| Autor |
Zpráva |
petra_b
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:37
- Nahlásit
Dobrý den,
týden mám štěňátko JRT, je hrozně fajn, šikovné, nebojácné a strašně umazlené. Štěndo mám 8 týdnů, chci se zeptat na rady, tipy a zkušenosti s výchovou. Už teď se ho snažím učit k noze, sedni a základní povely, samozřejmě jen tak hrou a opravdu jen chviličku. Dneska ráno malej docela kňučel, byla jsem u něj a stejně pořád kňučel, nevíte čím by to mohlo být? Ven jsme už začali chodi, snažíme se mimo výběhy, protože má zatím jen jednu dávku vakcíny. Předem moc děkuji za rady a tipy, jak s krásného štěňátka vychovat super parťáka na sport a vycházky.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:28
- Nahlásit
petra_b
Napiš mi prosím tě na mejl gabriela.impact@gmail.com
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
ronysek
napiš ji, dostaneš super tajné info!
Spíš si vyrobí problém.
Můžu Ti taky napsat na mail, brouku? Kvůli té fotogalerii. Teda jestli se Ti chce mi případně pomoct, když mě nemáš rád.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:20
- Nahlásit
ronysek
To se mi nechce a hlavně to nejspíš nezvládnu, ale zkusit to můžeš.
Tak já to zkusím večer. Když máš taky Google a jsi určitě zdatnější v ovládání než já (tomu věřím na 100 %), tak bys to třeba mohl zvládnout. Ale né, že se s tím budu vypisovat a Ty mi pak odepíšeš nějakou kravinu a budeš z toho mít srandičky!
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:26
- Nahlásit
Vlčáčková
Ňaf ňaf.
Jinak gratuluji k zasranému tématu hned na první stránce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:50
- Nahlásit
ronysek
nahoď stučný popis ve dvou větách raději
Takhle můžu popsat tak maximálně sebe. Na fotogalerii to stačit nebude. Jdu na mail, znám jen ten ch..., tak se na něho výhledově mrkni, jo? Díky.
|