a chodíme s ni ven cca co dvě hodiny, nebo i víckrát, když si kňourne, venku se vycura, jen co vyběhne, lítáme venku tak dvacet minut, dojdeme domu a ona se běží okamžitě napít. Problém nastává, že za chvíli udělá louži někde v bytě,sice u toho nekňourá, ale je to fofr, hraje si, najednou odbehne, nahrbí záda a udělá louži jak Balaton... Navíc nám přijde že je to den o de dne horší. Teď se nám zvládla 3x vycurat během hodiny :-\ Může to být i tím, že jsme se jí snažili vycesat a ji se to vůbec nelíbí, nebo na ni občas hýkneme, když okusuje něco co nemá? Nebo mě napadá, že dost často a ráda spí v kuchyni na dlažbě, nemohla nastydnout?
Máte někdo nějaké zkušenosti, zda je to u tak malého prcka normální? Máme se znepokojovat a utíkat na veterinu, nebo je to u vlčích špiců v tomto věku normální?
Děkuji za odpovědi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:25
- Nahlásit
ErzebethB
Takovy piti neni normalni. Ale zase vlci spic je chlupatice a muze ji bejt v byte jednoduse vedro. A pak se snazi zchladit lemcanim vody a kolotoc se opakuje, louzicka, zchladit...
Na veterinu zajdi, tim urcite nic nezkazis, at mas jistotu, ze cubis nic neni.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:33
- Nahlásit
Teď máme v bytě okolo 20 stupňů, a když jsme měli 28,jak byly teď ty vedra, tak pila taky tolik, jen si do té misky pro jistotu celá vlezla. Na tu vet.zítra skocime, at vime
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:23
- Nahlásit
Pastevec v tomto věku čural bez zábran kdykoliv, kdekoliv a pořád - vyčural se venku, přišel domů - louže, oběhl kolo - louže...... Vyrostl z toho. Množství vody, které vypil, jsem nesledovala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:13
- Nahlásit
ErzebethB
S tímhle neporadím, vetem nic nezkazíš, stejně ti nejspíš řekne ať přineseš odchycenou moč, aby zjistil jestli nemá zánět, nic světobornýho a budeš mít klid
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:45
- Nahlásit
Diky za rady, dneska náš vet neordinuje, takže ji zkusím pres víkend dělat slabý bylinkový čaj na močové cesty a v pondělí vyrazíme.
|