Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Polkl špachtli z nanuku...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:09
- Nahlásit

"Přetahoval" jsem se s hafíkem o zbytek nanuku... on vyhrál. Jenže tak, že se mu přitom podařilo polknout celé párátko. Byl rychlejší... No jsem idiot, dost mě to štve. Volal jsem ihned na veterinární pohotovost, co s tím. Prý je sice blbé, že to nerozkousal, ale že by to mělo vyjít trávicím traktem ven. Mám mu uvařit rýži a přidat ke granulím, aby měl víc vlákniny, která to dřívko obalí. V případě, že by pes zvracel se mám ozvat. Jsem z toho na nervy, mrzelo by mě, kdyby kvůli mé blbosti musel štěník pod nůž. Jaké jsou vaše zkušenosti v tomto směru? Dík.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:33
- Nahlásit

jindra 22
Už tohle někdo řešil na ifauně, třeba se tam něco dočteš..

http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/65200 4/re-re-akutni

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:47
- Nahlásit

Dík za odkaz. Přečetl jsem, trochu mě to uklidnilo. Snad to bez problémů vyjde. Každopádně příště se s ním o dřívko přetahovat už nebudu. Dostane kousek nanučku na talířek a hotovo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:52
- Nahlásit

no s dřívkem od nanuka zkušenost nemám,,ale když vidim jaký kusy klacků a dřeva ty čokle občas dobrovolně sami pozřou aniž by jim to nějak ublížilo,tak bych řekla,že to bude dobrý..

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:02
- Nahlásit

davidkova renata
no s dřívkem od nanuka zkušenost nemám,,ale když vidim jaký kusy klacků a dřeva ty čokle občas dobrovolně sami pozřou aniž by jim to nějak ublížilo,tak bych řekla,že to bude dobrý..

Dík za podporu. Ostré hrany ta špachtle nemá, snad to bude O.K. Rýže uvařena, dám mu pořádně nažrat. A děj se vůle Boží...

Ještě se utěšuju, že i kdyby to nevykadil ani nevyblil, šlo by to snad dostat ze žaludku endoskopem.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:04
- Nahlásit

Dala bych mu spíš kysané zelí..

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:08
- Nahlásit

jindra 22
doporučuje se kyselý zelí

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:30
- Nahlásit

jindra 22
Ještě se utěšuju, že i kdyby to nevykadil ani nevyblil, šlo by to snad dostat ze žaludku endoskopem.

Proč? špachtle od nanuku je dřevěná, čili vláknina a zažívák psa si s tím poradí. Jak psala renata ,dřevěné klacky taky ožírají a polykají a nic jim to neudělá.Moje čuby ty nanukové špachtle polykají taky už léta a nic jim není.

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:49
- Nahlásit

Jsem s tim nudná , ale funguje to .
Kysaný zelí , jedno esi vařený nebo tak jak je , ze sáčku .
K tomu mu namíchej nějakou LEVNOU, trochu maštěnou psí konzervu , spíš míň! a je lepší tu konzervu ohřát , aby se pěkně nabalila na ty kousky zelího . A tu rejži přidej trochu taky
Zelí mu pěkně roztáhne střívka , to že to bude trošku mastnější bude líp klouzat a ten šlemík z rejže dělá střívkům taky dobře . Podobně fungujou i banány .
No a může to trvat i 14 dnů a ta špachtle se cestou trochu scvrkne .
Střívka maj takovou úžasnou schopnost uhejbat před tím co je tlačí , tak skoro žádnej strach

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:50
- Nahlásit

Neessi
Moje čuby ty nanukové špachtle polykají taky už léta a nic jim není.

Dík za dobrou zprávu. Takže snad planý poplach a zbytečný strach. Pořádnou dávku granulí s rýží už zbodnul, když tak zítra zkusíme ještě přidat zelí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:54
- Nahlásit

agáta12
Střívka maj takovou úžasnou schopnost uhejbat před tím co je tlačí , tak skoro žádnej strach

S tím zelím to zkusíme zítra. Když tak se trošku pokadí a bude prdět.

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 19:00
- Nahlásit

jindra 22
Budeš se divit , ale ne

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 19:05
- Nahlásit

Pes po zelí neprdí? To se teda divím. Já ano.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 19:09
- Nahlásit

agáta12Budeš se divit , ale ne
Jj normální bobika taky sme kdysi zelíčkovali my sme ovšem papali skobičky takový véčka co drží štětinky ve smetáku a kupodivu výsledek dobrý počet neznámý ale dva roky tomu již nazad tak snad už vyšly všecky v těsném závesu po obalu z mobilu kerej zhltnul taky ten vyšel zcela neporušen používat by se i dal znovu,ale nějak se mi už nechtělo ho znovu nosit za pasem

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 19:21
- Nahlásit

danajasa
v těsném závesu po obalu z mobilu kerej zhltnul taky ten vyšel zcela neporušen používat by se i dal znovu,ale nějak se mi už nechtělo ho znovu nosit za pasem

Dobrý. Ten můj už předtím sežral ponožku. Druhý den ji vyblil. Letěla do koše i s tou druhou do páru. Ale možná kdyby se vyprala...

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:20
- Nahlásit

To se divím, že poradili rýži, která vlastně staví, což by mělo v tomhle případě být spíš na škodu. Co já vím, tak se dává to zmiňované zelí nebo šťouchané brambory

jindra 22
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 07:49
- Nahlásit

corgi

Poradila vetka. Prý kvůli vláknině. A mám mu to zalít vodou. Udělal jsem. Zatím pejsek v pohodě. Neblije, ráno kakal, veselý, plný života. Snad to dobře dopadne. S těmi brambory a zelím to zkusím dneska... když to doporučují všici.

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 09:12
- Nahlásit

jindra 22
S těmi brambory a zelím to zkusím dneska
No ono už to bude nejspíš zbytečné, když už předtím dostal tu rýži a asi i granule - dřívko už je "tam někde v dáli", zelí už ho neobalí Každopádně to zelí bude posouvat všechno před sebou a neuškodí

jindra 22
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 10:53
- Nahlásit

corgi

No jo, zkusím, snad to dopadne dobře. Pesan zatím v pohodě. To jen my máme nervy...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:00 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Všem dámám, které vyjádřily svou účast, případně přispěly cennou radou bych chtěl poděkovat, ale co hlavní, zároveň je potěšit pozitivní zprávou.

Dnes, kolem osmé hodiny ranní, můj hafík to zpropadené nanukové dřívko úspěšně vykakal.

Takže radost veliká, a poučení taky.

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:08
- Nahlásit

k úspěšnému kakání gratuluju- hlavně že je hafík OK.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:46 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Se mi to poslalo dvakrát.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:46
- Nahlásit

Ranní radost nad hovnem na špejli.

Hele jen ze zvědavosti - vyšlo ve stejném stavu jako vešlo?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:50
- Nahlásit

žanda
k úspěšnému kakání gratuluju- hlavně že je hafík OK.

Děkuji za gratulaci. Hafík v "oukeji", ani nemluv... bych se asi picnul, kdyby mu měli kvůli mé blbosti řezat bříško.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:53
- Nahlásit

Gi a smečka
Hele jen ze zvědavosti - vyšlo ve stejném stavu jako vešlo?

Tak to nevím, venčil ho syn, který je u nás na návštěvě a byl o všem informován. Řekl jen, že když sbíral hovínko, cítil v něm něco tvrdého a dlouhého. No hovno na špejli, doslova.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:06
- Nahlásit

jindra 22
No hovno na špejli
dybys to byl dal do mražáku,moh jsi to vydávat za čokoládovýho Míšu

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
dybys to byl dal do mražáku,moh jsi to vydávat za čokoládovýho Míšu

Dobrý nápad. Pak bych třeba mohl pozvat Davídkovou Renatu na kávu s nanučkem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:36
- Nahlásit

jindra 22
Dobrý nápad. Pak bych třeba mohl pozvat Davídkovou Renatu na kávu s nanučkem
nepřijímám pozvání od cizích mužů,na to se tu třesou jiný existence
leda snad na sbírku motýlů,ale nesměly by mezi nima bejt můry,těch se štítim

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
leda snad na sbírku motýlů,ale nesměly by mezi nima bejt můry,těch se štítim

Můr všelikého druhu se štítím taky. Motýly špendlíkama nepropichuju, jejich pozorování na rozkvetlé louce se však nebráním...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

jindra 22
Motýly špendlíkama nepropichuju
tak to je snad jasný! museli by bejt chcíplý stářim!
jejich pozorování na rozkvetlé louce se však nebráním...
tak di pozorovat,třá vobjevíš nějakej novej druh

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání