Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jack Russel Teriér - jídelníček
Autor Zpráva
Libor11
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 09:16
- Nahlásit

Zdravím,
dnes si jedeme pro štěně Raslíka (7 týdnů) chci se poradit jak by měl vypadat jeho jídelníček? Popř. když je zvyklý na domácí stravu, zda v tom dále pokračovat nebo přejít na kompletní krmivo (granule)?Díky za jakoukoliv odpověď ;) ...

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 09:54
- Nahlásit

Libor11
je zvyklý na domácí stravu
A ta je jaká? Domácí jako zbytky z kuchyně, domácí jako vařené, domácí jako syrové?
Každopádně po příchodu domů krmte tím, na co je štěně zvyklé, už tak bude mít stres z totální změny života, změnou jídla byste mu nepomohli. Teprve až se v novém domově aklimatizuje, změňte jídelníček, pokud to považujete za nutné.

Libor11
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:20
- Nahlásit

Domácí jako vařené maso,zelenina,tvaroh apod. Je lepší takováto domácí strava nebo kompletní krmiva kvalitních výrobců? Pokaždé se dočtu něco jiného.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:37
- Nahlásit

Libor11
Máš nějaký emil? Hoď ho sem, něco ti pošlu.

Libor11
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 11:00
- Nahlásit

braun.bmx11@seznam.cz

lamalucni
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:46
- Nahlásit

Libor11
Podle mě je vždycky lepší pestrá čerstvá strava, než sebekvalitnější umělé kuličky, každý den pořád stejné. Stejně jako pro člověka je lepší jídlo z čerstvých surovin, než polívka od Vitany. Akorát si teda myslím, že je vcelku zbytečný psu maso vařit, je to práce navíc a v syrovém má víc vitamínů a živin. Zkus kouknout tady - po pravé straně odkazy pod hlavičkou BARF.
Já krmím syrovým, ale kvalitní granule mám většinou doma taky, jako "nouzovku" - když zapomenu rozmrazit maso nebo když někam jedeme.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání