Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Pedigree
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 10:55 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit

Zajímalo by mě, jestli pamlsky Pedigree jsou stejně "kvalitní" jako granule této značky. Nevím totiž, zda je našemu štěndku kupovat, nebo raději vybrat jiné.

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 11:12
- Nahlásit

suesie

Ja by som to na tvojom mieste neriskovala, aj ked moj pes istu dobu odmietol zrat nieco ine ako chappi, nastastie ho to preslo

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 12:47
- Nahlásit

já kupuju jejich tyčinky na čištění zubů, občas

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 12:54
- Nahlásit

ja obcas to chappi

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

Ale asi jiné pamlsky budou lepší, že?

haha
# Zasláno: 25 Zář 2005 16:54
- Nahlásit

suesie
když mu je dáváš občas jako pamlsky tak to snad nevadí, když mu chutnaj, já si stejně myslím že v těch pamlskách je namíchaný bůhví co,mí psi to ani moc nechtějí,radši maj kostičky vařenýho masa nebo tvrdýho sýru a taky piškoty, když je to pro děti tak v tom žádný svinstvo asi není

evina
# Zasláno: 25 Zář 2005 22:08
- Nahlásit

já si myslím,že když je to jen jako pamlsek(stejně to člověk střídá)tak se snad nic neděje.Vždyť krmení většina rozumných lidí dává kvalitní.Navíc když bychom vynechali pedigree,tak můžeme vynechat i české či neznačkové výrobky a výběr pamlsků se hned zúží.Co se mě týče,tak také ráda baštím třeba dortíky a vím,že zdravé nejsou

Anonymní
# Zasláno: 25 Zář 2005 23:48
- Nahlásit

Nám tedy psi Pedigree pamlsky odmítají a používat je na výcvik, dodnes by byli pěkně nevycválaní..zkrátka žádná motivaceKromě piškotků a kostiček sýra jsme začali jako odměnky používat prémiové granule typu Maxi nebo Large Breed, které jsou velké, a psi se mohou přetrhnout... Normálně krmíme superprémiovkou a tohle dostávají jen při výcviku nebo procházkách. Při ceně cca 200kč/3kg se, myslím, ani moc neliší od cen Pedigree pamlsků v obchodech - 30kč/100g...

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 05:59
- Nahlásit

aj ja pouzivam za odmenu iny typ kvalitnych granul

shiba
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:14
- Nahlásit

Naši psi (až na jednu) vůbec nechtějí jíst psí pamlsky, ale po dětských piškotech by se utloukli. Co ovšem milují všichni (i já ) jsou piškoty CANDY

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:23
- Nahlásit

My máme vyzkoušené rybí válečky od Biomilu. Krásně smrdí po rybičkách, jsou v tom vitamíny, dají se lámat na menší kousky a štěňátku mooooc chutnají. 3/4 kg za 130,- Ač se to nezdá, vydrží poměrně dlouho.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání