| Autor |
Zpráva |
Jarmila
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:49
- Nahlásit
Mám 6 měsíčního boloňáka a už 4 měsíce trávíme čas kdy nejsem v práci jen spolu.Nedovedu si život bez něj už představit,protože nejen že je milej a krásnej,ale dokázal mi postavit na nohy,když jsem se ocitla v těžké životní situaci.Můj společenský život se ale rovná nule a přestože nejsem žádnej "loufrník", přece jen bych šla ráda někdy posedět s přáteli případně jela do divadla apod.,což předpokládá návrat v nočních hodinách a pejsan by musel být doma sám,protože ho nemá kdo hlídat.Vydrží pejsan sám nebo jak to řešíte vy ostatní? Díky za radu
|
Brigitta
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:54
- Nahlásit
Jarmila
Myslím, že je to stejné, jako když jdete do práce. Pokud pejsan vydrží být doma sám, když jste v práci, proč by nevydržel pár hodinek, když si půjdete s přáteli sednout? Určitě bych po příchodu z práce s ním šla na dlouhou procházku, abych ho unavila a aby mohl vykonat svoji nutnou potřebu a pokud by pejsan nemohl do společnosti jít se mnou, nechala bych ho doma.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:59
- Nahlásit
No ja to resim tak jak napsala Brigitta. Prijdu z prace, jdeme na prochazku unavit pesana a potom nekam vyrazim. Kamaradi o tom uz vedi a pocitaji s tim, ze prijdu treba az na osmou, ale co je jedna hodina zpozdeni proti vecnosti ...
|