| Autor |
Zpráva |
Formec
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 23:55
- Nahlásit
Dobrý den, máme právě 9 týdenní borderku a na spaní si stále vyhledává chladnější místa především podlahu, když ji předám do pelíšku nebo na dečku tak po chvilce se odstěhuje zase zpět. Asi proto, že ji musí být doopravdy teploučko kvůli tomu kožíšku co má. Chtěl jsem se jenom zeptat, jestli to není nějaký problém. Aby třeba postupem času nenastydla, nebo tak něco. Má s tím někdo nějakou zkušenost.
Díky moc za radu.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 23:59
- Nahlásit
Doma většina z nás má teď okolo 22°, někdo i víc... pro psy je to tak akorát, takže se určitě neboj a neřeš to, až bude chtít, přeleze si )
Případně bych se podívala po nějakém "letním" pelíšku (který bude z nějaké 100% bavlny, nebo nějakého nehřejícího materiálu a zároveň ne moc vystlaného - i to drží teplo a uvidíš... a nebo zkus třeba jen obyč prostěradlo, či povlečení na deku položit složené na zem a uvidíš, zda ti na tom vydrží )
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 00:05 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
Formec
Když je jí horko, tak ať si prostě lehne, kde je jí pohodlně. Nevidím v tom problém, a nenutila bych ji spát na pelechu, když nechce. Ti moji v tomhle počasí taky věčně chrní na kachličkách, odmalinka - první čubu jsme si přivezli jako štěndo v parném létě a nepamatuju se, že by ze začátku vůbec někdy ležela na pelechu. Až když se po pár týdnech ochladilo Nenastydne, neboj.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 10:05
- Nahlásit
Formec
Chtěl jsem se jenom zeptat, jestli to není nějaký problém. Aby třeba postupem času nenastydla, nebo tak něco
buď úplně v klidu. Shodou okolností, ale to není určitě jenom o borderce, moje borderka lehávala - spávala zásadně na kachličkách, které byly studený jak psí čumák. Ostatní čubiny spí v posteli, na sedačce, na koberci, ale bordera vždycky jenom na těch kachličkách. Všimla jsem si, že teplo v jakékoliv podobě snášela hůř, než ostatní psiska. I v zimě, když sněžilo, tak ostatní holky lehávají buď na pelechách u terasy či v boudě, bordrka na sněhu a nechávala se zachumelit sněžením, až ji skoro vidět nebylo
|
Formec
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 11:25 - Změnil/a: Formec
- Nahlásit
Děkujeme všem moc za info =o)
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 14:07
- Nahlásit
Dneska ráno jsme si přivezli štěndu a ta v pelíšku vydržela deset minut a pak šla na dlažbu, takže úplně v pohodě, asi je jim tam líp )
|