| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Zář 2005 17:42
- Nahlásit
Prosím, mám problém mám doma už 4 týdny 11týdenní štěně
jezevčíka-fenku. Mám ale problém, že skoro každý den, už asi
14 dní (předtím to nedělala!!!) si počůrá svůj pelech. Ten samozřejmě ihned dávám prát, takže dostane náhradu, třeba polštář a zase ho počůrá. V noci to nikdy neudělá, to chodí poctivě na noviny na naučené místo. Ale přes den noviny dodržuje jen někdy, čůrá tam, kde zrovna je nebo jde do pelechu, tam se vyčůrá a ještě si do toho lehne! Většinou každý říká, že pes se na místo kde leží nevyčůrá!!! Nemáte s tím někdo zkušenost? Také nevím, jestli to není normální k jejímu věku. Nevím, zda přísně kárat, když to udělá???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 19:51
- Nahlásit
Anonymní
Kamaratke sa pozuraval tak BSP vzdy na ten svoj vankusik. Proste mu zrusili pelech a prestalo to. Dali mu ho az ked bol 100% nauceny a necuraval ani cez den. Proste ich to prestalo bavit to stale prat. Ale jemu v pelechu bolo aj tak teplo, radsej spaval na dlazdickach, ale obcas si aj tak do toho lahol.
Nas Hugo ked bol maly na dlazdiciach (smykalo sa mu) proste odmietol vstat a kludne sa pocural radsej pod seba. To som este len bola zufala...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:14
- Nahlásit
My máme doma 10. týdeního francouzského buldočka, taky se už několikrát počůral do svého pelechu. Není to nějak pravidelné, ale taky mě zaskočilo, že se počůrá do své postýlky. No myslím si že je to věkem, snad ho to přejde.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:08
- Nahlásit
Naší 10. týdení rotvici se to taky občas stane a počůrá se do pelíšku. Ale jinak se moc snaží. Myslím, že až se naučí, že doma se prostě vůůůůbec nikdy nečůrá, tak to přestane.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:14
- Nahlásit
Naše stafordíče to taky dělalo, ale s věkem ho to přešlo, jak přestal čůrat doma, přestal si čůrat i do pelechu, taky jsme byli zoufalý, ale naštěstí to přestalo a psisko je čistotné
|
PetraIII
|
# Zasláno: 16 Zář 2005 16:19
- Nahlásit
AnonymníZasláno: 15 Zář, 2005 17:42:17
Zkus ji nechat udelat vysetreni moce, UTZ, abys vyloucila pripadnou infekci. Jednou jsem tohle resili u pulrocniho pejska jezevcika, u ktereho to lidi silne zanedbali v domneni, ze neni "pouze" schopen se naucit curat venku.
V momente kdy zabrala ATB bylo po problemu. Za tyden se vencil pouze venku.
Samozrejme to muze byt i jiny problem, stres. Asi bych ale napred vyloucila zdravotni problem.
|
PetraIII
|
# Zasláno: 16 Zář 2005 16:22
- Nahlásit
Anonymní
Jeste musim dodat, ze 11tydenni stene ma absolutni narok se pocuravat, to je fakt mimino. Ale pokud to nedelala a pokud ted cura pod sebe... radej zajdi na veterinu.
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 19:56
- Nahlásit
no me se taky moje fenka NO pocuravala do pelechu a taky jsem nechapala proc to delala. kdyz tam pelech nebyl, tak to vzdycky pockala az vyjdem ven. tak jsem ji ten pelech sebrala a bylo to a pak za nejaky cas jsem ji ho zas dala a uz to nedelala. nevim proste ji to preslo a me uz nbavilo to kazdy vecer prat
|
haha
|
# Zasláno: 18 Zář 2005 20:35
- Nahlásit
asi si ten pelech zvolila jako záchod můj pes takhle zase čůral zásadně na předložku u vany
|