| Autor |
Zpráva |
Barborkavz
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:27
- Nahlásit
Ahoj, našla jsem na jednich internetových stránkách automatickou misku na krmení. Máte jí někdo také? Je to dobré? Mě se to zdá jako supr nápad, asi jí objednám naší Besině k Vánocům
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:40
- Nahlásit
Barborkavz
K čemu je to dobré? Já si myslím, že pes daleko spíš snese, když ho občas člověk nestihne včas nakrmit, než když se mu nestihne věnovat, lítat s ním po venku, blbnout s ním, cvičit ho... to za člověka žádná automatická miska nevyřeší.
|
Barborkavz
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 14:49
- Nahlásit
No tak te jasné, že nevyřeší, ale je to dobré, když člověk není doma, tak si mysim, ze to ke dobrá vec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 15:18
- Nahlásit
je otazka, jak moc tvuj pes snasi, kdyz neni krmenej porad ve stejnou dobu... ja bych se bala toho, ze to muze pes i znicit ve snaze dostat se k zradlu, hlavne kdyz je vetsi...
jinak pokud tvuj pes snazi ze nema zradlo porad stejne, tak je to asi zbytecne draha hracka, ale zajimavy to byt muze.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 10:41
- Nahlásit
taky si moc nedokážu představit využití, před krmením dycky venčim, takže u toho stejně musim bejt
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 12:16 - Změnil/a: romcca
- Nahlásit
my to měli, když byl pes menší, že se jako měl krmit myslím 4x denně. byl na zahrádce. krmítko vydrželo 2 týdny, pak jednoho dne jsme přijeli domů a krmítko bylo na cimpr campr a pes přežraný, panděro k prasknutí, hafan velice spokojený. Pes - flat coated retriever, asi půlroční, možná ani ne.
Takže pro nás to byla hračka za tisíc korun myslím, na dva týdny.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 12:22
- Nahlásit
To mi taky nepřijde extra vynález, stejně psa po jídle chci sledovat kvůli torzi apod.navíc si umim živě představit,že taková mašinka se stane předmětem psova zájmu v době nepřítomnosti a bude se celou dobu snažit do ní prokutat...což se mu nakonec povede
|
ErikaTKT
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2012 20:48
- Nahlásit
No já jsem třeba koupila tady tuhle misku pro naši kočku.. a je to super věc, když jedu pryč na víkend, nemusím se starat kdo mi ji přijde nakrmit, né vždy mám možnost vzít ji s sebou, a tohle mi to hodně usnadňuje!! takže za mě říkám ano
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2012 20:52
- Nahlásit
ErikaTKT
Pro kočku jo, to souhlasím, že to může být dobrá věc. Ale kočka je něco trošku jinýho než štěně, si myslím...
|
ErikaTKT
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 14:18
- Nahlásit
Pro kočku to fakt doporučit můžu,ale u psa už asi ne a je pravda že štěně je něco jiného.My máme doma třeba psa,který je strašně nenažraný. Už je to 4-letá fenka jack russela a ta by radši praskla,než by něco nechala někde ležet.Takže si tuhle misku s ní nedokážu představit.Ta by byla vyžraná během půl hodiny
|