Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Čůrání v posteli
Autor Zpráva
Brigitta
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:03
- Nahlásit

Naše 5 měsíční fenečka, která s námi byla zvyklá spát v posteli, se nám včera v době naší nepřítomnosti vyčůrala do postele, tedy přesněji řečeno mi pročůrala moji noční košili . Nechápu, jak ji to vůbec mohlo napadnout, v podstatě si čůrat do svého pelíšku.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:34
- Nahlásit

Nas to robil tiez a tiez sme to nechapali. Nie do svojho nie, len do nasho. Preslo akonahle pochopil, ze toto sa robi vonku. Cize asi v styroch mesiacoch.

Brigitta
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:57
- Nahlásit

pigie
Jenže feňule nám čůrala asi dvakrát na koberec a to byla hodně malá. Tímhle mě fakt překvapila, to bych od ní rozhodně nečekala. Jednou se mi i vykakala před záchodovou mísu, protože zůstala dlouho sama, takže celkem i logicky vybrala místo, ale postel???

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:05
- Nahlásit

Brigitta
Kamarádce takhle čůral už asi letý pes na polštář, když ho nechávala samotnýho doma na protest tomu, že ho tam nechává.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:08
- Nahlásit

Brigitta
Ještě je malá, nemusí to být zas takový drama, jedna fenka -můj odchov zhruba v tomhle věku měla taky takovéhle období, asi 2 týdny čurala i kálela do vlastního pelechu, asi protože majitelé od odběru až do té doby byli pořád s ní, nenaučili ji být sama a najednou práce a 8 hodin sama v bytě. A zvládli to.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:09
- Nahlásit

Brigitta

Nuz, ano u nas to bolo take stenacie, ako pise WhiteWolf nemoze trucovat? Ja mam tiez kamaratku s 15 mesacnym psom, ktory jej sice nie na postel cura, ale ked odide na 15 minut, tak ma doma mlacku... a nevie si rady.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:23
- Nahlásit

pigie
Co je to mlačka?

Brigitta
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:25
- Nahlásit

WhiteWolf
pigie
Je zvyklá být doma, nikdy nebyl problém, kromě pár roztahaných věcí, ale je možné, že protestuje. Ještě k tomu mi v poledne chodí sousedka malou venčit.

Ketrin
Takové drama to není, krom toho, že si lezu do pročůraných peřin. Nic příjemného to vážně není.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:27
- Nahlásit

pigie

louže aspon dufam

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:30
- Nahlásit

Brigitta
To je jasný. Nemyslela jsem to nijak zle. Jestli to udělala jen jednou, může jít o ojedinělý úlet. Nemůžeš jí zamezit ve vstupu do ložnice, když je sama?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:32
- Nahlásit

pigie
Mlačka - hnačka... to už by bylo horší

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:35
- Nahlásit

Ketrin

Aha, nuz, veru aj to, ale to iba ak je doma viac ako 9 hodin . Rozkuse co moze. Uz som to tu kdesi pytala, nevie si dat s nou rady. Jej matka je uplne v pohode. Problem asi bude v tom, ze je spolu s mamou. Inac si to vysvetlit neviem. Aj ked kamaratka trochu zvlastne vychovava...

Brigitta
# Zasláno: 20 Zář 2005 09:35
- Nahlásit

Ketrin
Já vím .... jsem z toho hodně překvapená, prostě to nechápu. Ano, stalo se to poprvé. Máme garsonu, nebo spíš malé 1+1, takže to bohužel nejde. S manželem jsme před postel dali plůtek, přes který se na postel nedostane. Když jsme ho tam montovali, tak chuděra měla ocásek mezi nožičkama, zřejmě jí bylo jasné, že něco vyvedla.

evina
# Zasláno: 20 Zář 2005 21:46
- Nahlásit

Tak tohle se nám před mnoha lety stalo taky.Pesan počůral mamku a postel.Navíc je nějaká pověra,že když takhle pes někoho počůrá,tak ten člověk zemře.Nechci tě ale strašit,můžeš být klidná,moje mamka je tu naštěstí stále s náma.To jsem teda napsala "odborný" příspěvek-omlouvám se

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání