| Autor |
Zpráva |
vantonio
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 17:39
- Nahlásit
Jaké granule jsou pro Výmarského ohaře (štěně) asi tak nejlepší
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 17:55
- Nahlásit
vantonio
no tak to si troufám říct že ti asi nikdo neporadí... hlavně se musíš taky sama zajímat co v kterých granulích je, co přesně od svých granulí chceš, jestli je pes spíš hubený a nebo snadno nabere, jak jsou kvalitní, taky záleží co za to jsi ochotná zaplatit a hlavně: každý pes je jiný, něco tomu tvému nemusí sedět... můj má třeba alergii na kuře. QA kuře je skoro ve všech granulích, když už ne jako hlavní protein tak jen tuk jako konzervant. musí se to vyzkoušet.
Obecně platí:
1) hlavně ne pedigree a podobné sra*ky
2)na prvním místě ve složení by mělo být maso a ne obilí
3) pro velké plemeno vybírej granule pro velká plemena.
4)veterinář ti z 99 % poradí to, co prodává - a to opravdui neznamená že to je kvalitní.
Fakt si nemyslim, že by ti někdo mohl něco víc poradit. Já jsem granule hledala rok. Teď krmím masem. Je to levnější a pes nemá ty příšerný problémy co měl předtim když byl na granulích.
|
vantonio
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:25
- Nahlásit
Ahoj Grin díky za rady.Ty máš Výmaráka také.V závěru píšeš že krmíš masem a jaké druhy mu jedou.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:38
- Nahlásit
vantonio
nemám výmara, mám BŠO alergického na kuřecí maso a lehkou intolerancí na hovězí, takže krmíme vším co není kuřecí maso a hovězí maso ale tyhle dvě maska jsou nejdostupnější, takže to určitě doporučuju aspoň zkusit.
jinak my jedeme z mas zvěřinu, vepřový, krůtí, ryby, když je tak kachní a králičí. Jinak taky docela dávám vejce.
a Kupodivu hovězí dršťky mu nevaděj, neškrábe se po nich, tak mám radost
|