Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / V noci sám doma
Autor Zpráva
Jarmila
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:49
- Nahlásit

Mám 6 měsíčního boloňáka a už 4 měsíce trávíme čas kdy nejsem v práci jen spolu.Nedovedu si život bez něj už představit,protože nejen že je milej a krásnej,ale dokázal mi postavit na nohy,když jsem se ocitla v těžké životní situaci.Můj společenský život se ale rovná nule a přestože nejsem žádnej "loufrník", přece jen bych šla ráda někdy posedět s přáteli případně jela do divadla apod.,což předpokládá návrat v nočních hodinách a pejsan by musel být doma sám,protože ho nemá kdo hlídat.Vydrží pejsan sám nebo jak to řešíte vy ostatní? Díky za radu

Brigitta
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:54
- Nahlásit

Jarmila
Myslím, že je to stejné, jako když jdete do práce. Pokud pejsan vydrží být doma sám, když jste v práci, proč by nevydržel pár hodinek, když si půjdete s přáteli sednout? Určitě bych po příchodu z práce s ním šla na dlouhou procházku, abych ho unavila a aby mohl vykonat svoji nutnou potřebu a pokud by pejsan nemohl do společnosti jít se mnou, nechala bych ho doma.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:59
- Nahlásit

No ja to resim tak jak napsala Brigitta. Prijdu z prace, jdeme na prochazku unavit pesana a potom nekam vyrazim. Kamaradi o tom uz vedi a pocitaji s tim, ze prijdu treba az na osmou, ale co je jedna hodina zpozdeni proti vecnosti ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání