| Autor |
Zpráva |
Brigitta
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:03
- Nahlásit
Naše 5 měsíční fenečka, která s námi byla zvyklá spát v posteli, se nám včera v době naší nepřítomnosti vyčůrala do postele, tedy přesněji řečeno mi pročůrala moji noční košili . Nechápu, jak ji to vůbec mohlo napadnout, v podstatě si čůrat do svého pelíšku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:34
- Nahlásit
Nas to robil tiez a tiez sme to nechapali. Nie do svojho nie, len do nasho. Preslo akonahle pochopil, ze toto sa robi vonku. Cize asi v styroch mesiacoch.
|
Brigitta
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:57
- Nahlásit
pigie
Jenže feňule nám čůrala asi dvakrát na koberec a to byla hodně malá. Tímhle mě fakt překvapila, to bych od ní rozhodně nečekala. Jednou se mi i vykakala před záchodovou mísu, protože zůstala dlouho sama, takže celkem i logicky vybrala místo, ale postel???
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:05
- Nahlásit
Brigitta
Kamarádce takhle čůral už asi letý pes na polštář, když ho nechávala samotnýho doma na protest tomu, že ho tam nechává.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:08
- Nahlásit
Brigitta
Ještě je malá, nemusí to být zas takový drama, jedna fenka -můj odchov zhruba v tomhle věku měla taky takovéhle období, asi 2 týdny čurala i kálela do vlastního pelechu, asi protože majitelé od odběru až do té doby byli pořád s ní, nenaučili ji být sama a najednou práce a 8 hodin sama v bytě. A zvládli to.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:09
- Nahlásit
Brigitta
Nuz, ano u nas to bolo take stenacie, ako pise WhiteWolf nemoze trucovat? Ja mam tiez kamaratku s 15 mesacnym psom, ktory jej sice nie na postel cura, ale ked odide na 15 minut, tak ma doma mlacku... a nevie si rady.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:23
- Nahlásit
pigie
Co je to mlačka?
|
Brigitta
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:25
- Nahlásit
WhiteWolf
pigie
Je zvyklá být doma, nikdy nebyl problém, kromě pár roztahaných věcí, ale je možné, že protestuje. Ještě k tomu mi v poledne chodí sousedka malou venčit.
Ketrin
Takové drama to není, krom toho, že si lezu do pročůraných peřin. Nic příjemného to vážně není.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:27
- Nahlásit
pigie
louže aspon dufam
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:30
- Nahlásit
Brigitta
To je jasný. Nemyslela jsem to nijak zle. Jestli to udělala jen jednou, může jít o ojedinělý úlet. Nemůžeš jí zamezit ve vstupu do ložnice, když je sama?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:32
- Nahlásit
pigie
Mlačka - hnačka... to už by bylo horší
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:35
- Nahlásit
Ketrin
Aha, nuz, veru aj to, ale to iba ak je doma viac ako 9 hodin . Rozkuse co moze. Uz som to tu kdesi pytala, nevie si dat s nou rady. Jej matka je uplne v pohode. Problem asi bude v tom, ze je spolu s mamou. Inac si to vysvetlit neviem. Aj ked kamaratka trochu zvlastne vychovava...
|
Brigitta
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:35
- Nahlásit
Ketrin
Já vím .... jsem z toho hodně překvapená, prostě to nechápu. Ano, stalo se to poprvé. Máme garsonu, nebo spíš malé 1+1, takže to bohužel nejde. S manželem jsme před postel dali plůtek, přes který se na postel nedostane. Když jsme ho tam montovali, tak chuděra měla ocásek mezi nožičkama, zřejmě jí bylo jasné, že něco vyvedla.
|
evina
|
# Zasláno: 20 Zář 2005 21:46
- Nahlásit
Tak tohle se nám před mnoha lety stalo taky.Pesan počůral mamku a postel.Navíc je nějaká pověra,že když takhle pes někoho počůrá,tak ten člověk zemře.Nechci tě ale strašit,můžeš být klidná,moje mamka je tu naštěstí stále s náma.To jsem teda napsala "odborný" příspěvek-omlouvám se
|