Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Krmivo pro štěňátka, poraďte, prosím
Autor Zpráva
AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:38
- Nahlásit

Dobrý den,

máme čtyřměsíčního kluka Anglického buldočka a chtěla bych se zeptat na vhodné granule. Majitelka jej krmila Royal Canin, tudíž jsme v této značce pokračovali. Ale nevím, zda jsou tyto granule pro něj vhodné. Mám kamarádku, která distribuuje granule Magnusson, o kterých tvrdí, že jsou nejvhodnější pro psy. Je to méně známá značka a nevím, co si o ní myslet. Děkuji za odpovědi a rady. S přáním příjemného konce prázdnin,

Iveta

impact
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:40
- Nahlásit

Taste of the Wild, Acana, Orijen, Trainer, Canine Caviar...

Royal Canin bych zahodila.

AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:19
- Nahlásit

Děkuji za odpověď a jaký máte názor na Brity??

impact
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:22
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
Střední třída, dobré. Ale štěně do roka věku (ve vývinu) bych krmila něčím lepším.

AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:40
- Nahlásit

Dobře, dám na Vaši radu a vyhrály pro mě granule od Acany. Ještě snad poslední dotaz, dostala se ke mně informace, že granule RC mají v sobě nějaké karcinogenní látky, souhlasíte?

impact
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:43
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
Nevím jak teď, dlouho jsem na RC nekoukala. Ale dříve byli RC konzervovány látkami BHA a BHT. Dle některých výzkumů na krysách jim měly způsobovat rakovinu.

Viz -> tento odkaz.

AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:52
- Nahlásit

Děkuji za odpovědi, moc jste nám pomohla. Ještě jednou přeji krásný zbytek končícího víkendu.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:06
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
Není zač. Ať prcek dělá jen radost.

Houšková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 23:44
- Nahlásit

Kvalitní krmivo je BOSCH pro štěňata. Nebo skoro všechna kanadská krmiva.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 06:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Bosch a kvalitní? Pšenice na prvním místě, neurčená masová moučka, co víc si takové štěně může přát, že?
pšeničná mouka, drůbeží masová moučka, škvarky, živočišný tuk, kukuřice, pšeničné klíčky, masová moučka, rýže, řepné řízky, rybí masová moučka, suš.maso, lněné semínko, suš.kvasnice, vitamíny a minerály
AnglickyBuldocek
co je anglický buldoček? Google mi hází jen anglického buldoka nebo francouzského buldočka.
Jinak magnusson se mi celkem líbí a stejně bych nezůstávala jen u jedné značky, ale trochu bych to střídala

impact
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 09:13
- Nahlásit

kachna_
co je anglický buldoček?
Štěně anglického buldoka, né.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 10:46
- Nahlásit

impact
Štěně anglického buldoka, né
no ono je všeobecně známo, že během mateřské Íkvé klesá. Zřejmě již dosáhlo spodních pater

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 10:52
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
Magnusson má málo masa, ale jinak není špatný, taková střední třída no, akorát co jsem kde četla, tak musí lidi dost zvýšit dávkování než je doporučený, aby jim pes nehubnul, takže pak se to dost prodraží.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 11:40
- Nahlásit

kachna_
no ono je všeobecně známo, že během mateřské Íkvé klesá. Zřejmě již dosáhlo spodních pater
Nemyslím si, že je nutné takto majitelku shazovat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 11:51
- Nahlásit

impact
Nemyslím si, že je nutné takto majitelku shazovat.
proč majitelku? Ona je taky na mateřský, nebo jak?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:18
- Nahlásit

kachna_
Aha, ty vole, já myslela, že to myslíš na ni. Jakože se štěnětem. Jdu se zahrabat. Promiň.

AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 13:10
- Nahlásit

Mohla bych se k tomu vyjádřit i já? Né, že bych se též neurazila, ale pak už se to vysvětlilo. Ano, anglický buldoček je anglický buldok, je to štěně, tak proto ta zdrobnělina. Až bude mít cca 28kg, tak to bude buldok rozhodla jsem se pro Acanu i z důvodu, že se někde psalo, že obsahuje karoten, což nám snad bude přispívat. Opět děkuji všem, kdo se zapojili do debaty ;)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 13:12
- Nahlásit

impact

Aha, ty vole, já myslela, že to myslíš na ni

možná seš taky na mateřský a jen vo tom nevíš?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 13:23
- Nahlásit

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 13:47
- Nahlásit

impact

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 14:21
- Nahlásit

PetraK
impact

možná seš taky na mateřský a jen vo tom nevíš?

pokud již íkvé dosáhlo spodních pater, je to docela možný

AnglickyBuldocek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 12:08
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat ještě na jedny granule, co Eukanuba?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 12:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
co Eukanuba?
Sušené kuřecí a krůtí maso (>28%), kukuřice, pšenice, živočišný tuk, rýže, sušená řepa (>2.5%), sušená celá vejce, kuřecí vnitřnosti, rybí tuk, sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný, fruktooligosacharidy (0.15%), uhličitan vápenatý, extrakt měsíčku lékařského.
obsahuje sůl, pšenici (dva druhy obilí na druhym a třetim místě, to taky nic moc, pšenice obsahuje lepek, nervala bych do psa lepek).
znám dva psy, co jsou na eukanubu alergičtí.
edit.
Impact

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 17:02
- Nahlásit

AnglickyBuldocek
Nepodléhejte reklamě, Eukanuba, Pedigree, ProPlan, Hill's a podobná krmiva - to jsou prachsprostá pozlátka, navenek krása, reklama úžasná, ale obsah pokulhává. Sama jsem krmila štěně ProPlanem, mysleje si, jak mu chudákovi za ty peníze nepřilepšuju. Naštěstí ta doba dávno minula. Držte se nějakého pokud možno objektivního žebříčku kvalitních krmiv a zjistíte, že značky s nóbl reklamou na nich nenajdete...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání